begå livet av sig.. med stil!

att vara perfekt i en imperfekt värld är inte alltid lätt. det finns så mkt rostig skit som man stör sig på. folk som säger droska istället för taxi. folk som säger "blomsterlandet" istället för "blomsterlandet". folk som blinkar vänster i rondeller.

(här skulle man kunna argumentera att en perfekt person inte skulle störa sig på saker, men då jag är perfekt och stör mig på saker ingår den egenskapen tydligen i perfektion. försök bevisa motsatsen.)

en annan sak jag alltid stört mig på är folk som säger "ta självmord". säger man så är man obildad och förmodligen trollbög.

jag har därför bestämt mig för att göra ngt åt saken. jag är dock inte så naiv att jag tror att jag kan lära er att prata ordentligt, så jag tänker istället göra "ta självmord" rätt. in fact så tänker jag inte bara göra det rätt, utan också trendigt och lukrativt. 

min plan är enkel men genial. genom att monopolisera självmord och göra det kitchigt sitter man plötsligt på en guldgruva. tanken är att endast vissa specifika återförsäljare skall få sälja självmord. som systembolaget fast för egendöderi istället för alkohol. dödar man sig själv på egen hand utan tillstånd blir man åtalad och straffad, förslagsvis med tvångsliv* eller liknande. vill man trilla av pinnen får man helt enkelt punga upp. och dyrt ska det va. med kända självmördare som kurt cobain, marilyn monroe och adolf hitler som posterboys borde det inte vara några problem att sälja självmord till överpris.

bli inte förvånade om ni någon gång i framtiden går in i en affär och hör er själva säga

- jag tar ett självmord tack. och en latte!

och bli inte heller förvånade när ni degar upp flera hundra tusen för det och jag bara skrattar och duschar i schkomps.

det allra finaste i kråksången är att vi inte betalar ut några löner åt stackarna som jobbar i affären. istället anställer vi de stackarna som vill dö men inte har råd, och ger dem provision ;).

(för er tröghögar som inte fattar så skall de alltså få provision på självmorden och inte på betalningen. för varje självmord de säljer till andra får de döda lite av sig själva. win win. och jag får alla pengarna. win win win.)

vad gäller åldersgräns på självmord så har jag inte riktigt bestämt mig. det lutar dock åt 21, då det är 20årsgräns på systemet och jag tycker att det är orimligt att låta ngn självmörda sig innan de åtminståne fått prova på alkoholism som alternativ.



här är draft på första affären:







* - med tvångsliv tänker jag ngt i stil med att tillsätta en livsövervakare till de som "tagit självmord" på egen hand. livsövervakaren får släpa runt på kroppen och göra alla saker en levande person gör. handla, tvätta, gå på liseberg, kanske tom gifta sig och skaffa barn och sånt skit. bara som straff liksom.



det va allt för idag :)

dekadent for president!


RSS 2.0