När jag upptäckte alkohol

Jag tänkte spinna vidare lite på Opooas eminenta inlägg angående barndomsminnen, och eftersom vi redan kryssat av sex från listan har vi sparvarnas favoritaktivitet nummer två kvar; alkoholen.

Min alkoholkarriär började på midsommar året jag gick i åttonde klass. Jag hade stulit en såndär liten flaska martini med några centiliter buteljerad manlighet, ur mina föräldrars barskåp (förlåt mor, förlåt far). Vi cyklade ner till Kullaviks hamn och Patrik hade en flaska halvböj och lite drinkmix och bjussade på limesmakande vodkadrinkar. Vi var några pojkar och vi var några flickor och det var inga signifikanta mägnder alkohol som distribuerades ut i sällskapet, men det kändes ändå väldigt vuxet. Det var sommar, varmt och styret på cykeln blänkte i kvällssolens sken. Vi började med Patriks vodka, men jag höll mig väldigt passiv. Flickorna blev lite fnittriga på rödvin i cocacolaflaska och någon öppnade en Harboe export 33cl. När kvällen började bli lite kylig tänkte jag att det var dags att värma mig lite och öppnade den lilla martiniflaskan och tog ett par väldigt små, om än snabba, klunkar. Det smakade rävpiss. Jag försökte hålla masken och klämde ur mig någon kommentar i stil med "Mmm, skitgott". En riktig lögn, såklart, men jag vann gruppens accepterande. Jag var ju yngst med både ett och två års skillnad och var ju tvungen att visa att jag minsann var en cool kille som snart skulle börja nian. Jag avslutade den lilla flaskan och blev lite varm i bröstet. Det var nog därför jag med modet från 3-4cl martini pussades med en av flickorna i sällskapet. Jag hade druckit sprit och pussat en flicka. Jag blev inte full, men jag lärde mig att det där med alkohol, det var något som skulle ta mig långt.

Nu sitter jag i den soffa som just nu är mitt hem. Klockan är halv tre och jag börjar läsa imorgon klockan nio men jag sitter ändå med ett glas rödvin bredvid och Thåströms otroligt härligt deppiga platta Skebokvarnsv. 209 i högtalarna. Jag är inte full, men jag vet att det här är bra. Skål och godnatt.

I iTunes just nu:
Thåström
- Om Black Jim

Ninja


Inte bara vi som vet sanningen

Slösurfade nyss och hittade dagens sanning på Djungeltrumman.

Dekadens

Tydligen är det inte bara vi som förstår att det krävs en hel del drickande och andra roliga saker för att stor konst ska uppstå. Vi har sett flera exempel på detta i vår umgängeskrets, men det är historier för en annan gång. Och medans vi väntar på den jag tolkar som "en riktig pundare på topplistorna" (som för övrigt är någon annan än Whitney Houston) så kan jag bara uppmuntra alla läsare till att undersöka den inspirerande, och ack så underbara, dekadensen på närmare håll.

//danwar

Tankar ang. Wolverine-skägget och skolstarten

Imorgon ska jag börja skolan. Eller ja, så påstås det iaf. Men när jag kollar mitt schema så har jag inga lektioner imorgon, de verkar börja först på tisdag. Och vad jag kan se tillhandahåller Chalmers inte någon information ang. någon samling eller liknande för de som börjar tvåan eller trean. Så, börjar jag på tisdag då eller? Äh, kollar det sen.

Hur som helst har jag, som vissa vet, sportat Wolverine-skägget sen i onsdags. Vet inte riktigt varför jag gjorde det från början, var väl antagligen en blandning av att jag hade sagt till Schredder att jag skulle göra det och lite impulsgrej. Men bra blev det iaf.
Idag har jag fixat till det ytterliggare; tunnat ut lite på undersidan, breddat i mitten och ansat lite allmänt. Ska ta och använda en hyvel där i mitten sen också, då jävlar blir det fint. Ville egentligen inte tunna ut det, men jag kände att det började få en egen vilja. Detta i kombination med att jag är ganska dålig på att slåss och inte vill förlora slagsmål mot mitt eget skägg gjorde att jag helt enkelt var tvungen.

Och nu kommer då frågan: Vad händer om man sportar Wolverine-skägget när man börjar skolan?
Svaren är många, man kan helt enkelt inte riktigt veta vad som händer. Det kan vara allt från allmän utskrattning till att alla tycker att det är awesome (vilket de borde göra) och börja dyrka mig för att jag är så jävla hård. Iofs har min klass redan intrycket av att jag skulle vara någon slags knarkande, vinpimplande slacker, så jag skulle ändå tro att de inte bryr sig så mycket. Tvärtom skulle de nog tycka att de passade in i mitt tidigare beteende att plötsligt dyka upp så här.

En annan tanke var att jag och Boork skulle köra "roliga skägg"-tema första veckan. Det skulle ju funka asbra med mitt Wolverine-skägg. Och Boork behöver man ju inte oroa sig för, det är ju alltid skitkul att han inte har någon skäggväxt.
Får kolla med Boork om vi ska supa till lite imorgon eller på tisdag också. Har faktiskt inte druckit något med alkohol i sen sjutiden igårkväll. Börjar känna mig lite... tom.


Såhär ska man se ut i riktigt Wolverine-skägg

I Spotify just nu:
The Ting Tings
- That's Not My Name

//danwar

helgen so far.


fuck! känns bajstråkigt att alla inlägg jag numer har tid att skriva bara blir ngn jävla dagbok över allt dumt som händer på helgerna.. men det måste göras, och nästa helg lovar jag att kläcka ur mej ett grymt inlägg av den meningslösa kalibern som vanligtvis brukar va min standard. här kommer dock dagboken över helgens bravader.


Torsdag 27/8

15.30 - slutar för helgen och påbörjar resan hem
17.45 - kommer hem och möts av mr.pink som somnat på min terass, med en halvdrucken öl på bordet framför  sig och en halvrökt cigg på marken nedanför sig. vi käkar några mackor och knäcker några fler öl medan vi kollar på en dokumentär om änkor som försöker hitta mening i livet.
20.15 - danwar dyker upp och tar en snabböl innan vi beger oss mot stan.
21.30 - jag och danwar kissar på grönsakstorget
21.45 - vi beger oss in på sticky. va evigheter sen jag va där sist, men det stället förändras aldrig.. kommer alltid finnas nyblivna 18:åringar som vill spendera sina studiebidrag på happy-hour-öl och sedan spy som galningar i pissoaren..
00.15? - jag och danwar springer till bussen och möter max o erik på järntorget, sen tar vi en express hem och kollar på metal tills jag går och lägger mej och danwar somnar på soffan.

Fredag 28/8

??.?? - vaknar.
??.15 - väcker danwar
??.30 - äter flingor och kollar entourage med danwar
12.30 - jag och danwar tar bussen in mot stan, bankärenden skall fixas, alkohol skall inhandlas, mat skall ätas och maskeradkläder skall provas.
13.00 - sitter på nordeas kontor på avenyn och skämtar om att alla gämla människor där måste skynda sig innan de dör.
13.45 - blir jävligt sugen på stora potatisar med gojs i. danwar säger att de kallas bakpotatisar och att han vet var de går att få tag på.
13.46 - jag hotar danwar till livet om det skulle visa sig att han ljuger om var man kan hitta bakpotatisar.
13.47 - franks säljer bakpotatisar och danwar slipper mista livet.
14.00 - äter bakpotatis i regnet. danwar är rädd för att drunkna så vi sätter oss där inne istället.
14.30 - sluter upp med mr.pink och hans flickvän för att leta maskeradkläder och köpa rom.
15.00 - göteborgs regnkvot för ett sekel fylls på 2 timmar. jävligt bra tillfälle att springa fram och tillbaks längs avenyn för att köpa keno-lotter till fel dag :P.
18.00 - mr.pink och hans flickvän kommer hem till mej för att göra sig klara för maskerad. vi sminkar oss och tar på oss finfina kläder. pink går som clark kent, karin går som pochahontas, själv går jag som captain jack sparv.
20.00 - sluter upp med danwar på busshållplatsen, han går klädd som wolverine
20.40 - köper två cheesburgare åt en jamaican på donken vid brunnsparken, fortfarande utklädd till sjörövare.
21.15 - gör succe på maskeraden i våra grymma utklädnader. jag vinner pris, men jag tycker att skrufs förklädnad va bättre, han gick som "the dude" från big lebowski.
??.?? - anländer till gretas, fortfarande iförda våra fina dräkter. credd till joel som kom in i morgonrock.
??.?? - står utanför gretas och röker när en aprak gubbe från åland kommer fram och berömmer mej för mitt mod, samt varnar mej för chilenare. tydligen hade han han själv gått klädd som pirat en gång i sin ungdom, och då blivit överfallen av två chilenare med en barstol.
??.?? - tappar en flaska rom i marken och börjar ta mej hemåt tillsammans med skruf och danwar, samt linda som hela kvällen varit utklädd till lara croft. linda tar för övrigt kort som en efterbliven.
??.?? - gosar ner mej med danwar och kollar på x-men origins. slocknar dock efter typ 20 min.

Lördag 29/8

??.?? - vaknar och kollar klart på wolverine
??.?? - steker bacon och kokar pasta
??.?? - äter bacon och kollar på entourage, därefter "the boat that rocked", grym film.
18.50 - sitter i soffan med en drink i ett martiniglas och spelar keno med danwar.
19.45 - danwar har åkt hem och jag försöker lära mej spela piano.
20.00 - går och lägger mej.
21.15 - nillon kommer med chips och glass. vi kollar på watchmen och pratar om lumparsaker.
00.15 - kan knappt hålla mej vaken, men nillon vägrar gå innan han får se alla avsnitt av saturday night live - jeopardy.

Söndag 30/8

10.30 - vaknar och gör bacon.
10.45 - kollar på "the man in the iron mask"
12. 45 - börjar skriva det här jävla blogginlägget.


Bilder
 uppladdningsöl på terassen
 busskön på väg hem i torsdags
 bakisbakpotatis 1
 bakisbakpotatis 2
 clark kent håller pistolen som en gangster
 skruf söker skydd hos danwar
 dekadent och skruf, härförare bland män.
 bilden som linda tog.. bra eller hur
 uppladdning inför keno.
 keno!
 strax efter keno. jag ville också komma med på bild.. fo sho


I Spotify just nu:
The Bystanders -
98.6

//dekadent

Att må jävligt dåligt

Efter två kvällar av nollningskrök och allmän idioti bestämde jag mig för att besöka toan för första gången i umeå.
Nu behöver vi renovera om badrummet. Shredder+Ninja-mage är tag mig fan det värsta jag varit med om. Som tur är räddar Peter Griffin situationen, och madman är ute och snurrar med någon flicka för andra kvällen i rad, vilket betyder att jag låg och vred mig, i fylleångestkramper, i hans stora dubbelsäng. Någon sa att studentlivet var glamoröst och jag kan inte annat än säga fuck you din jävla idiot.

I VLC just nu:
Family Guy
- Mind over murder (s1e4)

Ninja

Maskerad, del 1

Igår var jag, dekadent, Mr Pink och Skruf på maskerad. Det var roligt, och det är ju alltid spännande att klä upp sig. dekadent var en ganska full kapten Jens Sparv och vann med detta priset för bästa utklädnad, en liten statyett som han snarast förstörde, allt i korrekt dekadent manér. Mr Pink var överlägset sämst där när han gjorde en förvisso väldigt söt med ganska värdelös Clark Kent. Det funkar inte riktigt med krulligt hår, som om dåliga alter egon inte är tråkiga nog ändå.

Ville iaf bara berätta om gårdagens win och fail också.

Gårdagens win:
Misstänkte att jag skulle tillbringa natten borta, så jag tog med mig tandborste. Grymt tacksam över det när jag gick och la mig hemma hos dekadent.

Gårdagens fail:
Vi hade med oss en halv flaska rom när vi gick från maskeraden. Vi kom sedan på att man nog inte fick ha med sig den in på Gretas, dit vi var på väg. Jag löste iaf ett asgrymt gömställe och flaskan stog kvar när vi kom ut. "Men vaddå", tänker ni. "Det måste väl ändå räknas som win?". Och svaret är att det skulle räknas som fett win, förutsatt att dekadent inte hade agerat karaktärsenligt och tappat flaskan i gatstenen direkt när vi skulle hem. FAIL

Nu sitter jag iaf hemma hos dekadent och väntar på att min spaghetti och bacon ska bli färdig. Efter det ska vi kolla film och vänta på Keno-dragningen, vi har mycket pengar satsat idag.

I Spotify just nu:
The Tough Alliance
- Koka-Kola Veins

//danwar

Att flytta norr.

I gymnasiet flyttade jag i princip hemifrån ett tag. Jag stal min mors lägenhet och ockuperade den.
Efter gymnasiet flyttade jag till USA och blev borta ett år. Idag flyttade jag till Umeå. Man vänjer sig aldrig riktigt att ge upp det man har, det man vant sig vid. Fast vinet hjälper! Nu skall jag, MADMAN och Shredder snart iväg till Nationernas Hus eller något liknande och dricka 25kronors öl och kalajsa, flotta studentlivet-style! Catch you on the flipsida!

Ninja

I Spotify just nu:
Ingen aning, något på spanska ^^

När jag fick veta vad sex var

Viktiga saker glömmer man inte så lätt. Som första gången någon beskrev sex, till exempel.

Jag var sex år gammal och det var tidig höst under första terminen i ettan. Löven på de stora ekarna i skolområdet hade börjat gulna, och färska ekollon prydde varenda gren.

Det betydde krigssäsong för pojkarna på Lindåsskolan. Eller, ja, det var alltid krigssäsong för pojkarna på Lindåsskolan, men det här betydde ekollonkrigssäsong och flickorna höll sig på behörigt avstånd eftersom "man faktiskt kunde bli blind om man fick ett i ögat".


Mitt under upptrappningen av ett sådant krig tar B.Stinson (ynglingen längst till vänster på headern) mig lite åt sidan. Han tycks vara alldeles euforisk och han darrar en smula.


"D-du. Jag vet en grej", hasplar han fram.

"Vad?", undrar jag intresserat.

"Men, alltså, jag kan inte säga det. Man får inte..", flämtar han och rodnar.

"Men kom igen", uppmuntrar jag. Vad kan det vara? Har han äntligen listat ut hur man kommer förbi första muren på Aladdin?

"Det är något jättesnuskigt. Något som vuxna gör. Dom.. *obehärskat fnissande* Man får inte", halvviskar han förtroligt. Vid det här laget är jag riktigt uppmärksam.

"Vad gör dom då?"

"K-Knulla", frustar han fram och han flinar belåtet över sitt mod.

"Vaa?"

"Dom vuxna. Knulla. Man tar av sig kläderna och.. och.."

Han står och stampar på stället prydd av ett brett leende.

 "Gnuggar sig mot varandra?", fyller jag i.

"Jaa! Sen får man barn."

Vid det här laget hade jag redan lärt mig att pappan hade spermier i pungen och att dom skulle in i mammans framrumpa för att ett barn skulle skapas, men jag var övertygad om att dom simmade genom luften och att kvinnan bara blev gravid om hon stannade i samma rum som en man för länge.

"Nähe?, frågade jag skeptiskt.

"Joo, det är sant! Men nu måste jag berätta för dom andra", klargjorde han och kilade iväg.


Snart gick alla ettor runt och sa "Ska jag knulla dig eller". Och krigade.

/Opooa


Att hitta rätt mängd

Igår var det nollning med beachvolley i NRJ hallen i sisjön. För övrigt i samma byggnad som man går och får spö i av människor med persiska namn. (Det lät mer som Abu Ghraib än det var tänkt men Skruf och Opooa fattar). Hela handels var samlat förutom Opooa som bangade pga av sitt bristande intresse för bollar. Våran juristgrupp bestående av väldigt många människor delades in i två lag. Jag valde det med de bästa spelarna. Vilket var ett underbart drag då tävlingsdjävulen inom mig fick orgasm varje gång vi vann. Ni som har spelat volleyboll vet att detta är något man gör bäst med några öl i kroppen. Det magiska talet maxtalet ligger på 3, förutom för små skolflickor som gör bäst i att stanna på 1-2. Hur gick det då? Mitt lag vann flest matcher av alla, dessutom flera av dem i utklassningstil. Väl hemma upptäckte jag likt en Livingstone eller Marco Polo en ny öken. Den hade ansamlats i mina kalsonger. En lång dusch senare och två och halvt kilo mindre sand senare gick jag och la mig.

Idag är det nya tag med 90-tals fest på handelspuben. Jag fick med mig Opooa. Ska bara hitta rätt kläder. Min mor föreslog att jag skulle "goggla" på det.

I Spotify just nu:
Story Of The Year
- And The Hero Will Drown

//Lakimies - mer känd som Carl



Sagt om min nolltröja på Facebook: "Be a lawexpert - or die trying".
På beachwolleyn igår upptäckte jag den snyggaste nolletröjan ever(på en jurist javisst). Jag är nästan förvånad att knattarna inte ser ut så på riktigt. Tyckte det passade dom svinbra

Att spela Rap Das Armas

I går var jag DJ på kåren in Skövde. 
Då spelade jag Rap Das Armas 4 gånger, det kändes inte bra. Men folk tycker ju om denna låt så WTF. 
Tur att man inte jobbar på radio i alla fall då hade man varit tvungen att spela den 4 gånger i timmen minst.

Spotify just nu:

Ja inte Rap Das Armas i alla fall...

/Malenurse 

Världen rullar vidare, eller något sånt

Jao. I fredags tycker jag ändå att det blev galnare än i lördags, även om lördagen hade bättre upplägg. Under fredagen hände det liksom fler saker som man inte visste om från början och sådär.

Hur som helst var lördagen rätt bra alltså. När jag och Jens närmade oss festen, Lokomotiv-ENFANTS, så var stämningen på topp. Kommer btw upp bilder från det här när Jens har möjlighet. Det var iaf hur fint ordnat som helst. Tyvärr visade sig lite brister i planen när de fick slut på öl, tycker faktiskt att det var lite mycket folk där också. Men jävligt fint ordnat, och kul var det.
Jag och Jens sov sedan över hos Ellen i Mölndal, det var najs. Förutom på morgonen då, jävlar vad ljust det var.

Sedan dess har det inte hänt mycket egentligen. Jag sitter hemma och har ingenting att göra då övriga sparvar inte är anträffbara. Har ändå hittat lite ljuspunkter i vardagen, som t.ex. detta inlägget skrivet av Magnus Uggla.

Snart är det väl dags för dagens höjdpunkt, blir ytterliggare en film. Pepp.

I Spotify just nu:
Snook
- Längst fram i taxin

//inget-att-göra-danwar

lite bilder från idag


lite bilder från igår


Sparvar > Linjär algebra

Ja, sparvars sällskap är mycket trevligare än att läsa en bok om linjär algebra. Man kan ändå knappt använda det till något! Okej, det var ett ganska intressant exempel om hur man kan använda det för att beskriva in- och utflöden i hela ekonomiska system, men det var väl det enda. När man väl har läst och förstått det exemplet så tycker jag att kursen borde vara slut, resten av kursen vill ingen kunna ändå.

Sparvkväll hos dekadent igår var mysig. Vi spelade TV-spel, pratade och kollade på TV. Det var fint, även om det var lite sådär med uppslutningen. Blev till slut bara jag, värden, Mr Pink och Malenurse. Inte för att det inte duger, men jag gillar att klaga.

Nu är klockan 15.34 och jag funderar faktiskt på att börja plugga för dagen. Dock glider tankarna iväg till kvällens stundande aktiviteter med fler sparvar, öl och andra trevligheter. Då är det svårt att fokusera. Tentan är ju ändå på måndag, känner mig inte så sugen på att tänka på nästa vecka. Idag är det ju liksom fredag, och fredag är det faktiskt bara en gång i veckan.

Hittade en asnajs låt idag, som för övrigt hördes för första gången i Smala Sussie. Det spelas just nu på repeat i min Winamp, rippad från Youtube, då den inte fanns på Spotify. Meckigt.


I Winamp just nu:
Act II
- Notes About Freedom

//danwar

Nolla

Min nollning har börjat (kul!!!). Så värst rolig är den inte, eftersom den huvudsakligen består av en massa lekande, skuttande och springande (jobbigt!!!).

Människorna jag lärt känna är i alla fall trevliga (nice!!), men jag har inte konverserat det minsta med någon från min egen nollningsgrupp (wtf??!) utan hållit mig till en annan.
Har till och med pratat med ett par analytiska ekonomer (w00t?!).


Den nye sparven Meat (lång) börjar också läsa till jurist i Göteborg. Det ska Skruf (stark) och dekadent (kor.. ela.. söt) göra nästa år de med. Och Shredder i Umeå (kallt).

Kan ni tänka er hur outhärdligt det kommer att bli för utomstående att umgås med alla dessa jurister? Trippelsparv består redan nu av en betydande andel svin (sant). Har ont i huvudet förresten.


Vilket sorgligt inlägg det här blev. Det där med parenteserna var ju inte ens roligt, ju. Ska ta bort dem sen.

I Spotify just nu:
Reklam - The Right Livelihood Award

/Opooa


Just det, flickorna på handels är HAAAWWT!


Fan vad najs

Vaknade i tid imorse, trots att timman var bigudars ormyngel. Jag slängde i mig lite frukost, kollade vilken sal tentan skulle hållas i och cyklade till bussen. Missade den med ca 15 sek och cyklade hem igen för att ta bilen.

Kom in till Chalmers, pröjsade för min parkering och skrev tentajäveln. Jag var där i 40 minuter, maxtid var tre timmar. Safe. Är ganska säker på att jag blev godkänd också, om inte så är väl inte det hela världen? Det finns viktigare saker.


Vilket leder mig in på det andra som händer idag. Vår personliga dekadens, dekadent, kommer hem från sin skyttegrav någonstans i skogen. Tydligen ska han göra vettiga saker (wtf?) imorgon, så han kan inte supa. Däremot kan han göra en massa andra saker som funkar som i alla fall godtagbart substitut. Många sparvar håller i alla fall tummarna för att dekadent ska vara pepp, alla vill höra om de bragder som gjorde honom till bataljonshjälte.

I Spotify just nu:
Kate Perry
- I Kissed A Girl

//danwar

Aftonbladet i mobilen.


Mobilsurf kan till viss del stilla den abstinens jag känner från min porrfyllda dator där hemma. porrsurfande är dock inte så uppskattat när man sover med 10 andra, så det får bli aftonbladet istället. i det här fallet va det typ ett uppköp :P

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5626990.ab


kommer hem imorn // dekadent


Att ta vara på tiden

Det finns saker här i livet som man måste göra för att inte allt ska gå åt fan, typ toa-besök. Man säger ju alltid att tid är pengar då gäller det att ta vara på tiden man sitter på dass. Här följer några tips på saker man kan göra "While on the Toa"

-Ring ett samtal (använd här rikligt med papper för att undvika ljudlig bomber)
-Skicka sms (bättre om du har mycket av nummer 2 som ska ut)
-Ta med datorn (nät-poker kort och gott)
-Studie-Litteratur (har man tenta-period så har man)
-Stickning (vintern är kall så halsduk är inte fel, börja tidigt gärna på sommaren)


Man kan naturligtvis läsa en skönlitterär bok eller serietidningen men det är ju självklart.

Spotify ger mig:

Reklam - fuck ju!!!

/Malenurse

Bildupdate: Danwar, i filt och kalsonger.

Jag kom just på att Danwar, vår solide vän bad mig fotografera honom i morse, när han vandrade runt i mitt hus endast iklädd kalsonger, linne och en filt. Han tyckte han såg så fashionabel ut med filten runt halsen, och bestämde sig för att posera lite. Det var i den här outfitten han träffade min far som inte riktigt visste att det hade sovit en relativt onykter Daniel på mitt golv. Mycket nöje



I iTunes just nu:
Eburnia
- Internet is serious business

Ninja

Tobaksfri koffeinsnus och att inte ha några chips

Förrut hittade jag en rätt cool produkt som jag överväger att investera i, snus utan tobak och nikotin, men istället med koffen och andra uppåtgrejer. Koffeinjunkie som jag är känns det rätt ball. http://www.kickupshop.se/product.asp?product=7 Måste testas ivf.

Jag hade också tänkt att njuta lite av mina chips såhär efter jobbet. Till min stora förskräckelse upptäcker jag att Danwar käkat upp alla mina sourcream&pepper-chips, förutom lite skrap i botten. Dessutom är colaflaskan jag har helt kolsyrefri nu. Jävla skitliv.

I Spotify just nu:
Stutterfly
- Bury me (The scarlet path)

Att köra till och gå på en Kaninfest

Sitter hemma och funderar på hur kvällen ska bli och mitt i detta funderande trillar en tanke ner i huvudet om att shit det är nog värt att köra bil till Trägårn ikväll, mycket konstigt tanke men så blir det i alla fall. 


Leo joniar hemma hos mig och vi bränner av ner till Kullavik för att plocka upp danwar och ninja. På ninjas uppfart ringer Nillo och säger att han inte gör lumpen på söndagar och därför kommer joina oss på trägårn, fett värt! Efter några goa låtar med The Killers på vägen in har vi landat på Heden, friparkering där win!


Enligt uppgifter skall man dagen till ära kunna köpa biljetter innan så vi som inte jobbar på Liseberg slipper problem med att komma in. Killen vi ska köpa av är tydligen 1: Invandrare 2:Har en ryggsäck 3:Är på Stage-Dorr, vi spanar runt och hittar just denna kille, men inte fan var det rätt invandrare med en ryggsäck på Stage-Dorr utan någon annan. Inte ens lösenord typ "all makt åt Tengil fungerar". Här ser vi även Bolt slå sitt eget VR på 100m sjuk kille alltså. 


Vi drar bort mot Trägårn för att snart inse fuck öppnar det inte 22!?! svar: nej det öppnar 23. Jaha då uppstår en timme att slå ihjäl, dock inget problem i goda sparvars sällskap. Kuken pekar åt Sens så vi drar oss dit, där dricker några en öl och andra tar en räkmacka (mig själv inräknat). Eftersom att en timme i sparvsällskap går undan är vi nära att inte gå mot Trägårn i tid. 


Väl utanför Trägårn ser vi att det har blivit kööö, FUCK! Det går relativ smärtfritt för att vara ett köande. När vi gjort entré beger vi oss direkt till Black Jack borden, jag ber Danwar välja ut den snyggare av de 2 kvinnliga kortutdelarna, vilket senare visar sig vara Win för mig och Owin för Danwar, då det hela slutade på +100 för mig och -340 för honom. Går sedan till baren och beställer en körvänlig drink, blev några stycken under kvällen ska sägas:P Sedan träffar man på Nillo och vi dräller runt en stund dansar runt och steker lite till Riverside motherfucker!!! Nillo tjötar hela om hans skills på att winga men jag låter mig inte luras då jag ser hur ninja har parats ihop med en 26 åring (en mindra nice sådan) !:S!


Emo-erik tjatar på om hur dåligt det är att folk inte röker då han är röksugen (som sjuksköterske-student håller jag inte med honom), inser snabbt att en sparv är abstinent och behöver få i sig lite nikotin, tar på mig uppdraget och letar runt. Då jag är nykter och kan prata på ganska bra utan alkohol i kroppen löser jag detta inom kort, hittar Emo-erik och levererar paketet. Han har då hittat en dam med "indiska-cigg" vad dessa innehöll kan ju diskuteras. 

Slår mig sedan ner i Ninja och Leos sällskap, sitter där och tar det lugnt (=spanar ut över folkhavet) känner hur en dam sitter och spanar lite sådär och klart man blir lite nyfiken liksom, tror även jag känner igen henne. Tydligen så jobbar hon på Joels avdelning och som den wing han är så är det inga problem att inleda samtalet enligt konstens alla regler. Vi sitter där och pratar en ganska bra stund, jag inser snart att shit va trevlig dam detta var. Samtalet fortsätter i säkert 30 min, vi drar sedan till dansgolvet och svänger våra lurviga med övriga Lisebergare. Kvällen börjar lida mot sitt slut och hemgång stundar, jag står nu i valet och kvalet att fråga denna trevliga dam om en fika skulle locka kommande vecka, frågan ställs hursom aldrig och vetfan om jag inte ångrar detta lite idag, men men går ju att lösa liksom. 

Folk tjötar om mat så vi rullar mor Avenyn, alla sparvar äter sig mätta på förstklassiga mat som endast See-byllla and S-leven kan erbjuda. Vi traskar bort mot Heden och jag bränner på hemåt, gott att köra då baksättet hade +1. 

Man kan sammanfatta det hela som en bra kväll för mig då jag hade sjukt trevligt, sjukt roligt och jag gick + på BJ (kan ha att göra med mitt nyktra tillstånd).

iTunes just nu:

Saturday Night [Feat. Whigfield] - KLM Music

 

/Malenurse


Att vakna med en man.

Idag vaknade jag med en man.
Han heter Danwar. Jag hade varit så snäll att han fick sova på mitt golv.
Jag drog fan fram ett liggunderlag till och med. Min bror hade nämligen massa random deckade vänner i gästsängarna och soffan. Vi bara wtf? väckte dem och levde rövare ett tag. Sen hoppade jag i säng, daniel i golvet och så satte vi på lite Henry Rollins och somnade. Nu ligger vi i min säng, bromosexuellt avklädda och tittar på One Piece-animen WIN!
Vad vi sysslade igår skriver nog Syster Martin om sen för jag har inte jättetydliga minnen, men full var jag nog.

I VLC just nu:
One Piece
- Avsnitt 15

Ninja, med en halvnaken Danwar

Skadeglädjen är den bästa glädjen.

 (Klicka för förstorning)

Jag skrattade.
Som sann MUFare är såklart allt AFAs fel i fröken Löwengrips ögon.
Tror dock inte det är AFA som ligger bakom, eftersom de brukar skryta om sina aktioner på hemsidan.
Anywho, kul grej. Jag har varit inne och läst Blondinbellas blogg och maken till praktskit får man leta efter.
Dessvärre är jag inte tillräckligt med veganedge för att uppskatta attacker med flådda minkar.
Oh, dessutom är det jättekul för fröken Löwengrip att hon har råd att betala 80.000 för ett bra back-up system.
Avundsjuk på de stålarna, såklart. Själv hade jag nog köpt en MicroKORG, en melodika och investerat resten i lite gitarrlektioner och en och annan cola-flaska. Känns vettigare. Eller kanske tagit ett år på college i USA. Who knows.

I Spotify just nu:
Underoath
- Alone in December


Ninja


FredagsDrinken

Tidigare har  ni kunnat  läsa om hur man gör en god Mojito, här kommer en annan god drink inte fullt lika välkänd men otroligt god

Fredagens drink är Ejaculation, fint namn? Jag vet^^
Denna drink är ganska söt och påminner om päronsoda. 

Du behöver 
1st Highball-glas (minst 1)
Is
4cl Xanté 
2cl Sourz Apple
2cl Rosés Lime
Sprite
Lime (några klyftor) 

Fyll glaset med ovan nämnd ingredienser uppifrån och ned. 

Drick och njut!

iTunes just nu:
MGMT- Time To Pretend

/Malenurse



Ny banner/header!

Nu ligger Opooas senaste version av headern upp på bloggen.
Den är stilig som tusan!

I Spotify just nu
Henry Rollins
- Peach
(fellable:ad som Rollins Band)

Ninja

dekadent gör lumpen

jag har slutat bita på naglarna. jag har blivit stark. jag har knappt några andningssvårigheter längre. jag har gått och lagt mej innan 23.00 i 10 dagar. jag har varit nyttig, tills idag :D

idag fick jag äntligen avfyra min ak-5:a med skarp ammunition och det firades givetvis med att dricka sig full på lättölen som serveras i matsalen, klämma i sig en kebabtallrik och röka två pack cigg. jag har också bäddat in alla madrasser i logement 14 i påslakanen. 

kommer en utförligare rapport när jag har lite mer fritid.. puss haj leverpastej


// dekadent (i lumpen känd som "CJ-gripen, kungen av muckringen" :P


Vem fan är Amy MacDonald?

Jag skiter fan i om hennes grejer är maestro Mozart. Jag tänker aldrig köpa hennes jävla platta.
Detta av en anledning. Hon avbryter mig hela jävla tiden på Spotify med sin otroligt hemska skottska dialekt, där hon läser innantill från ett papper och det låter så krystat, krystat, krystat. Skit, dra åt helvete.

I Spotify just nu:
Black Flag
- Nervous Breakdown

Ninja

nattmacka

nu sitter jag och äter toast.
fyra sticken har jag knåpat ihop, efter att ha sett på snatch med shredder.
det var najs. nu mumsar jag mina toast och lyssnar på wrestling with angels.
inga bekymmer i min värld, inte! LIVET PÅ EN PINNE!

På MySpace just nu:
Wrestling With Angels
- Lost Wings

Ninja

snedtändning

fast kanske inte som ni tror.

jag var ju alldeles skraj för att mitt nya liv, med motion och mindre drickande, skulle få mig till en riktigt hurtig liten bulle. ack, så fel jag hade.

"jaha", tänker ni då. "kul för honom, då får han ju som han vill, med sitt dassiga liv och allt". men nej. nej, nej, nej, vad fel jag hade. jag har just nu ingenting.

om jag hade levt mitt vanliga liv hade jag troligtvis just nu snubblat runt på stan efter något ställe där jag kunde supa bort minnet från förlusterna på cosmopol eller en 7-eleven för lite mat eller efter en tjej för att jag var sugen på en varm säng eller hemma hos dekadent och kaklade hans badrum eller något. men vart är jag nu? i min egen jävla säng. helt jävla ensam. jag är inte ens full.

jag tror att det är skägget som har snedtänt. på något vis har det helt enkelt inte funkat som planerat, utan det har blivit konstigt. jag funderar på om man behöver raka av sig allt, kanske offra något djur och lösa en tatuering eller något sånt för att driva ut de här onda andarna ur det. dessa djävlar som förpestar mitt liv.

jag vill alltså påpeka att klockan nu är 05.53. jag gick och la mig runt halv 12 efter en löptur. sen dess har jag kollat på två avsnitt "30 rock", "the hangover" och lite porr. jag har spelat ms-röj och lyssnat på musik. jag har tänkt igenom mitt liv och jag har haft det skönt. till ingen nytta alls.

imorgon ska jag fan ringa ninja efter förslag på den där ritualen, han borde kunna sånt. han gillar ju för fan HIM, och påstår iaf själv att han ser ut som den där valo-typen.

I Spotify just nu:
Ingenting, helt jävla dött.

//danwar

Att ha jobbat klart och ha ledigt i 2 veckor...

Nu har jag arbetat klart för i sommar, sjukt skönt:D
Började arbeta den 8 juni och har förutom en tripp till Hultsfred jobbat konstant 100%.  Nu ska hjärnan göra så lite som möjligt och sedan ta sig an skolböckerna igen, sista året ska bli roligt. Finns dock en risk att man blir totalt jävla nergrävd i böckerna för att vara så förberedd som bara den för kommande sommar då man är färdig utbildad sjuksköterska!!!
Shiiit alltså...

Nu gäller det bara att fylla ut de kommande veckorna så väl som det bara går med:
-mycket utgång
-mycket öl
-mycket sparvträffar 
-mycket sol
-mycket bad
-mycket böcker
-mycket sommarlov 

har kort och gott en sådär 10 veckors sommarlov att ta igen på 2 veckor.

räknar med starkt stöd ifrån övriga sparvar

Spotify levererar genom Logitech:
U2 - With Or Without You

/Malenurse



JAG BRÅKAR INTE

Har varit ute och röjt nu, eventuella skrivsvårigheter skyller jag på ölen och kaffet.

Kvällen började på Weekday med gratis dryck och tilltugg och därefter bar det av till Key Bar, där ninja och danwar ordnade VIP-status på något jäkla vänster.

Bortsett från alldeles för hög musik på uteserveringen hade vi det trevligt; vi pratade (skrek) och dansade (danwar försökte tvinga på mig några inte alltför väna flickebarn som valsade omkring alldeles för nära min plocka blåbär-dans, jag nappade inte).


Efter ett par timmar gick jag ut för att få lite luft och för ringa ett samtal. I entrén stod då en liten muskelknutte och gormade på vakterna eftersom han inte släpptes in igen. "Jag ska komma och rövknulla alla som jobbar på det här stället! Vänta bara... NI VET INTE VEM NI BRÅKAR MED!", skrek han.

Jag nickade medkännande åt en vakt jag fick ögonkontakt med och frågade mig hur man kunde bli så arg för något sådant.


Jag sniffade min luft och ringde mitt samtal, sedan bar det av mot entrén igen. Väl där hugger någon tag i armen på mig och grymtar "Och vad tror du att du håller på med?". Artigt kungör jag att jag avser att gå in igen. Han skakar på huvudet och frågar var jag i så fall har min stämpel. Jag tvingas konstatera att jag faktiskt inte har någon sådan och mumlar något om VIP-listan och att jag precis kom ut.


"Då får du ta dig ett snack med den där", fastställer vakten och till min stora lättnad ser jag att han hänvisar mig till  dörrisen jag fick ögonkontakt med för mindre än en minut sedan.

"Hej, du såg mig när jag gick ut alldeles nyss men jag-", börjar jag men avbryts när han utbrister "Har inte sett dig", och stirrar rätt ut i luften (tanken var nog att han skulle stirra där, även om han fixerade blicken någonstans på min bringa till följd av vissa längdmässiga tillkortakommanden).

Jag blir helt ställd av bemötandet och inser plötsligt hur finnig denne biffige pyssling är. Den förste vakten flinar belåtet och jag inser plötsligt att denne är ännu kortare än den andre och att han dessutom har ett jäkligt fult koppärr ovanför den stora näsan.

Men eftersom jag är en sansad person skulle jag aldrig få för mig att döma dessa män på samma sätt ovan nämnde ligist. Istället backar jag ödmjukt undan.


Men ärligt, vad fan tror de att de håller på med egentligen? Det är så typiskt de där jag-kom-inte-in-på-polishögskolan-fjollorna att spela ut sin makt på det där viset. Fattar de inte vem de har att göra med?? Jag hade kunnat bryta ner de där töntarna på TRE RÖDA! Jag har brunt barnbälte i karate! Fan alltså, de tror att de är något för att den knaprar piller och lyfter skrot. MEN DE DÄR SMÅTOTTARNA ÄR INGET MOT MINA 187 CM OCH RUNDSPARKAR!!!!! JAG SKA KOMMA TILLBAKA OCH RÖVKNULLE HELA HÖGEN!!!!!11 VÄNTA BARA........ DE VET FAAAn ITNE VEM DET BNRÅKAR MED!!! JÄVLA hORAFLJOLLFITTER....!!!!!!!!!!


JAG HAR ARG!!!!

/OPOOA


Att kanske flytta och "shit bricks" angående det.

Idag fick jag antagningsbesked från Umeå universitet.
Jag kom in på lärareprogrammet där. Jag är redigt jävla läskigt rädd just nu.
Jag har bara varit hemma i Göteborg ett år och jag vet inte om jag är redo att sticka iväg en gång till så här snart.
Just nu, väldigt nervig. Men men. Får ta en öl på det. Skål och god natt.

I Spotify just nu:
Underoath
- Alone in December

Ume'ninja.


En ny sladd! och finfin spelning.

Idag var jag på en bra spelning, det var massa stenhårda band med stenhård publik som väderkvarnade sönder. Sen kom Boozabong och kickade rumpa som avslutning, och det var wiiin. Nu har jag en XLR-sladd till min mic. Än så länge verkar den inte funka på min dator, men förhoppningsvis går det bättre i Skrufs hemmastudio. Då blir det inspelning som fan. Pepp!

I iTunes just nu:
Boozabong
 - This is the war

Ninja

Jag är dassig

Jag blir fan mindre och mindre dekadent, vilket knappast är något bra! Okej att jag fortfarande spenderar större delen av mina dagar framför datorn, vilket faktiskt är ganska bra, men jag har börjat försämra mig på andra punkter.

Jag och Ninja var ju ute och sprang här om dagen. Det var helt okej, speciellt med tanke på att vi avslutade med bastu och ÖL. Jag var riktigt full ett tag där, och det är fan så man ska möta livet.

Däremot har jag inte varit full sen dess. Med undantag från min nödflaska vodka på bordet har jag inte ens sett alkoholhaltiga drycker sen dess. Och det är fan inte bra!
Något händer nämligen med mig när jag börjar släppa min vanliga livsstil. Jag förändras. Idag kände jag att det började komma. På kvällen var jag ute och sprang, utan att bli full efteråt. Det är för jävligt. Och det kommer säkert att fortsätta så här.

Som tur är så är jag ju ganska finurlig. Jag har därför bestämt mig för att göra upp för att den här skiten genom att sporta en härlig Richie Tenenbaum-look (från The Royal Tenenbaums, spelad av Luke Wilson). Det borde räcka. Ser fram emot att den fulländas.

Richie Tenenbaum
Richie Tenenbaum

I Spotify just nu:
Empire Of The Sun
- We Are The People

Puss så länge
//danwar

Jag tror jag är kär i Veronica Maggio

Ja, det tror jag. Jag tittade på videon till Måndagsbarn och det pirrade lite i magen. Så jag tror jag är kär i henne. Jag tror det är på det otroligt snygga "nu är det måndag snart" hon tar i första versen. Underligt...

I Spotify just nu:
Lostprophets
- Last train home

Ninja

Läskig Apolivareklam? Fjanterier.

Folk är ju uppenbarligen dumma i huvudet. Apotekets Apolivareklam skrämmer tydligen folk. Men ah! Sen tittar man på kommentarerna på filmens youtubesida och märker vilka det är som skriver, vilka det är som tycker den är läskig och att Alina Fohlin skulle vara ful, man blir ju mörkrädd av denna ständiga idioti.

 

1. Alina Fohlin är skitsnygg
2. El Perro del Mars sång är råbra
3. Bildkänslan är härligt mysig
4. Reklamen har allt med produkten att göra

Framför allt har många glömt vad reklam handlar om; Att få folk att veta om en produkt amt påverka deras inställning till produkten. Eftersom så många hatare dyker upp med illusionen om internets anonymitetsslöja skriver de glåpord och annat strunt i mägnder vilket får pressen att skriva om saken vilket får fler människor att få reda på produkten, och det verkar ju funka för Apoteket redovisar en ökning av försäljningen av Apoliva. Så, ett gammalt hederligt grande FUCK YOU till alla haters.

I iTunes just nu:
Anna Ternheim
- What have I done (acoustic)

Ninja

Ledighetsproblem

Jag är ju som bekant ganska ledig. Vissa skulle kalla det heltidsledig, jag kallar det "najs". Men nu har jag stött på problem.

Jag borde egentligen plugga till en tenta som jag ska göra om ett par veckor, då jag smet iväg till Thailand sist man kunde skriva den. Men det går ju inte, jag är ju ledig. Man kan inte plugga och vara ledig samtidigt, det är som att sova över hos Ninja och få frukost. Det händer bara inte.

Det roliga är ju att jag faktiskt inte har något alls att göra istället. Jag gillar ju att festa och sånt, men alla som är hemma nu jobbar för mycket för att ha tid med mig, och min sista räddning, dekadent, åkte till lumpen igår. Dassigt. Han kommer att förstöra mitt liv, jag har alldeles för mycket tid nu, och jag är inte alls tillräckligt full. Har ju fan inte varit redlös på över ett dygn nu, börjar må dåligt.
Han kommer hem om typ 3 veckor. Vid det laget kommer jag säkert kamma mig, ha flickvän och annat som inte är bra. Jävla dekadent.

Hur som helst fördriver jag nu min tid med dator- och TV-spel. Inte jättekul, but someone's gotta do it. Funkar väl, så länge man har uppassning av mamma samtidigt. Vilket jag har.
Jag är en sån man.

I Spotify just nu:
The Ting Tings
- That's Not My Name

//danwar

Matkoll med Max / Ninjakocken [Recept]

Idag skall vi tillaga en riktigt snabb jävel som passar precis när man bara hinner slänga i sig maten och skriva ett kort litet inlägg om hur man tillagar det innan man skall springa som en tok till bussen till jobbet:

Sloppy Ninja:
Eftersom olika folk har olika köttfärssåspreferenser så skriver jag inte hur den skall tillagas, det får man bestämma själv:
¤ Köttfärssås - Så mycket du behöver för att bli mätt
¤ Riven ost - Tillräckligt för att täcka hela köttfärsåsen
¤ Lite gurka
¤ En jalapeño
¤ Salsa
¤ Hamburgarbröd

Börja med att lösa köttfärssåsen. Kan du inte det är du fett sämst.
Ta så många hamgurgarebröd du tycker du behöver och lägg kättfärssås i, täck skiten med ost. Klipp eller skär jalapeñon till små söta ringar som du lägger på osten. Häll ut en klick (stor) salsa på tallriken och skär gurkan i långa strimmor som du sedan doppar i salsan och har som sideorder. Gör om till du är mätt eller köttfärssåsen tar slut. Serveras med antingen Mt. Dew eller Bud Lite.

Har du lite köttfärssås i kylen, som yours truly, släng in skiten i mickron med ett täcke av ost - Ta ut och sleva i dig med gaffel. Riktigt fint!

I Spotify just nu:
The Sound of Animals Fighting
- The Ocean and the Sun

Ninjakocken

Mardröm: blanda rutigt och randigt.

Inatt hade jag en dröm. Snarare mardröm. Alla människor hade på sig rutiga och randiga kläder. Kombinerat. Det gjorde ont i mitt hjärta och min själ. Har man inte fashionskills skall man ge fan i att blanda rutigt och randigt, så ge upp för fan.

I Spotify just nu:
Marilyn Manson
- Coma White
 
ninja


[berusat]hamnloppet: ninja och danwar i hårdträning BILDER!

ikväll drog jag och danwar ut på the long and winding roads of kullavik för lite träning inför det prestigefyllda hamnloppet.
vi blev rigtigt fighting och lyssnade lite på eye of the tiger innan vi började på the loneliness of the long distance runner. vi var pepp, vi var heta - vi var steve prefontaine som fan.

 
(danwar och ninja i runningoutfit)

efter vi hade betat av ett par mil eller så kom vi hem till castle ninja igen och stretchade lite för att sedan studsa in i den rykande heta bastun för lite pilsner och snack om tonårsförälskelser och nutida ragg och så vidare - sådanna diskussionsämnen som automatiskt kommer upp när man sitter två nakna män framför ett skållande hett aggregat med varsin pilsner i handen. det blev lite yrt i fötterna och lite dusch och sånt senare sitter vi nu i min säng med chips och öl och komponerar detta fina inlägg och lyssnar på musik som har med löpning och sånt att göra. det är pepp. då ser vi ut såhär typ.


(ninja och danwar i mer igenkännligt tillstånd)

Signing off!
Ninja + Danwar, genom Ninja

I Spotify just nu:
Black Flag
- I've got to run

Att överglänsa en 4-åring

De andra sparvarna skriver mycket om sina utekvällar. Det dricks, hånglas, kräks, pissas och knullas mest hela tiden.
Men jag tänker då inte förespråka sådant syndigt leverne.

När de andra slynglarna - fulla bortom all tänkbar sans och balans - kör ner tungan i halsen på någon moraliskt fördärvad blondin, anförtros jag äran att sitta barnvakt. Nu senast till mina kusiner då föräldrarna skulle iväg och se U2.
Eftersom den yngre kusinen (tillika guddottern) nattades innan de gav sig av, behövde jag bara underhålla 4-åringen av hankön.

Efter två minuter åkte legot fram; pirater vs stormtroopers vad det som gällde och jag kan utan att skryta intyga att min piratbas var klart mer stabil än hans ST-fort (tio legobitar formade som ett asymmetriskt kors).
För att undvika tårar fick jag naturligtvis inte låta honom förstå att han förlorade, så jag fick honom istället att tro att hans stormtroopers var utklädda pirater varefter han dödade dem alldeles själv.

Efter att slutligen ha lekt jage i någon kvart (jag vann) vad det dags för även honom att sova.
Han hävdade bestämt att han inte skulle kunna somna om jag inte läste en bok för honom, och efter tio minuters velande kom han fram till att Flygplatsen var lektyren som önskades för kvällen.
Fruktansvärt förutsägbar bok om jag får säga det själv, men att döma av intresset tycktes den framstå som rena Da Vinci-koden en 4-åring.  Han somnade i varje fall och jag tittade på Australia.
Hade inte bytt mitt barnvakande mot sparvarnas sup-hångel-kräk-piss-knullande för alla pengar i världen!

Fast en moraliskt fördärvad blondin till sällskap hade väl kanske inte skadat, antar jag.

/Opooa

inlägg nr. 300! sprit, dans och dokumentärbakfylla.

igår var vi ute och dansade. det blev en såkallad heldag. efter jobbet gick jag och shredder till vår gode vän systembolaget och köpte massa manlighet på burk/flaska och slöt upp med skruf och stinson på drottningen. det trollades lite, spilldes lite öl, drack lite mer öl, ellen kom och var söt som socker, man ville bara äta upp henne, sen kom en flicka till. sparvarna förflyttades till castle ninja via en bussfärd där även vår malenurse slöt upp i lemmeltåget. vi hade en rätt mjuk förfest och lyssnade på lite musik, blev lite fnissiga och pratade dumheter. då trillade danwar in och tog av sig kläderna, inget underligt där, och vi begav oss mot staden igen.

vi var riktiga schteklirare och stod på viplistan på keybar, så vi bara dansade förbi hela kön och gick in gratis, sen satt vi och schtekte med lite helrör. vi vevade rätt mycket också. uhn tss uhn tss uhn tss. jonny kom och wictor kom. min bror kom och lyckades som en riktig bror han är, bli utslängd inom fem minuter men ninjade snabbt in sig igen. win.
det dansades tydligen rätt mycket, rä'tt fult och förmodligen alldeles för länge. men spriten var gratis och det snurrade i dojorna som rena michael jacksson. vi lämnade malenurse och danwar på dansgolvet och marscherade iväg till storan där det var rockabilly-klubb typ. legendary! jag och jonny splittade efter ett tag och drog på efterfest i haga.

på efterfesten var det massa douchedudes från österrike om typ körde lastbil i u2-entouraget och dom trodde dom var så jävla alpha och skulle jaxa upp småbrudar. det gick sådär. vi skrattade som fan. vid sextiden stack jag hem till en flicka och jag tog inte av mig kalsongerna! det blev skarfötters och o.c. - typ bättre!

i morse slöt de slagna krigarna jonny, jag och shredder upp för att hitta ett par brillor till mig, eftersom världen var ovanligt skitful, just idag. jag var in great need av att stänga ute världen. det failade så vi stack och käkade lunch för 120 jävla ledsna kronor som flög iväg ur min plånka. kinamat är ingen bra bakisgrund alltså. shit pommes frites. sköldpaddshuvud deluxe, men det löste sig efter en trip på restaurangens otroligt fashionabla toalett. förlåt.

det är dagar som dessa, när man vaknar och solen skiner när man själv traskar runt, yr i skorna och betongmössan på sniskan man bara vill smälta genom marken. men eftersom någon var smart en gång i tiden så uppfanns det trick för att klara av sådanna här dagar - dokumentärer!

ninja + shredders bakisdokumentärer 1/8 2009:
1. Mystiska färder - utomjordingarnas mötesplatser
2. Kvinnans orgasm
3. BBS the documentary ep1 - Baud
4. BBS the documentary ep2 - Sysops and users
5. BBS the documentary ep3 - Make it pay
6. BBS the documentary ep4 - FidoNet
7. BBS the documentary ep5 - Artscene
8. BBS the documentary ep6 - HPAC
9. BBS the documentary ep7 - No carrier
10. BBS the documentary ep8 - Compression
11. Batman unmasked: The psychology of the dark knight
12. Snuff: A documentary about killing on camera

Tack också till Coca-Cola, den skrattande kossa och hemköps egna chips.

I Spotify just nu
Blindside
- About a burning fire

Dokuninja

PS. Det här är TRIPPELSPARVs 300:e blogginlägg! DS.

örgryte är lurigt

igår va jag på kräftskiva. kräftor åts, vin dracks, cigaretter röktes och folk dansade. det va jävligt trevligt. sen blev jag borttappad på bryggeriet, det va mindre trevligt. sen fick jag hela vägen till min sovplats i örgryte, det va ett helvete.

örgryte är nämligen ett jävligt lurigt ställe.
man tror att man har koll på örgryte, men det har man inte.
man tror att 4:an går till örgryte, det gör den inte.
man tror att man har gått igenom örgryte många gånger så man kan genvägarna, de kan man inte.
man tror att ingen ser än när man kissar bakom stolpar i örgryte, men de gör de.
man tror att man känner igen sig, och det gör man (inte för att man är på rätt väg dock, utan för att alla jävla hus i örgryte är identiska).

när man väl kommer fram tror man att man ska hitta nyckeln i krukan, det gör man inte. jesper hade vart där o pillat.. jävla stil.. tillslut kom jag dock in och fick sova. idag mår jag som en prins, kamben till frukost är win :)

/dekdant

Fredagar är win.

Idag är jag bakis och nöjd. Igår var jag ute och härjade på Rockbaren, jag gillar nog inte rockbaren egentligen men igår var det rätt kul. Innan det var jag på Queen och där träffade jag ninja, så satt vi och pratade strunt ett tag tills han skulle gå, då försökte han hångla upp mig vilket uppskattades.. lite i allafall.
Jag kom precis hem från Tova som förövrigt var kalaisfull och behövde vägledning hem och undrade varför en shellmack var öppen när den var stängd.
Igår var epic.


I spotify nu: Apocalyptica - Bittersweet

Stinson.


RSS 2.0