chercher la vache!

checklist inför paris




som ni ser så missade jag några punkter.. men det är lugnt, det löser vi nästa gång!!

au revoir // dekadent


Busschaufförer

I Skövde finns det bussar.
Ja tro det eller ej men det finns faktiskt lokal bussar här i stan. Och då jag har min bostad placerad såpass långt utanför stan (3,5km) så tar jag bussen lite då och då. Roligt är att folk i Skövde tycker att jag bor helt åt helvete, alltså 3,5 km från stan.

Hursom så har busschaufförerna en dåliga vana att byta skift på den hållplatsen som jag åker ifrån när jag ska hem och det är här som det konstiga börjar.

1: Den busschauffören som kör in på hållplatsen och släpper av allt folk på bussen.

2: Vi som ska med bussen går fram och väntar på att bli insläppta

3: Busschauffören packar ihop sina saker inne i bussen (vi står utanför och väntar)

4: Jag tycker att detta suger och går bakåt för att gå på där

5: Den nya busschauffören ska kliva på där bak för att byta plats med den gamla

6: Jag kliver på bussen och stämplar och sätter mig ner

7: Den ny busschuffören ber mig gå av bussen för att han måste fixa lite med alla nya saker och bla bla bla

8: Jag säger att det är väl onödigt att jag ska gå av bussen för att sedan gå på igen, när det är tillåtet att gå på
bussen vart man vill förutsatt att man stämplar (vilket han såg att jag gjorde).

9: Han fortsätter att tja och säger att mitt kort inte har registrerats bla bla så jag orkar inte med honom längre och går av.

10: Jag går på bussen igen sista med alla andra svenskar som så fint köar.

11: Kliver på bussen och tittar symboliskt bort ifrån chauffören och stämplar mitt kort, då piper det och står redan registrerat, snabbtänkt som man är så frågar jag vad han sysslar med som säger att jag ska gå av bussen för att sedan gå på igen.

12: Han börjar babla om att jag inte ska lägga mig i sådant som jag inte kan

13: Jag konstaterar att vara busschaufför kan inte vara roligt när man inte har koll på tekniken kring sitt jobb och att det enda roliga man har under dagen är att säga åt en 21 åring att gå av bussen för att sedan se honom gå på bussen igen och äga upp honom ang hans eget jobb.

Jag ringde, när jag kom hem, till västtrafik och klagade hon i telefonen höll med mig men jag vete fan vad det hjälper.

Spotify just nu:
Maskinen - Bränner

/Malenurse

paris baby!

middagen och vinet är innhandlat, ölern står på kylning, ciggen ligger i mungipan och strippklubbarna besöks förmodligen imorn. dekadent intar paris. fo sho!


//dekadent


Grannjäveln igen

Nu kom grannen upp. Enligt dennes utsago har vi levt rövare varje helg, spelat "orkester" varje kväll och eftermiddag. Igårkväll var första gången basen rördes på över en månad. Det kan jag gå i god för eftersom den legat vid min säng och jag nästan legat och dregglat på den i en månad. Igår brände vi av två noter kl. 00.08, det var då någon i hushållet stod och bankade med hammare. Vi gjorde detta för att visa att vi inte tänker finna oss i skiten. Idag var första gången sen nollningen vi hade folk över och tog ett par öl. Det var inte många öl, vi har inte fört något vidare liv. Vi har spelat några omgångar Guitar hero och spelat en låt med Oozing pus live i vårt vardagsrum. Detta var innan klockan 22, en tid som är allmänt vedertagen att man får leva utan att behöva tassa på tå. Vi har all förståelse för att folk inte uppskattar ett det levs runt efter klockan 22, inga problem, men då krävs också att man själv inte dundrar omkring med hela snickerboa efter midnatt. Att dessutom skylla på oss, de såklart yngsta hyresgästerna är bara fjantigt. Vi skiter i om du jobbar skift och inte är sugen på att folk går högljutt på eftermiddagen. På dagen anser vi oss själva ha rätten att leva vårt liv, utan att behöva anpassa oss efter ert jävla liv. Till våra idiotiska grannar; Fuck you - Sug kuk och ät yougurt.

I Spotify just nu:
Ingenting
, grannfascismen hotar oss


Bristol stool scale:
Type 1, låter det för mycket hamnar vi i gaskammaren

Ninja

Till våra jävla grannar:

Idag är det den 25e. Då får man lön eller studiemedel, och således begav camp umeå sig till systembolaget på ersboda med två resväskor och fyllde dem med härliga pilsner, vinflaskor och annat smått och gott som kan tänkas behövas för en riktig onsdag. Just nu har vi en s.k. förfest, beforeparty. Vi dricker pilsner och spelar guitar hero. Det är skitkul. Vår gode vän RICCCCK är hör nu också. Andersson i burken, The Killers på GH.

Igår skrev jag om våra jävla idiotgrannar som börjar hammra mitt i natten. Igår fick de ett bassolo i present. Idag gick de en femminuters livesession med OOZING PUS, camp umeås lägenhetsband. Det består av Ninja på skrik och FX, Madman på guitar och ukelele och Shredder på bas. Vi rev av en riktig dönare och passade även på att filma spektaklet så att alla andra kan ta del av härligheten.
 



Så här går det till när man startar krig mot trippelsparv camp umeå. IN YOUR FACE GRANNJÄVEL.

På Guitar hero just nu:
The Killers
- When you were young (Shredder & madman)


Bristol stool scale:
Type 2

Ninja


Han som hammra ska ha SPÖ

VEM VAR DET?
VEM VAR DET SOM FAKKING HAMMRA?
Han som hammra ska ha spö!

Seriöst. Klockan är lite efter midnatt, sparvar små i umeånästet börjar saktligen krypa till kojs och mysa ner sig med sina täcken, kuddar och filtar. Det är dags för lite sömn. Icke. Någon jävla tomte tar tillfället i akt att börja snickra - Fram med hammaren och fram med spiken, nu jävlar skall det bankas! Skall det få gå till såhär? Det känns ju så onödigt. Med tanke på att vi blir utskällda på noter om vi piskar mattan på balkongen, men att ha snickarboa mitt i natten är piano? Fuck you. Nu jävlar är det krig. För varje hammarslag kvällstid kommer det braka loss ett bassolo signerat the shredder, plus att jag kommer börja growlträna. This is war, WHOA!

I Magix just nu:
Ninjaskills - Sångpåläggning


Bristol stool scale:
Type 2

Ninjaskills


Skola och sånt

Idag var jag i skolan, det händer ibland. Första föreläsningen var riktigt intressant, handlade om banker som går i konkurs. Dessvärre fick jag reda på att jag och Boork ska hålla en 20-minuters föreläsning på fredag om Nick Leeson och Barings Bank. Jag har rätt bra koll på det, men vi hade inte planerat att vara färdiga förrän nästa fredag. Visade sig att läraren vart schysst och flyttat några dit som varit sjuka, vilket gjort att vi ska göra vårt tidigare. Och vi fick igår reda på att den tredje medlemmen i gruppen hoppat av kursen. Kul bananer.

 

Sen hade vi iaf Reflektionsdag 13:15-17:00. "Vafan, du går väl inte på någon pundarlinje?", var min mors pojkväns kommentar när jag berättade om det. Och ja, det var väl ungefär vad jag tänkte när jag fick reda att vi skulle ha det också.

Det var iaf en ganska schysst föreläsning. Handlade om att arbeta effektivt i grupp, var bra skit. Jag och Boork fick också några goda skratt, som t.ex. när föreläsaren sa: "Ja, för ni ska ju lägga ner ca 50 timmar i veckan på skolan. Ni läser ju 10-veckorskurser, som ska vara fulltid, på 8 veckor." Jag och Boork lägger väl ner 50 timmar på två veckor om vi känner oss ambitiösa. Ihop då.

 

Just nu är det ganska okej, rätt trött efter dagen bara. Blir ännu tröttare när jag tänker på att jag måste skriva färdigt presentationen imorgon, onsdag. Onsdag, dvs min lediga dag. Sånt gör en arg.

Men sen tänker man på att vissa har det värre, t.ex. Ninja. Haha, den killen har det inte lätt alltså :)


I Spotify just nu:

Justin Timberlake - My Love (japp, that's the shit)

 

//danwar


Min bok och en trasig rygg.

Igår var jag hos naprapaten för att få massage. Han inledde sessionen med att utbrista något i stil med "Jävlar vad sned du var!" och syftade på min ryggrad. Jag har en ryggskada från mina tappra dagar som otroligt seriös idrottare. Jag är inte så sned, men det blev ivf en undersökning av min rygg. Som jag tidigare visste så fick jag reda på att jag har lite coola nervskador och sånt men inga direkt nyheter. Tidigare har jag fått höra att det fanns en chans att det var en sprucken ryggkota som var orsaken till eländet. Min naprapat skrattade rått åt det, och hävdade bestämt att så inte var fallet - utan att det med största säkerhet var ett diskrelaterat problem och det vore väldigt underligt om det inte var diskbråck. Tjugo år och diskbråck - Jag är en gammal man. Det blev ingen massage utan bara en grundlig undersökning av min ryggrad. Naprapaten blev lite ställd när jag berättade att jag gått runt med skadan i två år, och att det gör skitont. Vanligtvis går de flesta diskbråck bort efter 12-14 månader om man har ta det lugna gatan. Trippelsparvar har inte riktigt den förmågan. Jag blev ordinerad en lång kur antiinflamatoriska (upp till sju månader, woho), att sluta med karaten och börja rehab. Jag har ständigt levt enligt "rehab is for quitters" men jag känner att min rygg är rätt bra att ha, så jag skall nog börja lyssna på farbror doktorn. Det betyder; Akupunktur på torsdag (eftersom många muskler i rygg, röv och ben tagit lite skit), gå till den riktiga farbror doktorn och få knark, uppehåll från karaten och lite coola rehabövningar. Tjugo år och min kropp håller redan på att trilla isär. Sjysst.

Idag fick jag det första exemplaret av min bok (som finns att köpa på www.vulkan.se - den heter Äta småsten, spotta tänder. Den såg ut som skit. Omslaget var fint, det är ju jag på bilden, men inlagan var helt snedknullad. Synd. Det bidrog till att jag suttit och redigerat om hela skiten, fått konvertera filer hit och dit och tillslut laddat upp en ny inlaga som verkar se jävligt perfekt ut.

Just nu:
Inget alls! Varken spotify eller bristol stool scale.

Ninja

Projekt kampsport tar fart!

Idag togs ett stort steg i projekt kampsport, ett trippelsparv-projekt som går ut på att börja i och bemästra en kampsort och sedan i en ärofylld kamp möta varandra. De flesta av trippelsparvarna har en förkärlek för asiatiska kampstilar och det är dessutom bra tärning för både kropp och själ - En motpol mot vårt, rätt ofta, dekadenta leverne. Olika sparvar tränar olika stilar, Göteborgsnästet kör Tae kwon do, medan vi i Umeå har inriktat oss på Kyokushin karate, inte Shredder dock som kommer ta upp projekt kampsort efter nyår. Soldaterna kör Krav maga, som vi andra inte riktigt erkänner i gruppen av ärofyllda asiatiska kampstilar, utan mer en överlevnadsteknik. Sen har vi Malenurse som kommer få plåstra om oss efteråt.

Idag var alltså en stor dag i projekt kampsport; Jag och Madman graderade i Kyokushin. Vi gick från ograderade till 10e kyu och erhöll attså våra första färgade bälten; de orange. Vi är alltså numera, med undantag från Opooa, som med ett förflutet i Kyokushin, som har 1:a mon - d.v.s. brunt barnbälte, de högst graderade i trippelsparv.

I Spotify just nu:
Kent
 - Ensammast i Sverige


Bristol Stool Scale:
Type 3


Ninjaskills

igår (så som dekadent minns det)

danwar har helt rätt. igår va mysko. såhär minns jag det:


det hela började med att jag och t-rex-boork åkte till freeport och spenderade en timme eller så i hårproduktsbutiken. det är egentligen bara kuriosa, det har ingen betydelse för resten av kvällen. sen hämtade vi danwar, stal ett par strumpor och åkte till boorks iskalla hus. väl där hjälpte jag danwar och boork med deras marknadsföringsarbete, och skrev en grym kundhanteringsplan som jag innerligt hoppas kommer publiceras i detta forum. därefter kokade jag konserverad gulaschsoppa och gjorde skumma fruktshottar med vad som va kvar av en burk fruktcoctail och lite absolut. sen raidade jag och danwar boorks garderob och jag återfann kondom-mössan!! win!! sen drog vi till stan med nils och skit hände, läs om det i danwars inlägg, slutligen kom vi iaf till berså. 

på berså spårade saker riktigt ordentligt. det första jag ser när jag kommer in genom dörren är en tjej som vi kan kalla skutt, som sitter och hånglar med ngt litet drägg i ett hörn. skutt upptäcker att jag har sett henne, och blir alldeles till sig och börjar genast springa emot mej för att förklara. skutt och jag har nämligen varit halvt om halvt ihop ett tag nu eller ja typ ngt åt det hållet, jag vet inte och jag bryr mej inte. i vilket fall så förstod jag ju genast att det skulle krävas ett långt och seriöst samtal för att reda ut det där pussandet, ett långt och seriöst samtal som jag i möjligaste mån inte alls ville ha ngt att göra med ö.h.t. så jag slängde mej åt sidan och hamnade påå "smupp". smupp och jag har också lite historia, och hon verkade ivrig att bredda ut den historien lite. shit pommes tänkte jag, idag händer det verkligen grejjor. det bör kanske tílläggas att en av tjejerna jag kom dit med var ett gammalt ex, vi kan kalla henne snurf, som också hade uttryckt ett intresse i att förlänga historieboken med någon volym eller två, så jag va liksom omringad av hormonstinna flickor helt plötsligt. 

i denna nödens stund gjorde jag som de flesta skulle gjort, och letade snabbt efter en stabil person att luta mej mot. mitt val av person var emellertid undermåligt; danwar. danwar och hans skumma internatflicka drog ut mej på dansgolvet tillsammans med smupp, och helt plötsligt bara spårar skiten igen och jag befinner mej mitt i ngn sorts dansgolvsfyrkant. danwar och smupp började klänga på varandra, smupp och internattjejen började klänga på varandra, smupp började klänga på mej, jag klängde för mitt liv på danwar, och internattjejen tryckte upp sina bröst i mitt ansikte varje gång danwar visade smupp för mkt intresse. seriöst weird. hade precis innan tagit en atarax också, som på mej har en alkoholförhöjande effekt, så jag trippade ballar vid det här laget, det va helt barockt, nasdaq faller! ni vet hur det är. kom iaf därifrån utan några synliga bestående skador, och jag och danwar tog oss hem till boork för att varva ner och slowdricka lite innan vi slutligen somnade. 

idag spammas min inkorg av sms från gårdagens kvinnofolk. dom måste lära sig att ta det potatis och inte stressa upp sig hela tiden. nu sitter jag i pyjamas och äter kall fläskfile och läser en larsson som jag tog ur boorks gästrum. mitt huvud bultar och mitt rum ser ut som skit. jag älskar mitt liv :) 

// dekadent 


okej, WTF

Som nämnts var jag igår inblandad i en e-förfest med Ninja och ett par andra glada sparvar. Efter detta började problemen.

 

Vi visste inte vart vi skulle gå. Vi funderade på Cicero (Nillon funderade på Tynnered) och några andra ställen. Slutade med att vi gick till Hagabion. Det är ett rätt schysst ställe, speciellt om man har soffan, men igår var det riktigt fullt alltså. Vi stog ute ganska länge och smuttade på vår öl där, sen gick vi in på övervåningen och läste på deras menytavla, jag tyckte dock att en burk som de hade var bra mycket mer intressant.

Jag och Nillon satte oss sedan på en bänk, typ som i en kyrka. Nillon kastade sig nästan med en gång över en bok som låg där, något av Kittys mytomspunna äventyr tror jag bestämt. Det var en man i boken som kunde en del judo-knep och ställde till bekymmer, men till slut lyckades några pojkar övermanna honom och få honom att ge upp. Jag tänkte nästan med en gång "oj oj, det här blir trubbel", och snart försökte Nillon sno boken. Jag stog dock i mig och fick flera gånger DRA upp boken ur hans väska, den jäveln alltså.

 

Vi skulle sedan vidare, och jag visste att det fanns ställen i Haga. Vi hade dock satt siktet på Queen, för att ett ganska lovande eventuellt ligg skulle vara där runt elva. Vi gick förbi ett ställe som heter "Hemma Hos" då Nillon utbrister "om vi går in där så tar jag en Cosmopolitan". Så självklart gjorde vi helt om och Nillon gick med bestämda steg fram till baren. "En cosmo, tack". Finns bildbevis på detta som kanske kommer upp vid senare tillfälle.

 

Vi gick iaf vidare till Queen. Träffade lakamies och hans vän i kön, men de skulle vidare till casinot. Var rätt sugen själv, men ville inte överge dekadent, som ännu inte är 20. Dessutom kunde jag ju spela bort mina pengar på Queen, vilket jag bevisade.

300 kr, några öl och ett ganska långt samtal med en ganska ful tjej, som slutade med att hon försökte strula med min kind, senare så träffade jag så mitt potentiella ligg. Alla andra sparvar hade gått vidare och vi hade sagt att vi skulle lsuta upp senare. Vi snackade ett tag (jag märkte att hon bröt lite, men jag brydde mig inte) och kom sedan överens om att vi skulle ta oss till Rubinen där dekadent skulle vara. Boork hade dragit hem, och enligt dekadent skulle Nillon vara på Berså. Vi gick efter ett tag till Berså där vi dansade. Väl inne nämnde dock dekadent att Nillon tydligen var på "det andra stället som börjar på b". "Bryggeriet?", frågade jag och dekadent nickade ivrigt samtidigt som han sa något om att han inte brydde sig. Det är nu det började spåra.

 

Först träffade vi en tjej som heter, låt oss säga "smupp". dekadent har legat med henne, eller fått en avsugning eller något, och hon ville ha mer. dekadent var dock inte intresserad, och smupp använde så mig för att få honom avundsjuk. Detta hade ju varit ganska lugnt, så länge jag då inte hade haft en annan tjej med mig. smupp dansade med min tjej, dansade med mig och ställde till saker och ting. Hon ansträngde sig verkligen för att bonda med min tjej, vilket jag inte uppskattade.

Sen kom en tjej som jag legat med fram till mig, henne kan vi kalla "smatt". smatt är en rätt trevlig tjej som jag gärna umgås med, men hon har tydligt förklarat för mig att hon inte vill ha ett förhållande, hon vill heller inte vara knullkompisar eller något annat åt det hållet. Rätt lugnt för mig, sånt kan jag klara. Blir dock värre när hon gärna vill förklara för mig att jag har "hittat en fin slampa" och önskar mig "härligt ligg ikväll", speciellt framför tjejen jag är där med. Liksom. Varför?

 

Vi gick efter ett tag till donken och käkade. Där var det jag, Dahllöf, tjejen och dekadent kvar. Samtalet styrdes av att någon utan körkort hade kört över en luffare och ville gå till polisen, jag fick dock aldrig klarhet i vem det var. Det var också något slags triangeldrama på gång mellan några, och någon visste vilka. Det visste dock inte jag. Sen verkade det på min tjej som om hon aldrig ens hade funderat över att ligga den kvällen, vilket enligt mig var konstigt då jag hade träningsverk i de flesta delar i närheten av min mun till följd av flera timmars utövande av orala "sweet nothings". Jag fattade ingenting.

 

Jag och dekadent tog en taxi hem till Boork, drack "gin and juice", käkade choklad och kollade på Big Daddy. Skön film. Sen värmde vi upp ett rum kraftigt och kröp till kojs.

 

Klockan nio imorse (vi var hemma runt sex tror jag) fick jag ett SMS från tjejen. Hon tackade för igår och ville gärna "göra om det igen". Göra om vad? gah.

 

Nu sitter jag så ensam hos Boork och lyssnar på theme-songen till The Incredible Hulk, dekadent har övergett mig. Det är tomt och kallt.

 

Fuck.

 

//danwar


Zebradumheter och e-förfest

Idag var jag zebra, tre matcher i rad. De första två gick exemplariskt, men sista matchen spårade när ena laget tyckte jag var dålig. Jag tyckte jag var bra, rättvis och konkret. Jag skrek kanske lite för mycket på arga vuxna män och arga unga pojkar. Hur som haver var det rätt kul, men jag hade en något så djävulsk huvudvärk och blev rätt irriterad när vissa bara fjantade runt.

Just nu kär jag det senaste inom fester, eftersom jag inte orkar gå ut och dansa och kalasa så har jag nu en e-förfest med danwar, boork och dekadent över MSN-messenger. De säger att jag skall vara full, men det tänker jag nog faktiskt inte bli. Jag tänker mysa med Shredder, för han är mysig men har inget skägg längre. Jag tror vi skall kolla på lite CSI eller Planet earth. Det är fett bra. Sen skall jag äta upp alla choklad jag har och svepa ner det med en liter cola typ, sen skall jag sova långt och långt och längre.

Imorgon är det karategradering. Det skall bli väldigt kul, då får jag förhoppningsvis ett orange bälte kring livet. Om jag bara kan lära mig dojokun.

I Spotify just nu:
Mew
- She spider


Bristol Stool Scale:
Type 2

Ninja out


superhjälte?



superhjälte? eller en bild på madman som jag gjort om i paint?


//dekadent

Roliga byxor och halvröd fläskkarré

Idag kände jag mig lite rik. Shredder också, eftersom jag var rik och han lånade lite stålar av mig. Vi tänkte för oss själva "Lite mat vore inte fel!" och vi begav oss mot ICA. Vi gick snabbt och plockade upp tre paket nudlar var. Sen kom vi på att shit pommes! vi är ju lite rika, låt oss lyxa till det! Med det i åtanke gick vi och tankeonanerade åt lite entrecôte, lövbiff och andra kulinariska läckerheter innan vi ryckte tag i ett halv kilo riktigt billig fläskkarré och en påse euroshopper pommes. skru dem nuudles, nu jävlar blir det femstjärnigt!

Vi gick ut och chillade under ett tak, för det regnade lite. Då upptäckte lite bonnläppar från typ Lyckesele som satt och käkade pizza (på världens äckligaste skitpizzeria vid mariehems centrum) och drack öl som förmodligen kostade typ 300:- / glaset, att jag inte hade några byxor på mig. Eller jag hade byxor, men inte jeans. Jag hade mina ascoola pyjamasbyxor på mig, de är svarta med isbjörnar som har röd halsduk, tomteluvor och polkagriskäppar. Jag tycker dem är assköna, men dessa inlandsfjantar pekade och skrattade. Jag och Shredder tyckte pizzatöntarna var töntiga så vi cyklade hem.

Vi lagade vår asgrymma mat, totalt ett kilo fläskkarré och ett kilo pommes och en riklig skvätt grönpepparsås. När vi hade ätit hälften upptäckte vi att köttet inte var klart, det var lika rött som en gammal sovjetgubbe. Vi struntade i allt tjat om trikiner och skit och åt upp allt ändå, sen mådde vi illa och tog en folköl och kollade på CSI, jag i numera iklädd raggsockar, träningsshorts och en jävligt v-ringad tisha som jag sovit i. That's how we roll, biatchesss.

I Spotify just nu:
HIM
- Close to the flame (Rappula tapes)


Bristol Stool Scale:
Type 3


Ninja out


Saker folk i allmänhet bör göra mindre.

Det finns mycket konstiga människor och konstiga människor gör konstiga saker här är några av de saker dessa människor bör göra mindre:

 

- Inte borra innan kl 09:00 på morgonen.

- Inte betala strumpor på Kappahl för 130:- med typ 107,50:- i mynt och resten på Visa-kortet

- Inte gå runt i biblioteket och prata i mobil i högklackat.

- Inte handla på systemet på fredagar, får då måste jag ställa mig i kö i 40 min för att köpa 2 öl.

- Inte köra mot enkelriktat.

- Inte äta på Max som ett familjenöje.

- Inte odla skägg om man inte har någon skäggväxt.

- Inte gå till Styrbord Barbord (d.v.s. båten i Gbg) på hösten.

- Inte byta låt på Spotify innan den som spelas är slut.

- Inte välja snabbkassan på Willys när man har en fylld kundvagn.

- Inte lyfta 5 gånger din kroppsvikt på gymmet om du är 14 typ.

- Inte tro att 60 kcal motsvara 1 Kg.

 

På iTunes just nu:

Familjen - Det snurrar i min skalle

 

/Malenurse


Djurparken

Ja. Idag var jag, lakamies och Kuma på Parken, eller, som den är mer känd som på torsdagar, Djurparken. Ni som inte varit på Parken en torsdag kanske undrar "men varför  hela fridens namn kallas det djurparken? Är det något slags zoo? omgomgrofllol". Mjo, så skulle kanske jag också säga någon gång, om jag var ett efterblivet ras av grövre karaktär. Men förklaringen är helt enkelt: Ja, det är ett slags zoo. Inte det zoo som traditionellt besöks av lyckliga familjer, den sortens zoo där lejonet är kung och får middagen serverad på silverfat. Nej nej, det är mer åt det hållet som kan tänkas fanns på nazitysklands tid; då kanske det var något slags zoo med människor som stack ut, på ett eller annat vis, eller var allmänt konstiga? Det är iaf mina spekulationer.
Om detta stämmer, kan det vara så att en gammal nazitysk har lyckats lägga beslag på Parken, och nu bedriver denna sorts zoo där varje torsdag under namnet "Studentklubben". Självklart kan även människor som jag själv släppas in, annars är det ju ingen som har kul åt alla mongon där inne. För kul hade jag.

Hur som helst, för att använda synsättet som Cartman använder i senaste episoden, så var det alldeles för mycket minoriteter där. Jag skulle tippa på att det var 92-93% minoriteter där, och bitvis var jag rädd att de skulle agera våldsamt mot mig. Men jag klarade mig.

Hittade också en grymt söt tjej. Tyvärr ska jag sova på Kumas soffa, detta är ju ett minus när man betänker vad man vill göra med damsällskap när morgonen smyger sig på. Jag tvekade allt för länge och hon blev bortdansad av en turk, med den sedvanliga turkstilen.
Om du nu råkar vara den korta tjejen med kort brunt hår som är sinnessjukt söt: slå mig en pling! Jag dansar bättre än turken och ska göra dig glad... ett par timmar.

Nu väntar soffan.

//danwar

Wikipedia, vår tids Alexandrias bibliotek

Ibland hittar man guldkorn.
Jag kommer från och med föra dagbok med daglig statistik.

Priceless.

http://sv.wikipedia.org/wiki/Bristol_Stool_Scale

På Youtube just nu:
Dubbad skit.

Ninja


Premiär och Baconfeber

 

Visst känner vi alla till Darwins ord ”survival of the fittest”. Åt helvete med det säger jag. Darwin hade nog inte följande i tankarna när han myntade ett uttryck som verkar stämma överallt förutom i fallet om människan. Fittest innebär numera att man ska orka gå och ta en spruta för att hålla en viss influensa borta från att infestera ens arma, vackra och relativt sårbara kropp. Gör man inte det slutar man, enligt massmedia och andra, face down i en grav som ingen kommer att besöka. Att du hamnar i skärselden och saker går allmänt åt helvete är andra saker jag tror jag har läst någonstans bland alla rubriker om död, förruttnelse, dekadans, och fanstyg. Därför är jag glad över att idag kunna kungöra att undertecknad faktiskt ställde sig till den fittiga samlingen idag och kröp iväg till vårdcentralen samtidigt som jag tänkte på skärselden och fanstyget jag nu skulle slippa.

 

Väl på vårdcentralshelvetet skickade folket runt oss lite och bad oss vänta på olika ställen, inte kul för någon som är spruträdd och totalt har tappat förtroendet för den svenska sjukvården.. Känner hur pulsen sakta går upp. Förståndet säger att allt löser sig och att det inte är några problem, men det osäkra barnet i mig säger att kanylen är stor som en fogspruta, som ska injiceras.. i ögat. Paniken kommer inte krypandes, nej, den löper som Michael Johnson (den tiden han var snabb) åt mitt håll och paniken är total.. Men just som jag tänker gå öppnar sig en dörr.. En kvinna i vit rock pekar åt mitt håll och säger ”vill du dö så har du kommit rätt och välkommen in”. Osäker på om jag hört rätt eller om min hjärna fuckar med mig låtsas jag som ingenting. The Oz som var med mig reser sig dock upp och går in, hon säger att hon vill ha med mig in. Detta är en cover-up, hon vet mycket väl att det är jag som vill hålla någon i handen, inte hon (Hon kanske inte vill behöva skämmas över löjliga lilla mig). Hur som helst, juste tänker jag samtidigt som jag med stor försiktighet närmar mig rummet i vilket jag ska möta mig skapare..

 

Det var inte ett dugg farligt, fick en puss av den söta The Oz samtidigt som jag fick den pyttelilla sprutan och det var över på 2 röda. Min skapare fick jag inte träffa tyvärr, hade vart kul att säga hej till honom/henne, men icke.

 

Var inte riktigt så rädd som det verkar men jag försöker säga att det är okej att vara rädd för saker på sjukhus eller vårdcentraler för att det är onaturliga saker som händer där. Folk som kommer tillbaka från det döda och dylikt. Vi vill inte fucka för mycket med allas våra kära Darwin. Han hade några vettiga iakttagelser som jag tycker att vi ska följa eller åtminstone respektera.. så länge vi inte dör..

 

Idag är det premiär för Shredder på blogen också.

I spotify just nu:
Alex smoke - Persona (kommentar: Sjukt enformig låt)
//Shredder

Bittra sanningar

Ibland upptäcker man att världen inte är sockersöta sagor av elsa beskow, rosa moln eller allmän eufori. Det är då man sitter och reflekterar över livet man lever och inser vissa bittra sanningar.

1
. Att lösa upp en mentos strawberry i en flaska med vatten gör det inte till jordgubbssaft.
2. Har man inte tvättat på väldigt länge...
   - Kan strumporna stå av sig själva när man tar av sig dem.
   - Luktar kalsongerna inte hallontårta.
3. "Ibland måste man krasha bilen för att få ut försäkringspengarna för att betala av billånet".
4. Man kan nysa så hårt att man flyger in i en vägg.
5. Vill man se på Frölundamatch i Umeå får man sitta i entrén på sportbaren Allstar och hosta upp flera tjocka guldmynt för en pilsner.
6. Det finns tydligen inga lagar om att hänga grannar i gryningen när de har satt i rutin att börja borra och banka exakt klockan 09.00.
7. Knullar någon i det här huset hör alla det.
8. En flaska Jack Daniels är mer än fyra pilsner.
9. Jag har inte sett solen på en vecka.
10. Att two-stepa är alltid en bra idé, även när man som utklädd till revolutionär med dr. martens-kängor på sig råkar hysta iväg folk som står i vägen.

I Spotify just nu:
Henry Rollins
- Exhaustion

Bitterninja


Lite om igår (lördag alltså) i listform

Lördagen var en fin dag. Det var inte bara en lördag, som vanligtvis är en fin dag, utan en extra fin lördag. Här är några fakta som konstaterades under lördagen:

  • Alla vet att ingen kan hålla tiden, så ge fan i att tro det
  • Christian lagar god mat
  • Jag och dekadent är snygga i kavaj (och utan kavaj, för den delen)
  • Kuma dricker sällan med måtta
  • lakamies gillar tajta t-shirts
  • båten är inte alls så rolig
  • Amaretto är gott

Här är saker jag ångrar under lördagen:

  • Jag litade på en bedrucken Kuma som kollade busstider
  • Jag lät en bedrucken Kuma använda min kropp som trumset. Han använde trumpinnar.
  • Jag åt ingen kebab
  • Jag hade inte särskilt roligt skägg

Det här med att Kuma skulle kolla busstiden var ju sådär. Det var alltså när vi skulle från Opooa in till stan, Kuma sa att bussen gick 22.47 (eller kanske 49), detta var bra för vi kunde hinna till Berså medans det var gratis. Det visade sig att bussen gick 22.42, vilket gjorde att vi missade den och kom till stan för sent. Trots att detta gjorde att jag hann upptäcka en busskur, som egentligen inte var en busskur, så var det ovärt att spendera så mycket tid på busshållplatsen. Bl.a. drog Kuma mig i skägget. OSKÖNT.

 

Tänkte också dra upp en lista med roliga citat från kvällen, men kommer bara ihåg ett så det blir knappt en lista. Drar det i punktform ändå:

  • dekadent frågade Malenurse om det verkligen var kosher, med tanke på hans vegetarian-diet, att han sög kuk


Det var överlag en bra kväll. En till sak som var dålig var att Nillon lyckades få en snefylla, han drack typ ett par öl. Den killen är verkligen påväg utför.

Idag mår jag rätt bra. Har ont i en fot, vilket är konstigt då vi knappt dansade, och i en armbåge där Kuma spelat trummor. Är fett nöjd med att jag slapp städa.

 

I Spotify just nu:
Kent
- Mannen i den vita hatten (16 år senare)

//danwar

 


I väntan på Nillon

Nyss var Nillon med hona hemma hos mig i min hall jag hade kalsonger på mig och åt ostkaka. Vi bestämde vilken buss vi skulle ta ikväll och tittade på roliga bilder ifrån Hultsfred.

Nu väntar jag på att Nillon ska fixa i ordning sig för att hoppa på bussen. I väntan så sitter jag och lyssnar igenom diverse olika remixer på Black Eyed Peas låt I Gotta Feeling (5st).

I Gotta Feeling (Alex Astero & Evan Sax Radio Mix)

I Gotta Feeling (Baccano Remix)

I Gotta Feeling (Denys Victoriano Remix)

I Gotta Feeling (Spanish Miguel Vargas Hold Remix)

I Gotta Felling (ClubDJTeam Sing Extended 2009)

 

Vet inte om jag tycker att någon av dem är särskilt bra, i alla fall inte om man jämför dem med David Guettas remix:

 

I Gotta Feeling [FMIF Remix Edit Version Mixee]

 

Kort och gott som förtjänar ingen av låtarna förutom Guettas version att spelas på ett dansgolv.

 

iTunes just nu:

 

Black Eyed Peas Vs Benny Benassi - Satisfaction Boom (The Mash Upers Edit)

 

/Malenurse


dekadent är tillbaks!

efter att i två veckor ha bekämpat ondska och orcher i skillingaryds djupa skogar är jag nu tillbaks!
det var inte lätt, men ngn va tvungen att göra det.
jag är anledningen till att ni kan sova tryggt om nätterna. jag och aragorn.




pösshaj // dekadent


En fin torsdag, en stolt lördag

Jag, Boork och Kuma tänkte lira lite TV-spel igår, så vi samlades hemma hos mig. Väl här upptäcker vi, till vårt grova missnöje, att alla mina TV-spel är hemma hos min mor, och det är typ långt. Efter lite snack kom vi fram till att det nog skulle bli bäst om Boork och Kuma stannade hos mig och kollade American Dad medans jag cyklade hem till Boork för att hämta hans XC90 för att sedan hämta de två krusbären hemma hos mig. Gick rätt fort, jag cyklar som jag kör bil nämligen. Som en biltjuv, alltså.

Det är ungefär här berättelsen skulle spårat ur ordentligt om dekadent varit hemma. Det hade bara behövts en gnista och hela kvällen hade gått åt helvete, men det var lugnt ändå.

Vi åkte sedan för att inhandla thaimat och Dr Oetkers, i bilen var alla ghetto och livet var bra. Ett tag hade jag hoodtröja och bandana, det blev nästan för mycket.

Ett par pizzor, TV-spel och lite vin senare kände vi att det var dags för aktivitetbyte och tänkte ta oss ner till Kumas. Boorks hus är på ett högt berg och Kumas hus är nedanför. De andra gick. Jag körde kamikaze-off-road i skogen på grusvägar. Var nära några träd, men nöjde mig med lite smärtor i pungtrakten.

Hemma hos Kuma blev det mer vin och Risk. Jag slog tärningar som aldrig förr, och plockade Oceanien och SA redan första rundan. Då var Kuma tvungen att omlokalisera till Europa och redan då kände jag att spelet var mitt.

 

Efter Risket var så Kuma och Boork sugna på att dra in till stan, eftersom de faktiskt bor där nu. Jag var dock halvsugen, var grymt sliten och hade på mig en äcklig t-shirt och träningsbyxor. Efter viss övertalning och en ombyte senare (fick låna Kumas kläder från typ -04, de passade, visste inte att han någonsin varit smal...) var jag också skittaggad, och bussen mot stan var vår nya vän.

 

Det blev Queen, otippat. Var en lugn och skön kväll där, och lyckades dra till mig 400 kr på blackjack. När vi drog oss hemåt skulle jag sova hos Boork, den killen är sjukt homofobisk. I sängen la han kuddar mellan oss, den stackarn var riktigt rädd.

 

Jag och Boork spacade järnet i skolan idag. Vi halvsov igenom marknadsföringen och var knappt vid medvetande under gruppmötet. Under finansiell risk målade vi båtar, min var snabbast. Jag antecknade dock några väl valda citat från föreläsningen, som hette The mixed binomial model inspired by the Merton Model.


"Den brownska rörelsen betecknas här med W pga en kille som hette Norbert Wiener... ehh... han dog i Stockholm på 60-talet, men var amerikan. Ehh... han var... ganska smart, hehe."

"Jag vet att de första tio slidesen är ganska tunga, men de är... jävligt viktiga om ni ska jobba med det, hehe."

En tredjedel genom föreläsningen: "Ja! Bra! Nu är vi färdiga, nu kan vi gå hem. Nja, inte riktigt."

Dags för rast: "Så, nu kan ni ta en kaffe och bara "Åh, vad vackert detta är!", haha."

Mot slutet av föreläsningen: "Och nu har vi kommit JÄVLIGT långt... nu har vi kommit JÄVLIGT långt i livet."

Föreläsaren lyckades också, genom någon konstig avstickare, komma in på när de tog bort kokaininnehållet i Coca-Cola och undermedveten reklam. Som alltså var riktigt långt från ämnet. Skön kille.

 

Jag är fortfarande ruskigt trött efter igår, ha det.

 

EDIT: Glömde nämna varför lördagen ska bli stolt; det kommer att ske ett nästan komplett sparvmöte inte alltför långt från stan. Ett fint tillfälle.

 

//danwar


Igår kom intresseklubben hit!

Intresseklubben antecknar! Jag trodde bara det var en myt, men intresseklubben som anteckningar finns verkligen på riktigt. Igårkväll ringde det på dörren till vår lägenhet i Umeå, och jag kollade ut genom kikhålet för att se vem det var. Det var två kvinnor och en av dem hade ett JÄTTESTORT anteckningsblock. Jag tänkte, shit - det måste vara intresseklubben! så jag öpnade dörren, och det var faktiskt intresseklubben. Jag blev helt ställd. De var intresserade av många olika saker; Om vårt kök var bra, om det var stopp i avloppet eller om det förekom oljud i lägenheten. Till vardags ägnar vi oss att svära över att det är stopp i badkaret, hata våra väggar och skriva smädande blogginlägg om allt oljud och borrande på oskäliga tider, men när det kommer två auktoritära figurer blir jag som en pojkscout. Ingen vrede alls. "Städningen i korridor och hiss fungerar utmärkt, tack. Badkaret töms på vatten lite långsamt, så det svämmar över i badrummet, men det är ingen fara. Lite slagborr innan gryningen har väl ingen dött av, he he."

Så fort de tackat för sig och lämnat vår dörr blir jag förbannad. När jag står och borstar tänderna kan man höra hur grannarna sitter och skiter, hissen ser ut som en jävla svinstia och korridoren är aldrig ren. Vårt jävla badkar fungerar inte och tsunamiar ner hela våningen om vi skulle våga oss på att försöka. Tapeterna är skitfula och det är hål i väggarna. Men jag är inte bitter.

I Spotify just nu:
The Almost
- Southern Weather

ninja


Jag vill också gå med!

Väldans vad mycket prat det var om den där dejtingsidan för snygga idag. Inte så dumt egentligen, va?
Och Ninja fick alltså vara med...  Inte så konstigt – killen är ju modell.
Jag har faktiskt blivit stoppad på stan av modellscouter. Två gånger. Ena gången på engelska:

"Have you ever considered modeling?", sa han.
"Uhm... NO?", sa jag.

Klart jag inte har; modelljobb är för tjejer och fikusar. Och Ninja, då.


Men nog blev jag lite mallig när jag blev tillfrågad, för helt ful kan man väl inte vara då? Eller, det kanske man kan, bara man är lång och mager. Äsch.

Jag bestämmer mig ändå för att söka medlemskap på den där sidan. Inte helt oväntat kräver de en bild och jag plockar fram mobilkameran. Hur ska jag då bära mig åt för att se riktigt snygg ut på bild?

Jag kammar mig noga, fixar varm ljussättning och bränner av ett bländande leende:


"Inte illa", konstaterar jag. Kanske skulle försöka se lite hårdare ut:



Bättre. Gillar att jag ser helt ovetandes ut om kameran. Dubbelhakan går dock bort (obs. beror på vinkeln). Kanske skulle smyga in ett mystiskt leende också:



Nice. Börjar likna något. Men borde kanske stå upp:



Var fick jag halsduken ifrån? Sjukt gay. Gör om:



P-E-R-F-E-C-T! Bättre än så blir det bara inte. Leendet, den "busiga" frisyren, loggan på tröjan. ALLT. Till och med det bruna barnbältet kom med där i bakgrunden. Den bilden kan de väl knappast nobba?
Jag skickar iväg min ansökan. Hoppas, hoppas att jag också får vara med..

/Opooa

Fler tankar om beautifulpeople.com

Jag tänkte lite mer på denna geniala sida.
Fula människor har rasat världen över, 45% av de svenska män som skapat konton har fått den gamla leriga kängan och det finns bara vackra människor så långt ögat kan nå.
jag undrar nu varför de inte varit lite smarta och inte bara satsat på beautiful people, utan också alla dessa ohyggliga orker som också vill vara med. vad gör dessa 45% när de har blivit bortvisade? jo, de söker sig till någon av konkurrenterna - varför då inte skapa en uglypeople.com, där bara fula människor får vara medlemmar? då hade företaget kunna använda sig av alla intresserade, men ha de vackra och de fula separerade - något jag stöttar fullt ut.

I lägenheten just nu:
Shredder
- basinspelning

ninja


2012 - Homo Sapiens Idiotus nya favorit.

Vad kommer hända i december 2012?
Inte ett skit, det kommer vara vilken onsdag som helst, och vi kommer stressa med att köpa julklappar.

Ni säger "Niburu!", jag säger Oh really? 2003 skulle det hända enligt teorin om den av Sumererna upptäckta planeten Niburu, men jag sitter fortfarande här och skrattar åt er, sex år senare. Hade planeten Niburu varit på ingång hade den synts med blotta ögat från Jorden nu. När undergången inte kom sköts den upp till 2012 - Ett datum där Mayakalendern så påpassligt tar slut. Mayaindianerna var smarta människor, de följde himlakroppar utan hjälp av teleskop, till exempel. Coolt som fan. Vad gör du när din kalender tar slut den 31 december varje år? Jo, ni byter blad till januari, inte jordens undergång. Solstormar, då? De lär ju äga oss fett. Mja, vi kanske får lite dassig mobiltäckning och brus på satelitkanalerna.

Så vill ni tro på efterkonstruerade profetior och rent trams, snälla hör av er så jag kan skratta åt er offentligt.

I lägenheten just nu:
Madman & Shredder
- gitarr & bas

Ninja (som skrattar åt folk)

Inga fula människor, tack!

Jag läste förrut om dejtingsidan beautifulpeople.com och tycker den är genialisk!
Det är en dejtingsida där endaste snygga personer får vara medlemmar, trollen sållas bort för att lämna plats åt de som blivit välsignade med perfekta kindben och tindrande ögon. Helt rätt, såklart. Fula människor är ju inget värda, skit skall skit ha! Jag har numera ett konto på sagda sida och jag kommer få behålla det.

I iTunes just nu:
Kent
 - Point blank

ninja


Att vara student

Att vara student är något som de flesta människor någon gång testar på. Somliga lite mer andra lite mindre. Jag själv har bara testat på att vara student dvs jag har aldrig jobbat (förutom sommarjobb då, men det räknas fan inte). Det finns ju olika typer av studentliv. Jag har valt att kategorisera dem enligt följande:

-Låg/mellanstadiet:
Den studietid när man lärde sig att 1+1= 2 och inte 11 samtidigt som läshastigheten gick från 0 böcker om året till si sådär 2 st. Här var livet ganska bekymmersfritt man gick mest till skolan för att man ville spela fotboll på rasten eller röja runt i skogen.

-Högstadiet:
Det var nu man började bli vuxen (trodde man då). De första betygen trillade in, man fick ett eget skåp att hänga vid, mycket viktigt med överskåp ska tilläggas. Det var även under denna tiden som lunchrasterna var stor vikt då en tripp till ICA-nära sågs som ett måste för inhandling av diverse onyttigheter.

-Gymnasiet:

Det var nu man började bli vuxen (trodde man). Nu var det genast lite längre till skolan vilket sög. Nu var det inte längre möjligt att klaga på ämnen man läste i skolan, jag hade trots allt valt program själv. Men förutom långa resor en del plugg var det en skön period, de största problemen var ungefär vad man skulle ta på sig för kläder till skolan.

-Högskolan (nutid) aka “det riktiga studentlivet”:

Det var nu man blev vuxnare. Flyttade hemifrån, handla all mat själv, inte ha bil, tvätt, städa, diska, laga mat. Massa saker som tidigare bara hade skött sig själv ansvarade jag nu för.  Inkomsten är dålig, så det är viktiga att spara in på onödiga utgifter och spendera mera på alkohol. Alkohol. Studenter dricker mycket alkohol, mycket. Dock finns det fördelar med att vara student, det finns så mycket egen tid och frihet, sen visst tentaplugg, men i alla fall. Möjligheten till spontan sovmorgon är nice som fan. Eller att bara strunta i att plugga någon dag, det är lite svårare att bara strunta i jobbet när man inte känner för det liksom.

iTunes spottar fram:

Make You Feel 2008 (Original Mix) - Klaas

/Malenurse

Blandad kompott.

Ja, jo, den är faktisk.... har int soppa i.. jaa.. Jag är bög! För egentligen, det blir väl rent hypotetiskt inte manligare än så? Man spänner på andra män! Vi andra heterokillar kan ju gå till våra feminina bröst och rumpor. Gay is the new straight säger Madman.

Med dessa fina ord inleder jag mitt blogginlägg. Jag har haft ett par produktiva dagar det senaste, jag har kollat på film, ätit chips, druckit cola, och lärt mig solona i Sultans of Swing. Jag har slumrat till nyhetsmorgon och verkligen trott att jag skulle till skolan idag, men icke. Jag behöver inte vara i skolan på två veckor, sweet. Det innebär dock en hemtenta. Åter till nyhetsmorgon, det satt någon ful jävla snubbe i en soffa, och han hade GROVA JÄVLA TALFEL, förlåt mig, TAFFEL! Han var så kass och talade om att vilja införa lagar om att hata på internet. What the fuckin fuck aids fuck säger den galne sparven??!?!!? Jag hatar precis hur mycket jag vill, man får bara ha stake att kunna ta den negativa sidan av internet, eller hur?
Man kan till och med "youtuba" we didn't start the flame war. Det är en film som är skapad av många internetanvändare om just hatar. Den korkade douchebagjäveln som hade gett sig in i politiken och ville att folk skulle sluta hata, för att det inte var bra, hette Anton Abele. En klart tokig karl som de visar i TV, bredvid någon blondin som hade stängt sin blogg för att folk hade hatat så mycket, så hon PALLADE INTE.
Visst, fine, hon kanske inte har nerver av stål som exempelvis sparvar. Men om man vänder på kakan så tar sig folk ändå tiden att läsa, OCH KOMMENTERA. Om man, som jag just nu, känner för att skriva av sig sin svarta cynism kan man ju tänka att en och annan kanske skriver: word! Någon annan kanske skriver: Jag är Anton Abele, du är inte snäll och det är inte bra! (Uuuh).

Man läser blogginlägg, till och med på bloggar man inte gillar, och kommenterar. Fett korkat enligt undertecknad.

Madman

I huvudet (Spotify) just nu: Lösa planer om världsherravälde och cyniskt internethat (Blue Öyster Cult - Godzilla).

Att åka buss med Västtrafik

Det är något speciellt att åka buss med Västtrafik (Häst-trafik, Präst-trafik, Pest-trafik, Sämst-trafik m.m.). Nu under höst/vintertiden är det ganska kallt ute och då tanker man ofta fan va gött nu ska jag få komma in på bussen och värma mig lite innan jag går av igen. Men då har inte hjärnan reflekterat över att du åker buss med Västtrafik (Häst-trafik, Präst-trafik, Pest-trafik, Sämst-trafik m.m.) dvs hjärnan har glömt att på västtrafiks bussar är det antigen för varm eller för jätte varm.
Idag var det för varmt, på tok för varmt. När man gick in i bussen kännde jag hur en vägg av värme slog mig i ansiktet och luften var torr som fan. Den stora frågan är nu då varför i helvete detta inte går att lösa?

Västtrafiks bussar på vintern = för varma
Västrafiks bussar på sommaren = för varma

Nu tänker alla ni på nordpolen som läser våran blogg att vafan klaga inte på lite för mycket värme, men till er säger jag fan att jag ska klaga och detta med bakning av följande ekvation:

Buss + Värme = torr luft
Torr luft = förjävla jobbigt att andas

/Malenurse

MyTunes ger mig:

M.I.A - Paper Planes

Lägenhet?

Har precis suttit och kollat de sista fyra avsnitten av South Park, bra grejer där alltså.

 

Nu är det tre minuter kvar tills jag får veta om jag får en lägenhet.

 

Tre minuter.

 

Tre.

 

Kan bli ball.

 

//danwar


Att önska livet ur någon.

Åt helvete med allt vad mänskliga rättigheter heter, den jävla idioten som bor i vårt hus som sparkar igång borrmaskinen innan gryningen skall fan hänga i högsta trädet. När man bor i ett hus med papperstunna väggar, där man hör grannen skita när man står och borstar tänderna och kan höra exakta ord i bråken hos grannarna är det fan inte okej att börja använda powertools innan klockan nio på morgonen. Far åt helvete.

I Spotify just nu:
Swing Kids
- Blue Note

ninja & madman


Najs lägenhet och kallt hus

I torsdags var jag på lägenhetsvisning. Självklart hade jag med mig Boork för att hålla vår bögstatus uppe, något som jag tror lyckades rätt bra. Lägenheten var riktigt fin, bra med plats, bra läge och en alldeles lagom klädkammare där vår egen lilla dekadent kan sussa sött.

 

Igår träffades vi några stycken. Vi var på Queen först, där det var förvånansvärt lite människor för en lördag. Gillar dock inte folket som är där på helgerna, vilket kanske har nämnt tidigare, så vi tog oss vidare till Biljardpalatset. Körde Blackjack och fylle-biljard, det var riktigt kul. Efter en ölkanna är det mycket roligare att spela biljard, man blir så förvånad när man faktiskt träffar någonting. När vi betalat hade jag och Boork en halv kanna öl kvar. De andra sa att de skulle vänta utanför, men vi tog tid på oss och blev ensamma kvar. Vi fick sen för oss att vi skulle ta oss ut till Boorks hus och kolla vad som fanns kvar i vinkällaren där. Det visade sig att det fanns gott vin kvar, så vi körde på det och Nakna Pistolen, bra grejer.

 

När jag skulle gå och lägga mig så upptäckte jag att huset var förjävla kallt. Tydligen blir det kallt om man inte har värmen på och det är kallt ute, riktigt dumt. Hade dock ingen lust att ligga och frysa, så jag letade fram ett portabelt element som jag pluggade in. Funderade över om jag verkligen kunde hantera sånt mitt i fyllan, men jag beslutade mig för att en god natts sömn övervägde den ganska kraftiga brandrisken.

På morgonen var Boork förvånad över att det var så varmt i mitt rum, han hade ju legat och frusit hela natten. Haha, sopa. Jag gick hem från Boork och lyssnade på Older Chests, bra grejer där.

 

Imorse kom fru Kuma hem också. Vet inte riktigt vad jag ska tycka om det. Fru Kuma är trevlig, men min erfarenhet säger mig att folk får mindre tid för mig och dumheter när deras respektive är tillgängliga. Kuma är iofs en av de som är bättre på att hantera sånt här, han tofflar ju inte ner sig som Boork iaf. Det blir nog bra.

 

I Spotify just nu:

The Shins - A Comet Appears


//danwar


Tattu på 27b

Jag och Shredder kom just hem. Det snöar som fan ute. Jag DJ:ade med Björn på NH ikväll, det gick rätt bra faktiskt. Påvägen hem träffade jag och Shredder en ball finne, han hette Tattu och bodde nära oss. Han frågade vad vi gjorde, vi var fulla. Vi frågade vad han gjorde han sa "Ingenting". Vi frågade vad han gjorde i Sverige, han sa "Ingenting". Vi frågade om han pluggade, han sa "Nej, jag får pengar för hus och studier, men gör ingenting". Vi tyckte Tattu var ball så vi följde honom hem, han har nyss flyttat till Mariehem där vi bor. Han gillar Ålidhem bättre, det är mer fest där. Han var i finska armén och tycker inte det är kallt. Det tyckte vi.

I Spotify just nu:
"Ingenting"

ninja


Jag har släppt en bok.

Ja. Det är en diktsamling. "Äta småsten, spotta tänder" heter den. 89 sidor med massa rim, fylleångest och annat fjanteri. På https://www.vulkan.se/Presentation.aspx?itemid=40716 kan man köpa den.
Gör det. Jag behöver stålar till hyran. Kom igen.

I Spotify just nu:
Anna Ternheim
- What have I done

Ninja


Veronika bestämmer sig för att dö.

Hur kommer det sig att jag har missat att Paolo Coelhos bästa bok har blivit film?
Inte nog med att den har blivit film, den kommer till Sverige minst ett halvår innan den går upp på vita duken i USA och Storbritannien. Sweet. Frågan är dock hur Sarah Michelle Gellar gör rollen. I mina ögon är hon ju bara Buffy the Vampire slayer. Hursomhelst, intressant. Måste gå på bio i veckan.

I Spotify just nu:
Nordpolen
- På Nordpolen

Angående Anton Abeles bloggtankar:

Anton Abele är skitrolig. Jag gillar honom. Att han kan hålla masken så bra!
Bloggarna är såklart ett hot för yttrandefriheten. Folk tror de kan bete sig hur de vill på internet.
Kolla bara här. Här har du ditt digitala Vilda Västern;



Det ballar ur, alla kan göra vad de vill. Digital vilda västern-anarki. Shit.
Ring Ghostbusters, något måste göras åt detta kränkande beteende!
"Det är dags att ta ställning. Ta ställning och agera för framtiden"

På Web-TV just nu:
Färjan 2
- Blondiner på kryssning (tragikomik på högsta nivå - och visst låter det som en porrfilmstitel?)

Gamla vanor - men ändå inte

Börjar typ falla in i gamla vanor igen. Och som några vet så leder detta till att jag till slut flippar, vilket inte är bra för många alls (det är bl.a. dåligt för mig). Som exempel på gamla vanor kan jag dra måndagsfyllan. Idag efter skolan gick jag direkt till Queen där jag träffade Kuma och käkade en burgare och löste en helt okej måndagsfylla.

 

Detta är ju någon som knappast känns dåligt idag, men om ett par veckor kommer jag att vara trött på måndagsfyllan. Jag behöver dumma äventyr och korkade upptåg. Det är nu vi kommer till grunden till allt dåligt med min tillvaro just nu: Utflugna sparvar.

 

Sparvar är inte gjorda för att lämna sitt bo. Min absoluta ståndpunkt i frågan är att sparvar ska bo nära varandra och hålla ihop. Alla vet att två sparvar är dummare än en sparv, och slår man då ihop säg 6-7 sparvar så har man med stor sannolikhet ett riktigt korkat äventyr. Men när det nu är sparvar i Umeå, Skövde och Frankrike så är Göteborg helt plötsligt en mycket vettigare plats att leva på. Fan vad tråkigt.

 

Vi sparvar som är kvar har riktigt svårt att hålla både sparv-andan och dumheten på en bra nivå. Min slutsats är således att fler sparvar behöver rekryteras. Detta är dock lättare sagt än gjort; innan en potentiell sparv har testats på alla möjliga sätt har man egentligen ingen egentlig aning om det faktiskt är en sparv eller inte. Då sparvarna är en mycket exklusiv skara kan man inte ta in vilken pajas som helst; det måste vara en mycket speciell pajas.

Eller så kanske jag skiter i att bry mig och försöker leva i allmän dekadens själv, kan också funka. Och ligger mycket närmare min vanliga ambitionsnivå.

 

//danwar - måndagsfull och rätt nöjd


ses snart

tänkte dra iväg 2 veckor och leka med granatkastare. kommer sakna er alla!


ses snart igen /dekadent

Att vinna bästa utklädnad. Igen.

Igår var jag på karateläger. Jag forlorade en match mot en planka och fick en spark i huvudet. Saker som händer när man inte är lika ninja som man tror och inte håller garden uppe och har ett failat pekfinger som sticker ut. ANYWHO. Direkt efter var det raka vägen hemmåt och mecka ihop min AWESOME halloweendräkt. Tyvärr har jag inga bilder än, fattar inte varför jag inte blivit bombad av "Someone tagged a photo of you"-mail. Jag var ivf EDWARD SCISSORHANDS, och jag var det så jävla bra. Helt otroligt bra faktiskt. Så bra att jag vann bästa utklädnad. IGEN. Fan vad jag är bra. Jag var skitsnygg (är fortfarande skitsnygg). Sen var det NH och jag gick apeshit och blev apeshit och gick hem. Bra kväll, men jag är fortfarande lite svart runt ögonen och det är svart på lakanen, och klockan 8.15 imorse var det hockeybockeymatch i korpserien. Vi förlorade.

Skål.

På Myspace just nu:
Bemo
 - Midsummer Flowers

Ninja


RSS 2.0