Att tröttna på Myspace.

"An unexpected error occurred"
Men om det händer varje gång man trycker på Spara-knappen - är det så himla unexpected då?
Halva gårdagsnatten gick åt till att försöka lägga en header på http://myspace.com/eatinggravelspittingteeth men det gick åt pipan. Ständigt detta problem med blandning av kodspråk. Istället för att bilden ligger som en top header på myspacen får ni se den här. Metal.



I iTunes just nu:
Intohimo
- Siblings

Ninja

Åh, äntligen ledig!

Fan vad skönt det ska bli att få stanna hemma och ta det lugnt, inte göra något särskilt och bara chilla! Eller, vänta lite nu.... det är ju det som jag har gjort hela veckan? Jaja, skit samma, nu är det iaf fler som är lediga också.

Tänkte skissa upp lite planer för dagen:
1. Gå upp ur sängen
2. Frukost/diska
3. Klä på mig
4. Borsta tänderna
5. Åka till Näckrosdammen och plugga fysik

Det var väl ungefär det. Kanske utgång ikväll också? I vilket fall så är jag nöjd. Hoppas att jag kan träffa någon trevlig sparv också, alla vet ju att en öl är helrätt i en park.

I Spotify just nu:
Otis Redding - Sitting On The Dock

//danwar

Cruggs!

hahahahaha! höll på att dö av skratt när jag först fick höra om cruggs!

vad är cruggs? frågar ni.

dr.dekadent svarar: - cruggs är den vederstyggelse som skapas då man mixar hemskheter som crocs och uggs med varandra. för att ni bättre ska förstå bifogar jag en bild..



// dekadent

att försöka sova innan soluppgången.

jag har sömnproblem. det har jag haft sedan jag var en liten pilt i kortbyxor med glass runt munnen.
det har säkert något att göra med min smått överdrivna konsumtion av koffein och socker. vi får hoppas att det har ett lyckligt slut, och intohimo säger:

We are going to bed knowing that this will be another sleepless night.
You've played all your cards, now its time for me to act.

för er ninja är det dags att krypa under täcket en gång till, sätta på en skiva med chopin och fortsätta läsa jeremia för imorgon är det en ny dag, med ny föreläsning och nytt jobb. förhoppningsvis nya stämband också.

I iTunes jus nu:
Chopin
- The Mazurkas

Ninja

inlägget som försvann och att, berusad, ramla med en longboard vid näckrosdammen

igår skrev jag ett inlägg om hur man borde lyssna på massa musik. istället för att skriva långt och krångligt raddar jag bara upp banden tillsammans med en länk och låttips!

intohimo - http://myspace.com/intohimo - i'm the captain who abandoned his ship
bataar - http://bataar.com - MORDCENTRAL
eating gravel, spitting teeth - http://myspace.com/eatinggravelspittingteeth - rapture

med det sagt vill jag berätta att jag slog en dubbelvolt idag runt tvåtiden på förmiddagen. sagan har sin början i att systembolaget besöktes och det inhandlades en bunt med anderssons vilka akompanjerades tillsammans med en stund i solen och therese raquin. när det bar av sig ned för backen från humanisten ned mot avenyn hade dock ölen förkunnat sin härskarrätt och jag råkade stoppa vänster fot (min sparkfot) i det vänstra framhjulet, vilket gjorde så att jag flög frammåt och föll pladask inför ca. 60 solande humanister, några artister och ett hel hop med barnföräldrar. jag valde att gå resten av vägen till valands spårvagnshållplats med blodet rinnande ur axlen och ankeln. vad lär oss av detta? sätt alkolås på brädan!

I iTunes just nu:
BatAAr
- Passaddhi

en blåslagen ninja

personlighetsklyvning?

gick precis en promenad med mr.pink, skruf och hans flickvän. vi irrade bort en bit, då lokalsinne inte är våran starka sida, och följande samtal ägde rum:

mr.pink - men hallå, vi är väl här? eller?
dekadent - har du någonsin fått ett nej som svar på den frågan? det skulle ju vara lite paradoxalt..
mr.pink - inte om man är schizofren!
dekadent - man befinner sig ju på samma plats även om man har personlighetsstörningar, man är bara inte ensam..
mr.pink - hm det har du rätt i..
dekadent - det skulle väl iofs fungera om det var en ny sorts schizofreni.. tror jag skulle kunna lida av ngt sånt..
typ "hej jag är schizo, min andra personlighet bor bara i en annan kropp"

jag undrar om man kan sälja det resonemanget till en läkare för att få lite goa piller utskrivna?

pusshaj / dekadent


att känna sig rosa.

idag känner jag mig väldigt rosa. eller jag känner att jag skall dra på mig mina svintighta rosa stuprör, kombinera med en rosa "make love, not war"-t-shirt och en rosa cardigan. sen skall jag nog ringa ett samtal på min rosa mobil. idag behöver jag vara rosa på utsidan för bakom pannbenet är allt ett jävla dystopiskt mentalt svart hål (och allt snurrar fortfarande).

I iTunes just nu:
Intohimo
- I'm the Captain who abandoned his ship

Ninja

sveda och värk.

efter en kväll av öl och sång, pepp och massage känns det helt oförklarligt som någon slängt massa stenar i mitt ansikte, slutat - pekat och skrattat och sen börjat kasta större stenar. rådande dekadens är något jag verkligen rekomenderar för den som njuter av bakfylla, ölångest och förmågan att klämma i sig en påse ostbågar klockan fyra på morgonen.

I iTunes just nu:
In Flames
- Sober and irrelevant

Ninja

Underoath + Intohimo @ Trädgår'n

Satan i gatan för i helvete vad bra.
Intohimo rocks my socks så att säga. Alla borde lyssna på dem. ALLA!

NINJA!

Kent 8

Kent släpper en ny skiva snart. Dom har hängt i Berlin (Alla coola har hängt där) och spelat in lite och fortsätter i Psykbunkern nu. Jocke hälsar såklart att det är det bästa de klämt ur sig och avslutar ödmjukt med att förkalra att de är Världens bästa band. Pepp som peppen skall peppas. Det skall bli intressant och trevligt, vore fett pepp om Jocke Berg och kompani gjorde en Thåström ( som körde sitt "Peace, Love & Pitbulls") och kom hem som "Kent, Ångest & Dekadens". Yes yes. Det stora frågetecknet är dock varför detta inte varit tapetserat över varenda kvällstidning? Så fort Eskilstunapojkarna gör något brukar det ju vara mittuppslag och förstasidesmaterial. Pepp out - Ninja!

I iTunes just nu:
Intohimo
- Dead to the world

Us; The Hollows streamas på MySpace.

Uppföljaren till Intohimos kanonplattan Failures, failures, failures & Hope har nu släppts för streamning på bandets myspace http://myspace.com/intohimo . Nya Us; The Hollows är super bra och det är svårt att toppa förra plattan, som i min bok är den bästa skivan som någonsin släppts, men det går rätt bra ändå - mer välslipat och fint än tidigare mer ruffa släggsound. Att Johans röst har utvecklats en miljon gånger till det bättre är otroligt kul och jag blir så glad när jag hör hur tighta vocals det är på nya plattan. Jag hoppas bara att killarna inte glömmer av att de faktiskt släppte världens bästa platta som första fullängdare och att alla låtarna från den är publikfavoriter som inte borde glömmas bort i morgon när de spelar förband åt UnderoathTrädgår'n.

I iTunes just nu:
Intohimo
- Of Priests and Pretenders

Ninja på konserthumör

Modellgrej, sejdeln och näsblod

Japp, det var min gårdag det. Och troligtvis även dagens agenda, med det ev. undantaget Sejdeln då.

Anywho, gårdagen då. Det spännande började väl ungefär vid halv fem, då jag fick ett SMS av Max och en kvart senare mötte upp honom vid Queen för en öl. Pepp! Sen gick jag vidare till den här grejen där jag skulle bli klippt och visas upp. Inte helt fel det heller. Sen sprang jag snabbt och kvickt bort till LM för att kolla på "LM Songcontest 2009". Det var bra, förutom att jag inte hann se allt för att jag var tvungen att gå tillbaka till hårskiten.
Där var det ganska tråkigt denna gången, mest att sitta i ett rum och dricka smoothies och äta choklad. Och så började jag blöda näsblod också, svinbra timing. Lyckades dock vara min tid på scen utan ytterliggare blodvite, och nu bar det av ut med mina vänner. Vårt första stopp blev, inte helt frivilligt, PC. Ölen är dyr, liten och inte alls lika god som på andra ställen. Men men, det är ju ändå öl.
Till slut lyckades vi dock komma iväg mot Sejdeln. Fy fan vad najs :)
Folk var dock inte särskilt pepp, och efter äventyr där gick vi nog hem runt 1. Inte helt okej. Var faktiskt den tråkigaste kvällen som jag har haft med sparvar på riktigt länge. Trist.

När jag kom hem tog jag en dusch och somnade.

/Solidpayne

Madness from Umeå.

Jag har varit på ICA. Där säljer dom massa saker. Jag gick in i det stora komplexet byggt av förväntningar och hår från spädbarns ryggar. Väl inne lägger jag märke till massa saker i vårat vardagliga liv som vi så villigt köper. Mjölk, ägg, mjöl, bakpulver, salt och vatten, OCH AMERIKANSK PANNKAKSMIX?! För alla losers som inte visste vad som var i amerikanska pannkakor så räknade jag precis upp det. Så jävla cleant.

Sedan kollade jag runt. Ett barn satt på en av hyllorna, runt fyra fem skulle jag kunna tro. Det var rea på barnet! "Super-vardag" - 2 för 24.90!!! Helt plötsligt blev jag rätt arg. Det satt för fan bara EN unge där?! Om jag ska ha rea på dom ska jag väl för fan ha två?!

Jag var där, köpte saker, gick hem, reflekterade och bajsade.

Mitt nästa blogginlägg kommer handla om andra saker vi tar för givet. Det kommer dock vara en kopiering utav en online-tidning som vissa känner till inom sparvsekten. BORR!

Dagens fail: Att ICA där jag bor är dyrast i Sverige.

Dagens win: Jag vann en auktion på tradera, ärligt men ändå win.
 
 -Madman

följden av en vit vecka..

nu har jag varit nykter i en hel vecka (inte helt frivilligt), och vad får man för det?
har jag mer pengar i plånboken? - nej! de har jag spenderat på herman hedning och chips
har jag haft någon glädje av min herman hedning och mina chips? - nej! sånt är ju bäst på fyllan
ligger det fortfarande en fet krullig person och snarkar i min säng? - ja! såna hamnar tydligen där vare sig man är onykter eller inte..

/ dekadent


Att springa på en väldigt liten Johnny

Lät mig underhållas av Ninjas lilla anekdot om Central-Johnnyn och kan bara konstatera at det är ett underligt folkslag.
Jag var själv med om en ganska rolig om än ofrivillig Johhny-interaktion för ett par dagar sedan. Jag hade följt med min mor till Frölunda Torg (som är ganska svårt infekterat av just Johnnys) för att hjälpa henne ladda av ett par bildfiler i en sån där "gör det själv"-maskin i fotobutiken.

På vägen ut ville hon titta på en väska och jag var snäll och följde med henne in. Tyvärr gjorde mitt testosteron ganska snart uppror mot den fjolliga butiken och jag bestämde mig för att kila ner till teknikmagasinet (meningen med livet).
På min väg ut överväger jag för ett ögonblick att också be henne om bilnycklarna, men när jag hastigt vänder mig om ser jag att jag inte är på armlängds avstånd från henne skiter jag i det.

Jag accelerar i min ursprungliga riktning och PANG - något flyger i magen på mig innan jag riktigt har hunnit vända tillbaka blicken och hamnar sedan i en hög på golvet. Min omedelbara tanke var jag jag nu råkat tackla en liten lågstadieflicka och jag letar i huvudet efter en passande ursäkt.
Blixtsnabbt registerar jag dock intersportstrupor, instoppade jeans, bandana och busfrisyr. Jag blir ställd inför det faktum att jag just sprungit omkull en pytteliten Partille-Johnny på en dambutik och kan bara få fram ett "Hehe, oj".
Lilltotten verkade inte överdrivet belåten över mitt "Hehe, oj" och när hans Johnny-vänner dessutom viker sig av skratt ser jag hur han får något mordiskt i blicken.
Jag kan riktigt ana hur han inombords dividerar om huruvida det är lönt att börja mucka med någon som är närmare en halvmeter längre och han slår ner blicken när han kommer fram till att det faktiskt är en rätt dålig idé.

Han kravlar sig tafatt upp på benen och går utan ett ord vidare in i butiken. Jag står handfallen kvar undrar vad fan som just hände.

Opooa

Jag är avis :(

Mina vänner, speciellt Ninja, skriver ju på som idioter. Nu är det faktiskt så att de enligt många definitioner ganska ofta är idioter, men detta är ju en av de få gånger det faktiskt är bra. Jag är iofs ganska lättroad, men jag sitter ju ändå och skrattar när jag läser den här bloggen; den är så att säga "bra skit".
Och nu vill jag för den stackars läsaren som inte är en sparv påpeka att den ändå är jävligt tråkig jämfört med snittkvällen i sparvars sällskap. Det ni! 

Nackdelen med allt detta fina då: JAG BLIR SÅ JÄVLA AVIS! Jag vill också ha så mycket fritid att jag kan sitta hemma och formulera mig lusigt hela dagarna, jag vill också berätta mina roliga historier! Men det kommer nog att dröja. Folk är så jävla opepp nu för tiden, det händer liksom ingenting. Här har ni min dag: jag försov mig och missade skolan, åkte hem till Boork och skrev ett arbete, åkte vidare till infogrej för att vara hårmodell imorgon, vidare hem till mig för käk, sen in till Queen. Bra avslutning, om det nu inte var så ATT ALLA JÄVLAR VILLE STANNA HEMMA! Okej att Boork är kul sällskap, men vafaaan. Två pers på Queen? SKÄRPNING!

Folk förstör mitt liv. Följ med mig ut, dansa de glada danserna, lev livet? Jag vill inte sitta inne och deppa ner mig, vad fan är det för liv? Höjdpunkten på min dag var liksom när jag upptäckte att man kunde välja "English (Pirate)" som språk på Facebook. Det är iofs ganska jävla kul, men seriöst? Hjälp mig?

Äh. Får ändå lite sällskap till ölen imorgon efter modell-skiten. Inte för att det kommer att vara sparvar som jag så innerligt önskar, men man tar ju vad man får. Som Ninja säger på fyllan. Och annars också.

//Solidpayne

Hultsfredsfestivalen 2008 på fyra rader MSN-konversation



Win.

I iTunes just nu:
Intohimo
- Hello, I'm Noah

Ninja

Nyhet: Blondin-Ninjas äventyr!

Tjabba alla! Idag lanseras det första avsnittet i följetången Blondinninjas Äventyr.
Till att börja med måste jag presentera mig lite:
BLONDINNINJA är en målomedveten kille som tycker om att driva med folk. Bor på undervåningen i sina föräldrars hus i en välkammad (och vattenkammad) förort söder om Göteborg. Älskar allt som har med bloggar att göra! Är en sucker för humor! Tycker om tjejer jättemycket <3.
Idag var jag i skolan (suck), jag började skittidigt! Klockan 10 (trött!). Vi skulle ha läst en bok som hette Jane Eyre av Charlotte Brontë, men hallå eller - den var ju jättelång och så. På rasten köpte jag lite frukost: Ostfralla (20:-) och Ramlösa Citron (10:-) - båda inhandlade på Café Näckrosen som är vackert beläget i Humanisten. Efter skolan åkte jag hem med bussen, och jag somnade! Jag höll nästan på att missa min hållplats, men jag hann hoppa av i tid (tur!). Pust! En ny vecka, nya äventyr! Min vecka kommer se ut såhär:

Måndag: Skola sen somna på bussen, hallå kan ni inte läsa det jag skrev ovan eller?

Tisdag: Sova till lunch, runka och sen åka till jobbet

Onsdag: Jobba hela dagen, sen skall jag till McDonald's och äta trerätters med mina vänner

Torsdag: Då skall jag på konsert, jag skall se två band och alla är jättesnygga!!!

Fredag: Lön och studiebidrag = Ninjafylla och använda mitt utseende för att få ligga.

Lördag: Efterfest, brakfull -> Bakfull.

Söndag: Vaknar ur koman och skall träffa en kompis, kanske dra och shoppa?!

Det är väldigt krävande att vara en Blondinninja, och jag det är väldigt påfrestande att gå på stan när folk tisslar och tasslar bakom min rygg "Kolla det är Blondinninja!", "Hörde du att han kanske är ihop med lillsessan?", "Jävlar i gatan vad snygg han är". Snälla beröva mig inte på min oskuldsfulla barndom.

Puss!
Blondinninja

I den rosa iPoden just nu:
Intohimo
- Too many failures, too few reasons


Att fisa bland folk.

Att fisa bland folk är alltid jobbigt, såvida det inte handlar om en grupp sparvar som tillsammans avnjuter en James Bond-film tillsammans - Då hör det väl mer ofta än sällan till. Att fisa i klassrummet är jobbigt, speciellt när det sitter massa söta popflickor runt omkring och att fisa på bussen är också jobbigt eftersom det inte finns någon chans att rymma. Har man otur låter det jättemycket. Har man tur låter det inte alls, utan kanske bara luktar, men då kan man klara sig undan eventuella pinsamheter genom att låtsas som det regnar:

I iTunes just nu:
Intohimo
- Mirror, Mirror...

Ninja

Lite skitpsykologi

ni frågar:
- varför blir man alltid akut skitnödig när man ser sin ytterdörr?

dr. dekadent svarar:
- det är lite som med pavlovs byrackor. mången dag har ni förmodligen velat lägga en kabel men inte kunnat för att ni befann er på skolan, jobbet eller något annat ställe där man inte gärna vill "go public" med hur det låter och luktar när man stryper negrer. ni har således spänt ringmuskeln och gått hela dagen med skiten kvar i magen. när ni slutligen kommer hem och får se erat hus känner man att faran är över och man slappnar av. avslappningen gör i sin tur att skiten rinner till och man får plötsligt brottom till dörren. ursprungligen är signalen alltså:

se sitt hus ---> avslappning ---> bajsnödig

det är nu hjärnan börjar spela spratt med er.. den börjar nämligen förknippa husseendet med bajsnödigheten, trots att ni inte varit skitnödiga tidigare. hjärnan skippar mellanhanden liksom. det är en smått vriden form av klassisk betingning. den nya signalen blir följande:

se sitt hus ----> bajsnödig

summan av kardemumman blir alltså att man varje gång man kommer i den position att man ser sin ytterdörr, ur samma läge som man sett den de dagar då man velat bajsa, infinner sig också nu ett akut bajsbehov. det spelar ingen roll om man varit på långpromenad, handlat eller bara hämtat posten. det enda som egentligen spelar någon roll är huruvida dörren är låst och om man har nycklar eller inte. mitt tips är att alltid ha nycklar, så slipper ni skita i grannens brevlåda.




// dekadent 

Det är inte okej.


Det är inte okej. Våga säga nej.

I iTunes just nu:
Dio
- Rainbow in the dark

barnvaktsNinja

Förbannade snorungar

Jag stod på Centralstationen och väntade på Buss 80 riktning Snipen för att åka hem efter att ha vaknat på Simons (http://myspace.com/bataar) soffa runt fyratiden på eftermiddagen. Jag hade ätit frukost i form av två stekta rostisar med smör och mjukost och en kopp riktigt osmakligt Nescafé. Jag var relativt glad i hågen och inte alls bakfull efter en natt på Peacock (glammigt, erkänn?) Men när jag stod där vid hållplats 25 och väntade på bussen ser jag något som hade fått Yves Saint Laurent att vänta sig i graven. Jag ser en Hovåskille, och inte den väluppfostrade Hovåskillen med rika föräldrar som spelar golf och äger något företag, utan den roffiga Hovåskillen som bara har Partillekompisar och gillar sin moped väldigt mycket. Vi kan kalla honom för Brunkrämsbenny. Han hade vita tubsockor i vita sneakers och mangafrilla och sina jävligt fula, säkert svindyra designerjeans hade ett tjugotal hårband i olika kulörer från ankeln till knät. Dessutom hade han spexat till det med en rosa och en vit bandana, en vid ankeln och en vid knät.
Att han för det första visade att han inte hade någon identitet alls och klätt sig som sina andra kompisar är inte illa nog; När jag stod där och stirrade på detta freak of the 21st century blir han uppenbarligen stött, kanske lite nervös av att en så sjukt stilig och välkammand man med välanskat skägg och skjortkragen prydligt innanför jackan tittade på honom, men jag kunde inte hjälpa det. Klart rädd att förlora sitt territorie (Det fanns honor av samma avvikelse av den mänskliga tonåringen närvarande) ser han ingen annan utväg än att rossla till i halsen och lägga en högst motbjudande loska på golvet. Jag fick ögonkontakt med honom log och skakade på huvudet. Jag är så mycket bättre än vad han är på så många olika sätt. Hoppas Goethes Djävulsbild gnager honom i evigheter. Brunkrämsbenny; Du är så jävla dålig. Skäms du inte människa? Hade du varit min unge hade du fått stryk och inte veckopeng förrän du bad om ursäkt till den stackars underbetalda städaren som fick torka upp din jävla loska. Pack och drägg är vad ni är. Fy fan, det här blev längre än vad jag trodde men jag blir så trött.

http://www.facebook.com/home.php#/group.php?gid=9823943937&ref=ts

I iTunes just nu:
Architects
- Follow the water

Ninja

Big happening.

Så sant som det skrevs. Madman skriver igen! Jag har förslyttat mitt galna beteende till björkarnas stad för de som inte visste det, och här sitter jag nu. Naken, bortkommen och lycklig. Det är himmel och helvete på samma gång, typ som puberteten, och ungefär som alla andra knasiga uttryck som t ex fulsnygg.
Jag har fått ett par vänner här uppe, men dom är normala och talar någon jättekonstig dialekt som inte alls låter som göteborgska, men samtidigt har dom alla stadsdelar som finns i göteborg också, till och med svingeln.
Jag har lagt märke till att det krävs ansvar för att bo själv i ett skabbigt rum där man äter i sängen och rullar runt i sin avföring, något som jag inte har, men är på god väg att skaffa mig.

Tyvärr har jag inte fått nys om någon loppis som jag kan gå till i studiesyfte och se om det är samma lirare som går det (kanske vallfärdar till och med).
Men skolan går bra och jag raggar hejvilt åt alla håll, utan att lyckas... dvs allt är som vanligt. Kan bero på alla sjuka saker jag säger, när jag är intern med mig själv.

Stod och snackade med en vegan-feminist-flata när jag var ute och smöka en kväll och hon drog upp ämnet jakt och Madman säger direkt: "jag kan tänka mig att skaffa jägarlicens bara för att få döda vackra djur...". Jag fick en www.bitch.slap.com och feminist-flatan-veganen stormade iväg.
Senare samma kväll kom en tjej i min klass och satte min hand i hennes urringning, handen gick per automatik till köttpåsen som hängde i en sorts sele runt bringan, och hon säger bryskt:"Nej! Jag har spillt öl, känner du inte!?" Det gjorde jag faktiskt inte, men jag fick hångla med henne ändå.

Fler uppdateringar om roliga händelser kommer.

Dagens fail: Får komplettera en hemtenta, petitess.
Dagens win: Min MILF-föreläsare såg att jag spanade in henne, hon verkade gilla det.

Psychotic and out

Madman - Den galne.

Vad alla killar gör men kanske inte borde göra.

Det finns vissa saker som varje människa som har fått privilegiet att erhålla kromosomuppsättningen XY gör. Ibland kanske man inte vill erkänna det, men alla pojkar, killar och män har gjort det och kommer förmodligen alltid göra det. För att alla våra kvinnliga läsare och fans skall få en liten inblick i hur det är att faktiskt vara man bifogar jag härmed en lista på saker som gör män till män.

1. Kissa i duschen - Alla gör det, man siktar på avloppsbrunnen och häller sen lite shampoo på golvet som man sprider ut med foten för att rengöra eventuellt "spill".
2. Använder samma rakhyvel för både ansikte och kön - Man äger en rakhyvel, den man fick hemskickad av Gelette när man fyllde 18 (Om man inte är äldre - vid 19 får man ännu en gratis rakhyvel) och den använder man till alla sina rakrelaterade aktioner. Skall moppemustaschen bort är det den rakhyveln man torr-rakar bort fjunsamlingen med, är det det pinsamma bockskägget som ryker är det den rakhyveln man skär bort Shaggy-stylen med, är det penismanen som får sätta livet till är det den rakhyveln man använder. En rakhyvel, fem blad - Oändliga möjligheter.
3. Lukta på pungsvetten - Man kliar sig på pungen eller "lägger i handbromsen" när man känner för att slappna av med en fisljummen folköl framför TVn, och när handen kommer upp odörinspekteras den direkt. Så är det bara.
4. Kamikaze-fisa under täcket - Ligger man under ett täcke och fiser, vilket man ofta gör dagen efter man har varit ute och dansat de glada danserna så förehåller det ju sig så som sådant att metanbomben är instängd under täcket. Har du en penis lyfter du täcket och släpper det så luftdraget åker över din kropp och smäller mot ansiktet och luktorganen som en blyslägga på skenbenet.
5. Kolla snorpappret - Många människor snyter sig. Kvinnor slänger förmodligen bort näsduken som blivit fläckad och besudlad av grön och gul ekoplasma men har du struphuvud och testiklar kommer du öppna pappret för att undersöka snorladdningen; Mägnd, tjocklek och färg är saker man ser över.
6. Kolla kablarna - Eftersom det är allmänt känt att kvinnor inte bajsar utan endast besöker toaletten och kommer ut och det luktar smultron är det kanske dags att förklara hur det går till för den resterande hälften av befolkningen; Efter att man låtit en såkallad "kabel" eller "bäver" plaska i vattnet tar man först ett djupt andetag för att återhämta sig, särar sedan på benen och begrundar sin efterbörd på ett liknande sett som med snoret; Storlek, färg och lukt är saker man reflekterar över och känner en viss stolthet om man åstadkommit något bra.

Det finns alltså många saker som alla killar gör men kanske inte borde göra. Snicksnack säger du, naiva jävla våp säger jag. Det är såhär det manliga könet fungerar. De flesta män tvättar inte händerna efter de onanerat, och du skakar hand med sex stycken sådana män per år. Det du. Å andra sidan skakar du också hand med elva kvinnor som inte heller gjort det. Cheers!

I iTunes just nu:
Enter Shikari
- Anything Can Happen In The Next Half Hour (Demo)

Ninja

Frisyr (or what used to be)

Igår hade jag ett långt vackert hårsvall med gyllene lockar som svajade i försommarvinden.
Idag sportar jag Jocke Bergs frilla från Frank-videon anno 1995.
 

I iTunes just nu:
Kent
- Frank

Ninjafrank

Bloggens design. Fail.

Eftersom ingen har lärt vår mest dekadenta jävel att man inte pillar på saker man inte vet något om har vi numera en jävla skitdesign utan vår majestätiska header. Jag är för bitter för att göra något åt det, ansvaret ligger på Jens.

I iTunes just nu:
Far Above
- Echoes

Ninja

Intohimo och en ny Gravel-låt

Intohimo har slängt upp andra låten Hello, I'm Noah från kommande plattan Us; The Hollows och det verkar som om Johan Lindblom (vocals) har lämnat Intohimo och blivit ersatt av Spencer Chamberlain och Aaron Gillespie från Underoath. Skämt och sido, Johans sång- och skrikröst har utvecklats något så fruktansvärt och likheterna mellan sina amerikanska motsvarigheter är slående. Intohimo spelar förband åt Underoath 23/4 på Trädgår'n och det är årets Svinpepp! http://myspace.com/intohimo

Eating Gravel, Spitting Teeth har idag spelat in en ny låt, Spleen, som kommer tjongas upp på myspace vilken dag som helst. Gitarren skrevs över en cuba libre och texten freestylades på i farten. Joel meckade feta industritrummor som dessvärre lnappt hörs på inspelningen. Men vem bryr sig? Det är ju bara punk. http://myspace.com/eatinggravelspittingteeth

I iTunes just nu:
Intohimo
- Releaseparty "Failures, failures, failures & hope" Live i Jönköping

Ninja

det som suger säljer, apskaft.

där har ni det!
vem vill egentligen läsa om hurtbullarnas träningstips och naturdieter?
baksmälla, smutskläder, fulsex och en jävla ångest, det blir trenden 2009.
det som suger säljer, apskaft!

/ dekadent


Hypokondri.

Jag blir svimfärdig och allt bara snurrar. Det sker i episoder om ett par minuter vid olika tillfällen på dagen. Jag tycker det är skitläskigt. Mitt hjärta har slagit som ett jävla blastbeat hela dagen och jag svettades som en gris förrut och vid ett tillfälle förlorade jag känseln i min högra fot. Jag tror jag håller på att dö. Läskigt som fan.

I iTunes just nu:
Gay for Johnny Depp
- Cumpassion

Hypokondrikerninja


Genidrag på fyllan

Till skillnad mot vad man kan tro så är det här faktiskt ingen sarastisk rubrik, igår var jag smart på riktigt. På fyllan.

Jag tänkte bara åka in till stan för att hämta lite anteckningar om linjär algebra från Boork, kanske ta en öl på Pingisklubben och äta kebab. Efter kebaben bar det iväg till Queen tillsammans med mr.pink, dekadent och Boork. Några öl senare så funderade folk på att gå, men det var bara Boork som faktiskt gjorde det. Efter ytterliggare ett par öl var det så dags för sista bussen för mr.pink och dekadent, jag tyckte att det lät bra som fan att åka med hem till dekadent (trots att han bor 10 minuter längre från stan än vad jag gör). Sagt och gjort, ett par missade spårvagnar, en hel del springade och ett farväl till mr.pink senare satt jag och dekadent på bussen på väg hem till honom.

Väl där började vi måla ett rum, som han tydligen hade sagt till sin pappa att han redan hade gjort. Färgen hette, vad jag kommer ihåg, "änglasång" och jag har nog aldrig tidigare varit med om ett så passande namn. Den var underbar. Iaf så målade vi rummet, jag rollade på som en galning. Målardräkten som jag fick låna var dock ganska liten, så varje gång jag lyfte på armarna så skar den upp lite i skrevet. I början var det mest läskigt, men när jag vant mig lite lärde jag mig att uppskatta det. 
Nu till genidraget: när vi var färdiga med rummet så såg jag att jag hade ett hål i min vita strumpa, precis vid stortån. Det såg ju förjävla dassigt ut tyckte jag. Så kan man ju bara inte ha det! Så jag målade både bit av strumpan och stortån i "änglasång", och vips var problemet borta. Faaaan vad smaart!

Än idag är jag supernöjd med mitt val att åka hem till dekadent och ännu mer nöjd med mitt genidrag. Sjukt nöjd faktiskt. Jaja, dags för fiskpinnar nu.

I Spotify just nu:
Litt'lans - Is It Wrong?

/danwar

Smakprov på GETHSEMANE

Igår var jag ute och dansade de glada danserna med BatAAr-pojkarna och när jag och Felix satt i bilen fick jag en unik preview på de nya låtarna Cleptocratique, Passandhi och MORDCENTRAL och det låter NAJS. GETHSEMANE kommer bli definitivt bli ett av de fetare släppen iår.

I iTunes just nu:
The Dillinger Escape Plan
- Milk Lizard

Ninja

Varför vi firar påsk.

påsk is upon us, igen. ägg skall målas, buskar skall kläs i fjädrar och små barn skall gå runt utklädda till häxor för att få godis.. jag är inte sen med att medge att det hela verkar lite smått udda, men det finns ju faktiskt en bakomliggande tanke. det som stör mig är dock att de flesta har glömt denna tanke och inte har en aning om varför vi firar påsk.

den vanligaste missuppfattningen är att påsk har något med jesus att göra. visst visst, killen dog och höll på, men sånt händer. hade jag fått ett sandkorn för varje hippie som råkat kasta in handduken mitt under påskandet så skulle jag nu kunna titulera mig "öken".

faktum är att även jesus firade påsk, även om han också gjorde det på falska grunder. j-boy tillhörde nämligen den sorgsna skaran som trodde att påsk va till för att fira hur mose tågade ut ur egypten och irrade runt i öknen ett halvt sekel med ett gäng stornäsor (detta är den näst vanligaste missuppfattningen gällande påsk). det som många inte vet är nämligen att även herr mose firade påsk, och han firade rätt. som kompensation för sitt urusla lokalsinne hade mose nämligen belönats med en otrolig förmåga att fira högtider.

nu sitter ni som frågetecken och undrar vad tusan mose påsk handlade om, och svaret är enkelt. mose firade minnet av hur jag sjäv dräpt den sista draken 100 år tidigare.
 
nu säger ni kanske att det här är fånigt, om det stämmer måste ju:

1. killen som skriver det här vara typ 600 år gammal.
2. Drakar ha funnits på riktigt.

mitt svar blir då:

1. mose levde väl förfan inte på 1500:talet era våp! killen som skriver detta är minst 3400 år gammal
2. visst är det ganska osannolikt att drakar skulle ha funnits på rikitigt, men om folk kan gå runt och tro på killen som öppnade havet och pratade med brinnande buskar, eller killen som kunde gå på vattnet och återuppliva döda men inte pallade mer än ett knappt dygn på korset, så borde väl draktro vara helt acceptabelt?


bifogar en liten bild på hur mose gick och hur jag skulle gått.. 

påsk love and understanding

/ dekadent 

Jag har ett nytt favoritspel.

Jag har ett nytt favoritspel. Det heter Pandaland.
Det går ut på att man som Amanda Panda skall rädda sina vänner från Brats och Svennar på Söder i Stockholm.
Man får pepp av cigg och billig öl och semlor! Ladda ner på http://pandaland.nu och känn peppen!
Jag hatar redan dom små rosa hundarna ooch Bingo Remér-kopian med vimmelkameran!

I Spotify just nu:
Dir en grey
- RYOUJOKU NO AME

Ninja

"Så har du bilsex"



"Så har du bilsex" är en av RFSU publicerad och statligt finansierad guide till hur man har sex i en bil. 3.2 miljoner kostade det. Alla gymnasielever skall få ett exemplar hemskickad, men lugn! Vi som har ett par år efter gymnasiestudier på nacken kan ladda ner guiden helt gratis på RFSUs eller Motormännens Riksförbunds respektive hemsidor. Till detta säger jag helt enkelt: PEPP!

I Spotify just nu:
Dir en grey
- AGGIATED SCREAMS OF MAGGOTS

Ninja

Mobilklockan

När jag bodde i USA ställde klockan på min mobiltelefon, en rosa Motorola V3 Razor Bubblegum edition om klockan till lokal tid, Chicago, Illinois men när jag kom hem ett år senare ändrade den inte tillbaka. Jag letade febrilt efter ett sätt att kunna ställa in klockan, men utan resultat. Jag lät alla mina vänner titta på den, utan resultat och lämnade till och med in den i en elektronikaffär, men icke. I torsdags var jag på Sticky Fingers och såg BatAAr spela. Efter spelningen satt jag med min gode vän Felix som spelar bas i sagt band, och vi har suttit med öl i handen ett par timmar och han tar telefonen och som en dyngrak MacGyver löser han mina tekniska motgångar och ställer in tiden korrekt för Göteborg, Sverige. Tack och Pepp!

I Spotify just nu:
Dir en grey
- Inconvenient Ideal

Ninja

Kamrat Mördare

Sitter och läser Ian Flemings Kamrat Mördare (From Russia, With Love) i mitt nedsläkta rum med bara en, mot mig, vinklad skrivbordslampa som ljus. Bakåtlutad i min skrivsbordsstol i falskt läder med klassiska 60-talstoner ur högtalarna läser jag om SMERS, hemliga agenter och krypteringsmaskiner. Gud vad jag vill bli hemlig agent.

I Spotify just nu:
Matt Monro
- From Russia With Love

00ninja


RoffarN med vinkelslipen på Burger King

Efter en sjukt slirig kväll blev det frukost/lunch på Burger King, järntorget, med sparvarnas mest dekadenta jävel; dekadent och leo p. När vi satt i godan ro och åt - jag klämde i mig en Angus Bacon&Cheese med plusmeny och cola medan mina vänner körde någon annan fettdrypande burgare eller pommes - kommer det en riktig roffare. Den här killen hette förmodligen till och med Roffe. Roffe hade en halv kruka jord i överläppen och blonda slingor. På överkroppen hade han en t-shirt. På den stod det "Riktiga män rakar pungen med vinkelslip". Nejdu, Roffe - man får inga fjortisbrudar på Burger King, även om man har den stekiga tishan. Sorry.

I iTunes just nu:
BatAAr
- Lacerate the ties that bind

Ninja

GETHSEMANE



BatAAr släppte omslaget till nya plattan GETHSEMANE idag.
Hörde ett gäng låtar i onsdags när de spelade på Sticky Fingers och det låter megapepp.
Låtlistan postade jag i ett tidigare inlägg, men setlisten från spelningen kommer här:
01 faith.
02 TERTIUS BESTIA [*]
03 DREAD [*]

04 Lacerate the Ties That Bind (2.0) [**]
05 THE FUTILE SCENE

06 MORDCENTRAL [*]

[*] = Ny låt från GETHSEMANE
[**] = Nyinspelning / Reviderad version

Jag fastnade stenhårt för låten DREAD -  GETHSEMANE kommer blir fet!

I iTunes just nu:
Delirium Case
- What Came First

Ninja

skitliv och sånt.

Igår krashade min MSN. Jag hade fått en Trojansk liten jävel i min dator och Farbror Norton hade varnat mig länge om honom. Men jag var tvungen att stänga av datorn för att få bort honom. Det tar ju flera minuter. Suck. WWW-Guden bestämde sig således för att straffa mig för min hybris och ignoranta attityd och gjorde så att den lille Trojanske krigaren stal alla mina lösenord till Hotmail och annat skräp och skickade spam till alla mina goda vänner i min adresslista. Men det slutar inte. Alla mina kontakter raderas ur min kontaktlista och jag var tvungen att lägga till de få jag hade i huvudet. Detta har fått konsekvenser 1) Hur skall jag ragga på mina ragg från Knullkontakt.se? 2) Jag är helt isolerad från kommunikation med omvärlden, och framförallt 3) Jag har ingen aning om vad för musik alla mina vänner lyssnar på just nu.

I iTunes just nu:
BatAAr
- THE GENERATION ANTHEM

Ninja


ytterligare en bra regel angående pungrakning..

att man inte ska raka pungen när man pratar i mobil med jonathan är något man får lära sig den hårda vägen..


På inkassokravet från ipred-nissarna:
Cut Copy - lights & music

Så, alltså, WHAT UP

Okej, här är dealen:
Man ska gå på toa när man är på krogen (och är man) och då finns det oftast alternativ till en vanlig toalett; antingen små porslinsgrejer som är upphängda på väggen eller en ränna i metall eller bara ett galler längs en vägg. S.k. pissoarer eller urinoarer. Jag har då alltid trott att när det liksom var byggt för en person så var det en urinoar och när det var byggt för flera så var det en pissoar eller vice versa. Idag blev jag så nyfiken på vilket som var vilket så jag körde skiten på Wikipedia. Där visar det sig att pissoar och urinoar är samma grej, nämligen det där av porslin som är upphängt på väggen. Så vad kallas det som är för flera då? Pissränna?

I Spotify just nu:
Familjen - Huvudet i sanden

Med djupa tankar
/danwar

danwar gör entré

Så, nu känner även jag mig tvingad att skriva ett inlägg. Efter att ha läst Max inspirerande inlägg, Opooas roliga historier och dekadents helt onödiga skitsnack har jag märkt att bloggens palett behöver utökas med ytterliggare en färgklick i vardagen; er egen danwar. Då jag för tillfället är sjuk och inget märkvärdigt alls händer i mitt liv tänkte jag berätta om de mest spännande sakerna som hänt mig på sistone:

  • Igår ville jag dricka Red Bull. Jag hade stoppat papper i näsan för att stoppa det ohyggliga flödet av snor, och papperet stötte emot burken så fort jag ville ta en klunk och framkallade våldsamma nysningsanfall.
  • I förrgår bakade jag en delikat sockerkaka, smaksatt med rivet apelsinskal. Ska ta den sista biten nu, btw.
  • Jag spelar ett roligt spel (Travian) med andra spelare, och i min sjukdoms febriga iver har jag varit mer aktiv än annars vilket gör att jag har vuxit om mina grannar och terroriserar nu dessa. Ett smakprov från min inkorg: "hej, snälla, kan du sluta attackera mig?". Detta besvarades med ytterliggare ett par attacker.
  • Jag har även varit aktiv på pajen.net (mer känd som Hamsterpaj) där en 92a från Västra Frölunda raggar på mig, bra skit.
  • Jag tog bilen ner till affären igår, då jag var för sjuk för att gå, och här är min inköpslista: 2 Red Bull, 1 paket vispgrädde, 1 paket chokladpudding. Förutom detta hämtade jag även en Metro vid busshållplatsen. Är man sjuk så är man.
  • Inatt blev jag uppringd av en tjej jag känner. Jag gick och la mig kvart över 11, samtalet inkom runt halv tre.
- Hej, har du en dator? Alltså typ på nu?
- Öhh... nej?
- Oj, förlåt, väckte jag dig?
- Öhh... va?
- Okej, ha det bra! Puss!
Undrar om det var någon sorts undersökning, vettifan vad jag skulle göra med datorn :S


Jag har också funderat över allvarliga saker, som t.ex. hur man gör om någon som slutar på 's' eller 'x' äger något. Jag vet ju att man skriver "Daniels hund", men man skriver väl inte "Jenss hund" eller "Maxs hund"? Det löser ju sig på engelska där man alltid skriver t.ex. "Daniel's dog" eller "Jens' dog" (tror jag iaf). Men hur ska man göra på svenska liksom? Jaja, dags för ett nytt avsnitt HIMYM nu.

Tänkte avslutningsvis sno Max(s) grej:
I Spotify just nu:
Seals & Crofts - Summer Breeze

Over and out
/danwar

Ninja skickar skit

Jag får ett mail från min bloggbroder ninja, i vilket han uppmanar mig att  besöka a large trading company from china.
Mailet är konstigt skrivet och han han inte satt ut nögra mellanslag efter punkter och kommatecken.
Vidare förklarar han att they will provide the best after-sales-service och något hotfullt avslutar han att han ser fram emot mitt early reply.

Vad fan är det för fel på honom? Varför skriver han på engelska? Varför länkar han till sidor som är scam-klassade? Helt stört; bäst att jag slutar träffa honom nu.

/Opooa


skojjar du?

lästa förra inlägget och kollade därefter på trailern igen, dunderpepp ju!!

/ dekadent

Dragonball Evolution

Imorgon har live-action-filmatiseringen av Akira Toriyamas tidlösa manga Dragonball premiär i Sverige.
Jag har skrivit om detta innan och kännt peppen. Men nu har jag kollat på trailern igen, utan den otroliga extas jag kände när jag först hörde talas om projektet. Ärligt talat. Det ser ju ut som skit. Hela storyn är ju våldtagen och nedsmutsad på värsta tänkbara sätt. Och just det. Goku är Amerikan (sadface)

I Spotify just nu:
Enter Shikari
- Labyrinth

Ninja

klart bästa glassen!

har idag gjort ungefär lika många knop som en sänkt tunna med tran... vaknade i jonathans soffa med kramp i helt okända muskler, en följd av gårdagens bravader på crossbanan och fotbollsplanen, och en brännande känsla i gommen (självförvållat.. franks.. ni som vet ni vet..)..

som alla vet så är glass den bästa boten mot munsmärtor, och det utgör ä'ven en helt näringsriktig frukost, så med möda tog jag mig tig frysen där jag fann en päronsplitt!!

päronsplitt har ju alltid varit kungen i glassdjungeln, även om piggelin ständigt konspirerat, så glädjen jag kände visste knappt några gränser. - jag kom i byxan. jag åt. jag kom igen. jag va på väg att slänga pinnen och såg att de har börjat trycka vitsar på päronsl´plitts glasspinnar! jag kom igen. jag läste:
"Hur många ben finns det i en abborre? - det finns 2, abborre" - dunderorgasm-kukwiplash-leva på dropp och piller i flera veckor, klart värt det!! 

/ dekadent

Att åka bräda till skolan.

På morgonen tar jag brädan till skolan. Det är varmt och skönt och solen skiner. Ibland.
Från Järntorget åker jag genom allén bort till Hagakyrkan och sen genom Vasa upp till Vasaplatsen.
Sen blir det krångligt. Cykelbanen till Valand är väldigt ojämn och det känns som man kopplat en grymt stor eltandborste på knäna. Eller en vibratordildo. När man skall ta sig upp för Avenyn till Götaplatsen är man alldeles skakis i benen och då måste man gå med brädan istället och det ser så fånigt ut. Varför går man med brädan, det är ju skönare att stå på den och rulla. Dessutom ser man mycket fräckare ut. Men det är uppförsbacke och plattorna ligger ojämnt. Uppe vid Mr.P kan man åka, säkert trettio, fyrtio meter innan det blir kullersten och sen en jättelång och bråkig backe upp till Humanisten. Suck, när man väl tagit sig ända upp till skolan är man ju jättetrött sen går man runt och är jättetrött hela dagen. Jag är jättetrött nu. Det är nog dags att dra fram Werther igen och krypa i säng.

I Spotify just nu:
Paramore
- Decode

Ninja

Skam och skandal angående Werthers lidanden.

Här skulle man försöka få tag i ett ex av Den unge Werthers lidanden.
På Akademibokhandeln fick jag reda på att det är Goethe som skrivit den (Jasså?) att den faktiskt är rätt gammal (Verkligen?) och att den helt har utgått (....va? vänta nu...) Det måste ju vara ett skämt. Eller? Tydligen inte.
Vilken praktidioti att sluta trycka Werther. Suck. Skam och skandal.

Ninja


I iTunes just nu:

Architects - Follow the water


Bortgjord.

Nu läste jag att jag har omtenta om tretton timmar.
Jag glömde anmäla mig. Jag har inget giltligt kårleg.
Fan. Fan. Fa a an.

Ninja


Skruf 20

Nu bär det av bort till Joel för dans och galej, lite öl och kanske en runda poker. Första spyan vinner! Nu jävlar skall det kalasas!

I iTunes just nu:
BatAAr
- THE FUTILE SCENE (Michel-version)

Ninja

BatAAr - GETHSEMANE


http://bataar.com
BatAAr finally make their return with their most encompassing and crazy studio achievement yet! The fully self-produced work, "GETHSEMANE" contains a world of mystery and aggression. Featuring all new tracks such as "TERTIUS BESTIA" and "MORDCENTRAL" which have already been performed live as well as remakes of old songs like "Lacerate the Ties That Bind" that will certainly shed a new light on what BatAAr truly is.

TRACKLIST:
01. MAELSTROM
02. TERTIUS BESTIA
03. Passaddhi
04. DREAD
05. Lacerate the Ties That Bind
06. Cleptocratique
07. MORDCENTRAL

BONUS TRACK: faith. -UNPLUGGED-

Missa inte att BatAAr spelar live på Sticky Fingers i Göteborg nu på onsdag, den 8e april. Biljetterna kostar 60:- åldersgränsen är 18 år och det serveras öl. Kom och rocka.

I iTunes just nu:
BatAAr
- MORDECENTRAL (live in Västerås)

Ninja

Bruno.

Ali G fick oss att gå i gula galonställ med fåniga blöjmössor och göra gangsigns (nåja), 2006 kom Borat och rörde om i grytan ordentligt. Tredje man ut är Bruno, det relativt jättegay journalisten från Österrike som sprider skräck i Amerika.
Spana in trailern. Höll på att trilla av stolen när han säger "O.J." Glöm inte att fylla i ett födelsenummer som är över 18.

(eftersom myspace ändrade sin länk fick jag ta den från youtube istället)


I iTunes just nu:
As Time Goes By
- All the world's a stage

Ninja
Ninja

En naprapat och en idrottsläkare senare...

Som svar på Opooas oroliga inlägg vill jag bara förklara vidden av min skräckfilmsläskiga ryggsmärta.
Förutom att det gör ont i ryggen gör det också knivskarpt ont i foten, vaden, knät och låret - längs ischiasnerven. Dessutom har jag på grund av detta minskad känsel i högerfoten och musklerna i röv och lår har börjat gå tillbaka. Varken naprapaten eller ryggspecialisten vet exakt vad det är som gör att nerven störs men de två diagostiska termerna som slängs runt lite mer än alla andra är "fraktur i ryggkota" och "diskbråck". Rätt opepp. Men ögonen är sjukt läskigt också.

Högaktningsfullt,
Ninja

I Spotify just nu:
Adept -
Grow up, Peter Pan

(...and if i know her right, the precious little whore, she's on her back, screaming out for more...)

Att frukta för sitt liv.

Sedan någon vecka tillbaka har en gråaktig, formlös liten fläck intagit mitt synfält. Den ligger belägen strax sydöst om mitt direktseende och stör fruktansvärt när jag tittar på vita saker. Säkert en hjärntumör eller HIV eller aids eller något.
Det sätter onekligen Max ryggont i viss kontrast, inte sant?

/Opooa - karatemästare och tillika hypokondriker.

Prisa Gud! Här kommer skatteåterbäringen!

Några tusenlappar tillbaka blev det allt. Pepp!
Det skall väl säkert firas med att bränna det och lite mer på öl.
Svinpepp, mot Sherwoodskogen!

I iTunes just nu:
Intohimo
- Too many failures, too few reasons

Ninja

Min rygg. Min jävla rygg.

Jag har ont i ryggen. Det gör jätteont. Smärtan går från ryggslutet ner i röven och vidare genom hela benet.
Något i min rygg bråkar, något är sönder och jag vill bara att det skall sluta, jag kan inte sitta, jag kan knappt stå, försök inte lura mig att gå eller springa och åka bräda kan jag ju drömma om. Jag vill inte vara med längre, hit med öl (Blir väl Sticky som har den billigaste medicinen ikväll).

I iTunes just nu:
Sayou
- Some Boys Prefer Snakes

Ninja utan rygg

RSS 2.0