Ninjabandy

När man är student har man fullt upp. Det är tentor hit, nollning dit och väldigt mycket seriösa grejer skall göras. Det skall städas, diskas, tvättas, betala hyror och så vidare och så vidare. Det är under dessa seriösa omständigheter det kan vara skönt att koppla av, koka lite nudlar, spela svinhöga mortal kombat-remixer på stereon och spela lite tradtionsenlig studentlyabandy. Det är en gammal fin anrik sport med rötter från så tidigt som 1450-talets klosterskolor. Även de gamla munkarna och nunnorna spelade studentlyabandy på sin tid, och som dom spelade! Idag bestämde sig två unga studenter, en framtida lärare och en framtida jurist att face-off i en sportslig studentlyabandymatch. And it was beautiful.


(Shredder och Ninja med en improviserad snusdosepuck [trasig] )

I Spotify just nu:
36 Crazyfists
- Bloodword

Ninja


Taekwondo-söndag

Som vanligt alltså. Tyvärr var jag den enda sparven där, och jag har ändå en förkylning på gång och fortfarande ont i foten sen förra söndagen.

Iaf gick träningen bra, fick in en dålig träff med foten precis i slutet och den växte ytterliggare lite mer och blev lite blåare. Lugnt.

Dagens besvikelse var att det inplanerade laserdomebesöket inte blev av då några jeppar hade bokat stället hela dagen. Dålig stil.

Nu har jag iaf ätit glass och ligger i min säng. Har en ny DB-bok, och efter ett litet tag ska jag gå över till godnatt-listan på Spotify. Inte för pjåkigt.

//danwar

fredag?

förfesten slut, verkar som om det blir båten idag. dekandent har hatt och amaretton smakade underbart. man ville nästan inte dricka den. NÄSTAN.

blackjack frestar dock, får se, båten har dåligt med den varan. fo sho!

//danwar (i sällskap ned dekadent oc Skruf)

Soffa, Nationalekonomi och Ebbe.

Idag ligger jag i soffan. Jag vaknade klockan 12, dvs för 20 minuter sedan och upptäckte att jag redan hade slutat för dagen. Jag hade ekonomisk historia mellan 10-12 och har alltså missat det. Jag vaknade sent idag för att jag är sjuk. Min näsa är full med grönt och gult klet och jag har ont i huvudet och ont i halsen. Jag har tenta på måndag. Jag känner att mitt immunförsvars uppgivande kan ha något med det att göra. Idag ligger jag i soffan, jag kommer inte röra mig mer än till kylskåpet och till toan, det är Nationalekonomi-studier för hela slanten.

Det är tur att det finns musik. Jag hade varit så ledsen om det inte fanns musik. Ett band som inte finns längre hette Far Above. Deras sångare heter Ebbe och är jävligt bra. Jag tror inte jag har hört något där Ebbe har sjungit i som inte är bra. Till och med Rickard Cederfors är grym, och Ebbes gamla nu-metalband var råbra. Nu har Ebbe ett nytt projekt som heter Head Like Orange, och det verkar jävligt ball, och det är det jag lyssnar på nu för att försöka samla mina krafter så jag klarar min tenta.

På Myspace just nu:
Head Like Orange
- Distraction

Ninja


en sak till

kom på den andra roliga saken från igår.

en fjoronårig tjej sa en sak till mig: "men mogen"

"hur kommer detta sig?", undrar ni då. och jag förstår att ni undrar! jag är ju så fruktansvärt mogen, alltid den som får ta tag i de andra och säga ifrån när det räcker. småbarn.

jo, det är iaf så att jag är medlem på hamsterpaj. "konstigt", kanske ni tycker. men jag vill faktiskt berätta att hamsterpaj är en guldgruva! forumet har gett mig många goda skratt, och flera av medlemmarna (med tillhörande visningsbild) har förgyllt min dag och fått mig att inse att jag faktiskt är bättre än de flesta.

den här fjortonåriga tjejen hade iaf lagt upp en delad bild på sig själv, den ena halvan föreställde henne som blondin och den andra som brunett. kan och tillägga att på båda bilderna hade hon tryckt upp brösten och hade kraftig urringning, något som hon var noga med att visa. under bilden hade tjejen skrivit (noga citerat): "Blont lr brunt?XD"
det var många killar som hade kommenterat på bilden, iaf ett tiotal. kommentarer som "blond såklart!" och "brunt! söötast <3" var förekommande. de hade lagt upp så fint, oj så fint. så jag skrev helt enkelt "bröst".
och som belöning för detta pricksäkra och enligt alla kriterier roliga påhitt fick jag alltså som belöning "men mogen". det var iaf kul, har fått den typen av kommentar av en fjortonåring sen jag var tretton tror jag. uppfriskande.

Ganska najs

Igår var jag i Kungsbacka. Har varit där typ tre gånger sen studenten -08, känns ganska lagom.

Men Kungsbacka är inte så pjåkigt ändå. Igår var jag och röntgade tån, det var ganska kul. Spännande liksom. Och som om detta inte var nog så har ju Kungsbacka dessutom en ungdomsmottagning! Dit hann jag tyvärr inte gå igår, men det är riktigt trevligt där. Gratis grejer och sånt, grejer man behöver dessutom.

Var en sväng på Kungsbackas kulturhus, Fyren, också. Där kan man äta god mat, vilket jag inte gjorde. Men jag talade med två killar från min gymnasieklass. Den ena hade precis hoppat av sitt högskoleprogram, den andra höll på att läsa upp Fysik A. Då kände man sig ganska lyckad alltså.

Var något mer som hände igår också, förutom att jag fördrev 4 timmar framför TVn. Kan dock inte komma på vad det var... Är dock säker på att det inte var fysikplugg iaf, det borde jag ha kommit ihåg.

Idag känner jag mig lite ledsen. Missar nämligtvis taekwondon idag, och det är fan inte kul. Som en liten lampa i mörkret upptäckte jag dock att CDON har sänkt priset på Twillight, nu är den nere i 79 kronor. Fortfarande ganska mycket, med tanke på vilken usel film det är, men det är på väg åt rätt håll iaf. Att man ska få betalt för att se den.

Åter till att undvika plugg nu.

//danwar

sånt händer

jääävlar vad jag är trött på att se inlägget med mat längst upp. okej, det var lite kul, men det har vart där sååååå länge! jag har ju dock tyvärr inget vettigt att skriva, så här kommer lite blandat.

boork tycker att jag har sovit för mycket i hans lägenhet det senaste. det är dock inte att jag har sovit där som han klagar över, tydligen tycker han att jag ska tvätta lakanen om jag tar dit tjejer. jäkla gnäll på den killen alltså.
jag tror inte heller att någon ungdom som jag umgås med (med ev. undantag för opooa) skulle få något annat än yttersta riskzonen som resultat på alkoholtestet på iq.se. det är ju helt orimligt att det skulle vara farligt att dricka sig full ett par dagar i veckan, sånt gör man ju.
igår hade jag och opooa taekwondo. det gick bra, ändå tills jag trampade på min egen stortå (slutet av uppvärmingen). nu har jag ont i hela foten, men vad värre är missade jag ju alla grejer på träningen. tusans.

peace out, ingen spotify idag

//danwar

Mat

Mat är sådan dära bra sak, man äter den när man är hungrig (eller som i US and A hela tiden) och man blir mätt. Idag var jag och åt Thaibuffé med allt vad det innebär. En hel del jordnötsås med andra ord, jävlar vad gott det är.
Men det som jag började fundera på mitt under måltiden, som avnjöts med en god vän här i Skövdeland, var att vi svenskar måste vara de mest tacksamma buffékunderna en restaurang kan ha. Eller ja i alla fall om man ser till hur det ser ut i övriga världen. Vi betalade 80:- för att få äta hur mycket vi ville, detta låter ju som världens deal men är det verkligen så? Det är ju sällan vi orkar ta mer än 2 portioner och ser man till när Amerikaner dra och äter buffé så lär det ju bli minst en sådär 5 portioner i snitt. Visst det kostar säkert mer där borta i US and A men i alla fall.
Antar dock att vi ska vara tacksamma för att medelsvensson inte får ner 5 portioner på en buffé för då hade troligen medelsvensson varit betydligt större och rundare än han redan är.
Så vad kan vi lära oss av detta inlägg, inte ett jävla skit tror jag utan mer konstateranden. I US and A är man tjock om man inte gör allt för att undvika det.
Kan ju också upprepas att jordnötsås är något av det godaste jag vet, herrejävlar alltså.
Spotify ger mina öron
Imagine - Jack Johnson
/Malenurse

visdomsord från dr dekadent

tjo alla glada, dr dekadent är tillbaks!!

idag hade jag tänkt svara på frågor som rör den ädla konsten att gymma.

ni frågar - på hur många platser kan man med fördel sova bekvämt när man är och gymmar?

dr dekadent svarar - 8. varken mer eller mindre, men kanske 9 (hann aldrig kolla bänkpressen..). kan i vilket fall starkt rekomendera den där svarta där man tränar magen eller ngt. där sov jag som ett barn. 

ni frågar - vad bör man se upp för?

dr dekadent svarar - arga sergeanter som redan hittat er sovandes 3 gånger under dagen. dom är jävla buzzkillers asså. seriöst. jag lackar. 


kommer kanske lite bilder på mina bravader från lumpen inom kort..

// dekadent 

Rapport lördag: Vin, ost, lyktstolpar och jobbiga tjejer

Igår hände det grejer. Det började med att jag, dekadent och Edvin samlades i casa del Boork för lite öl och mysmys. Det var asfint, förutom att det blåste som fan på terassen. Ganska kort senare åkte vi hem till Olofsborg för att fira att han fyller 20 idag (grattis!). Han bjöd på välkomstdrinkar, god mat (framförallt den där hårda getosten från Holland) och prima vin.

Mr Pink var på väg in till stan, så jag och dekadent mötte upp med honom i Brunnsparken. Efter ett tag kom Nillon och några andra, och efter en liten stund var vi ett mycket gemytligt litet sällskap som satt och tog några öl på Lejontrappan. Skruf (som vi hade pratat med ca 30 minuter tidigare) kom också dit efter ett tag, tydligen hade han mer eller mindre kört en maraton och letat efter oss kors och tvärs.

Vi tog en promenad genom stan i jakt på cigaretter och snus (självklart skulle jag inte ha något sånt skit), och hade det, trots kyligt, mysigt även under denna promenad. När så tobaksvarorna var inskaffade så begav vi oss mot svartklubben Sacré Bleu som skulle bli kvällens slutdestination. Vi upptäckte dock snart att jag och Skruf, eller rättare sagt våra alias för kvällen (tror det var Olof Lundell och John Skoglund), inte stod på listan blev det klurigare. Efter ett tags överläggande begav iaf jag och Skruf oss mot Bishops Arms för lite finöl. Vi hade trevligt samtal där, och efter en stund kom även de andra dit, tydligen var inte svartklubben så rolig. Karin hade med sig något stolpskott som, trots att vi sa till henne, tog med sig burköl in på puben. Tur att bartendrarna inte såg det. Kvinnofolket försvann dock snart igen, och kvar satt jag, Skruf, Mr Pink och dekadent och hade fina, om än i de flesta fall ganska meningslösa, samtal.

Vi bestämde oss för att testa svartklubben igen, men då priset för mig och Skruf låg på 150 kr/pers och vi hade gemensamma tillgångar på 200 kr så bestämde vi oss för att ta bussen. Skruf ville köpa pommes frites och pga detta, och en liten omväg, missade vi bussen med ett par minuter. Värt. Väl inne på centralen hade jag iaf saker att tänka på (vet inte vad det var) och gick rakt in i en lyktstolpe. Först var det pinsamt, sen roligt, sen gjorde det bara ont. Jag har fortfarande ont.

Inget spännande hände på centralen iaf. Någon hade lagt två fina spyor mellan bänkarna och en busshållplats, det var väl det enda som egentligen fångade min uppmärksamhet hela den timma vi behövde vänta på nästa buss. Bussfärden hem var inte heller den särskilt händelserik, förutom den jobbiga tjejen då.
En tjej som satt snett framför oss spydde mitt i gången. Ganska lugnt tyckte jag, det skvätte ju inte på mig och det var inte särskilt mycket. Okej, en spya är aldrig särskilt fräscht, men vid det här laget räknar jag nästan med det på nattbussen. Denna gången luktade det ju inte ens. Däremot tyckte en jävla brud i sätet framför mig att det inte var lugnt. En kort brunett, tror att hon hette Jennifer. När hon gick på tyckte jag att hon var riktigt söt, när jag gick av nästan hatade jag henne. Hon skrek saker som "men fan vad du är äcklig, gå någon annanstans och spy!" eller "jävla fjortis". Har hon aldrig mått dåligt själv eller? Tror hon att tjejen som spyr, som jag tyckte synd om trots att hon säkert hade sig själv att skylla, mår bättre av dessa ord? Tror hon att vi andra som sitter på bussen förutom att stå ut med spyan dessutom vill stå ut med hennes gälla skrik? Jävla biaaatch. Jag var pigg hela resan hem, och jag störde mig ändå som fan på henne. Stackars de människor som försökte vila lite, om hon skrek så när jag ville vila skulle jag bli cp.
Hoppas jag slipper henne i framtiden.

Fick dessutom skippa taekwondon idag, har ännu värre träningsverk i benen idag tack vare loppet igår. Men på onsdag smäller det :)

I Spotify just nu:
Oasis
- Wonderwall

//danwar

Ledsen penis och Paramore

Min penis är ledsen.
Efter gårdagens eskapader har den lille fått sig en omgång och det går ett tunt, fint sår strax bredvid urinöppningen. Det svider något så infernaliskt jävla sktimycket. Men det är sånt man får leva med när man är en ande och uppfyller flickors innersta önskningar. Min innersta önskning är nog att få ha en Hayley Williams. Hon är something special alltså. Hayley Williams är föresten sångerska i Paramore som släppt en ny låt som heter Ignorance. IGNORANCE IS YOUR NEW BEST FRIEND! Såja!



På Youtube just nu:
Paramore
- Ignorance

Ninja


mina ben säger "aj"

I onsdags var vi som sagt och körde Taekwon-Do. Det gjorde ont i benen. Mina ben gör fortfarande ont.

Då jag ska springa ett lopp idag så kunde jag inte gå ut och rumla som om det var vilken fredag som helst igår. Istället var vi några stycken som drog ihop lite poker hos mig. Hur som helst var dekadent där, och efter att ha umgåtts med honom en timma eller två så hade han övertalat mig att följa med in till stan. Detta medförde att jag tog bilen hem till mamma och tog en cykel tillbaka till pappa.

Vi sprang ner till bussen och var där någon minut tidigt. Så vi väntade. Och väntade. Och bussen kom inte. Bussen vi skulle ha tagit skulle gå 23.23, och då jag skulle upp och springa idag tyckte jag att det skulle bli lite väl sent att ta nästa buss (den går bara en gång i timmen). Jag såg tecknet och insåg att högre instanser inte ville att jag skulle till stan just igår, tog istället mitt pick och pack och gick hem. Dekadent åkte in till stan själv.

Jag sov dåligt. Hade svårt att somna och drömde sedan oroliga drömmar om snygga tjejer, stöld, mord och annat som är vardag för vilken sparv som helst. Nu har jag då vaknat. Är faktiskt ganska nöjd med att inte ha åkt in till stan igår, är inte det minsta nöjd med hur mina ben känns. Verkar inte bli ett skönt lopp att springa, verkar inte bli någon topptid. Ikväll ska jag på ost- och vinkväll, efter det blir det troligtvis ett hejdundrans kalas för Mr Pink, då detta är den sista kvällen han kan gå ut i Sverige innan hans färd mot Paris inleds. Jag kommer troligtvis spendera detta kalas i kryckor, eller ännu hellre rullstol.

I Spotify just nu:
Kent
- Socker

//danwar

Idag slogs vi.

Jag, danwar, Skruf och lakimies har nämligen börjat i Taekwondo och målet med vår träning är att anordna en turnering där vi besegrar instansen i Umeå (som börjat träna Karate). Vi möttes upp på klubben och såg säkert rätt bortkomna ut där vi satt utan dräkter och trängdes på en liten bänk medan häftiga fortsättningsgruppen värmde upp.


Många av dessa gul- och vitbälten såg synnerligen stöddiga ut och var tydliga med att visa hur en rak magspark minsann skulle se ut. De trodde säkert att vi var väldigt impade, men de hade ingen aning om att den där bänken just där och då värmdes upp av framtidens elit inom kampkonsten.
Som en liten parentes kan tilläggas att ett av dessa gulbälten är granne till mig och har kört på Skruf.


Hur som helt inleddes träningen med lite touch-sparring och jag parades ihop med ett litet kraftpaket som tidigare tränat där ganska länge och nu var tillbaka.
Han anade inte att just touch-sparring råkar vara barnkaratens (Edit: Opooa har brunt barnbälte i karate) signum och att det kombinerat med min överlägsna räckvidd gjorde honom till en liten bitch mig att slapa omkring.


Vad jag däremot inte visste var att den lilla kondition jag en gång hade nu var borta till följd av nästan tre års total köttslig försummelse. Efter att ha gått fullt ut i tio minuter mot honom började det svartna för ögonen och jag mådde riktigt jäkla illa.


Viss räddning kom i form av teknikträningen (där Skruf fick rikligt med beröm) vilket lät mitt hjärta varva ner lite, men snart var konditionsträningen igång igen och jag kände hur spyan låg på lur alldeles nedanför halsen, något som lakimies hade mycket roligt åt. Men jag bet ihop (maskade) och lyckades slutföra passet, om än med väldigt lite heder i behåll.

 
/Opooa


I Spotify just nu:
Äh, vem bryr sig.


Trippelsparv - Vem är var?

Nu när sommaren är över och skolor har börjat för vissa och fosterlandstjänstgöring för andra (dekadent) har det blivit så här att Trippelsparv - ett vackert brödraskap som innan varit komplett och samlat i Göteborg har spridit ut sig. Detta har resulterat i att Trippelsparv numera finns i tre olika läger, tre divisioner av piratklanen, baserade på var någonstans medlemmarna för tillfället huserar:

Camp Göteborg:
Skruf - Piratkapten och romsvepare
Opooa - Förste styrman och skeppets chefsjurist
Stinson - Schtekare och emosexsymbol
Danwar - Förste ölhävare och strateg
Mr. Pink  - Ansvarig för internationella övertaganden

Camp Umeå:
Ninja - Ninja, namedropper, charmör och poet
Shredder - Don Juan, myskille och musklerna i Camp Umeå
Madman - Psykopatlog, manipulator och trubadur

Camp Skövde:
Dekadent - Soldat, mucka inte
Malenurse - Skägg- och Sjukansvarig
Nillon - Soldat, mucka inte

Världsherravälde, one piece och all historians kunskap skall bli vår. Drink up me hearties, yo-ho!

Ninja

I Spotify just nu:
Henry Rollins
- Parthenope


lé tigre

För det första kan jag nämna att jag aldrig varit speciellt vass på franska, så klaga inte på rubriken.

Detta har iaf varit en lugn helg. Vanligtvis skulle jag känt mig besviken med det, men idag känns det faktiskt helt okej. Det enda som jag hade velat göra annorlunda är väl att jag skulle sprungit en bit också, men jag har varit lite för trött för det.

Igår var jag, dekadent och Nillon här och kollade på film. Det var najs. Nillon ville, precis som vanligt, bråka lite efter filmen. Vissa tycker tydligen fortfarande att det är ett charmigt sätt att släppa lös sitt testosteron på.
Iaf drog jag och dekadent hem till Skruf efter filmen. Väl där klippte jag dekadent (grymt bra) och sen fick han raka mig (...). Efter detta fick jag smeknamnet "lé tigre" och vi spelade brädspel och sånt där.

Idag var det dags att säga farväl till skägget. Jag stod tyst och tittade på det i spegeln en stund, tårarna byggdes upp. Jag drog handen igenom det för en sista gång och sa så farväl till min vän sedan typ 4-5 veckor. Det var en mycket sorglig ceremoni som utfördes till låten Burn av Usher. Lite sådär, men låten speglade verkligen vad jag kände.


lé tigre

Ber om ursäkt för att jag inte kunde dela med mig av en bild framifrån, men skägget var fortfarande såpass långt att det inte syntes så bra. Iaf; bra jobbat dekadent!

I Spotify just nu:

Empire of the Sun
- Walking on a Dream

//danwar

Obs! Glömde nämna att vi inte vill halka efter killarna i Umeå i kampen om världsherravälde, därmed sagt att vi börjar i taekwondo på onsdag. Peace out, biatches.

blunda och gapa

ännu en vecka har kommit och gått och jag skall snart bege mej till skövde igen.. låter ngn annan redogöra vad vi gjort under helgen, men jag kan spoila lite och säga att det vart precis lika galet som alltid (igår åkte jag bakfull i världens minsta bagagelucka mellan näset och ica i billdal. sen rakade jag ränder i danwars skägg!!!) men som sagt så får ngn annan skriva om allt sånt. mitt tema idag kommer istället att vara gamlingar. skruttiga gamlingar. skruttiga gamlingar och deras sjuka bussvanor på söndagar.

alla vet att gamlingar inte fyller ngt egentligt syfte. de bara sitter och luktar tonfisk hela dagarna. de sitter dessutom gärna framför sin 20 år gamla mulle-tv, vars radioaktiva utstrålning ger dem rabies och såsiga fötter.
jag är självklart inte den som nekar ngn att sitta och dö framför tv:n och lukta tonfisk, tvärt om så tycker jag att det är varje människas rättighet (och kanske skyldighet) att dekadensa järnet framför dumburken. det som stör mej är de två avbrott som gamlingarna gör i sitt sunkande, nämligen när de går och handlar och när de bestämmer sig för att åka buss på söndagar. 

vi börjar med det minst irriterande

1. Gamlingar som handlar
gamlingar som handlar är värdelösa. de står alltid o blockar längst fram i kön med sina mynt. seriöst, varför har alla gamlingar stora sopsäckar med mynt som de släpar runt på varje gång de ska handla???!"! inte konstigt att de blir kutryggiga och får ledbesvär, sedlar är utan tvekan mer ergonomiskt. och var fan får de alla mynt ifrån? enda gången de hanterar pengar är ju just när de handlar, och de får ju ingen växel när de betalar exakta summan med mynt? det är sånt som gör mej galen.. måste ju vara så att de får pensionen i form av containervis med femtioöringar. den jävla sossen som skapade det systemet skall ha nacksott. han har fan skitit i det blå skåpet.. betala ut i femtioöringar, seriöst?? dumpucko

vi fortsätter med det mest irriterande

2. Gamlingar som åker buss på söndagar
vad fan gör dom på bussen???? vart är de på väg? har de ngt syfte med att flänga på bussen fram och tillbaks som brinnande bävrar? det enda jag kan komma på som skulle berättiga en gamling en bussresa är att denne skall handla och inte orkar gå till affären, men ingen utav gamlingarna jag ser på bussen är på väg att handla. hade de varit på väg att handla hade de skramlat. skramlande gamlingar på bussen är alltså okej, visserligen jävligt störande, men de har iaf en någorlunda vettig anledning att vara där. alla andra som bara åker buss för sakens skull har jag inget till övers för. bara komma i ett moln av tonfisklukt och hävda att jag är ung och frisk och borde resa på mej för att de alltid sitter på den platsen. vad fan är det för stil??

jag har dock två olika lösningar på problemet. antingen låter man alla busslinjer gå till ättestupa på söndagar eller så stjäl man alla gamlingar från en buss och sätter dem på en buss som redan är fylld med gamlingar, de kommer då ha ihjäl varandra med sin käppar och proteser medan de tvistar om vem av dem som "alltid har suttit" på respektive plats.

fantombild på hur en gammal man med pengasäck kan se ut.







nu ska jag åka till skövde. är bussen och tåget fulla med gamlingar är det möjligt att jag skriver nästa inlägg från ngn fin sluten anstalt.

peez // dekadent


Att inte kunna hantera sprit.

I Fredags hade vi någon form av temafest. Jag var väldigt rosa. Rosa tröja, rosa t-shirt, rosa smink. Blå byxor också. Jag lärde mig tidigt att skall jag dricka alkohol skall det vara öl. Öl är bra; det är gott, låg alkoholhalt och det är svårt att överdosera. Ninjor är inte kompatibla med starksprit. När jag tänkte att fyra öl är för lite för en helkväll och valde att sopa i mig en halva whiskey som grund vet jag inte riktigt vad jag tänkte med. Det kan ju bara gå åt ett håll, käpprätt nedåt. Jag vet att jag började kalasa klockan 18, och vid klockan tio gick jag hem - För full, för att ens kunna gå. Jag growlade, sprang runt och håll på att bli påkörd av en buss. Jag traskade runt i blindo på Ålidhem och jag tror att jag crashade en hemmafest. Jag kröp halvvägs in i en bil genom passargerarfönstret och köpte tre kebaber. Det var en bra kväll, har jag fått berättat, men jag kommer inte ihåg squat. Så; Har jag fulraggat på dig, eller varit allmänt odräglig - Förlåt. Mår jag dåligt som människa? Ja. Har jag ångest? Ja. Hade jag gjort samma sak igen om jag hade haft chansen? Jao...

Puss.

På Youtube just nu:
Fight Science part 4/10

Ninja

Ps. Imorgon börjar Jag, Shredder och Madman i Karate - Beware. Ds.

Shredder på TV

Vi är kända som fan.
Shredder är TV-kändis, och inte sån med silikonbröst!
Vid 2:00 så är det hakuuna matata för the win.
Världsherravälde, nästa!
/Ninja & Shredder

Demokrati suger

Skruf rotade häromdagen fram något gammalt skit som dekadent hade skrivit tidigare i bloggen, nämligen det här inlägget. Hur som helst så kollade jag in inlägget han skriver om. Nu kanske ni undrar varför jag kollade upp det? Jo, det råkar faktiskt vara så att jag tycker att demokrati suger och blev fascinerad vad han hade att säga om saken.

Hur som helst är ju den här killen, som dekadent redan skrivit, riktigt korkad. Jag ogillar honom starkt (troligtvis bara för att dekadent gör det).

Det riktiga argumentet för att demokrati suger är ju såklart att det är just demokrati. Massorna bestämmer. Folket får sin röst hörd. VILKEN JÄVLA SKIT!
Fattar inte folk i allmänhet att andra människor som har IQ i stil med dräkten som bars av Bingolottos f.d. maskot Bingo-Berra (ja, DRÄKTEN, inte ens människan i den) inte ska få bestämma? Det är väl klart som fan att det går åt helvete då?

Det ultimata styrsättet är något helt annat. Vad det går ut på kan jag prata mer om en annan gång, så länge kan jag väl iaf avslöja att det inte är testat än.
Ni kanske också tror att jag tycker att jag är riktigt jävla smart och att jag är bra mycket bättre än de flesta andra. Ja, jo, så är det faktiskt. Oddsen talar för att jag t.ex. är bättre än dig. Men i vilket fall fattar jag ju vad som är bäst för mig, och det du troligtvis inte smart nog att avgöra.



Jävla idioter.

//danwar

Jag kallar det "tisdag"

Igår började skolan, fy fan det var kul. Vi hade föreläsning 8-10, sen chillade jag och Boork runt lite, kollade in Paus nya lägenhet och lite sånt. Lärde mig att solen går upp över hustaken mittemot Queen klockan 15:17, då var vi inne på vår andra öl på uteserveringen, snart rullade även pommes frites-tallriken in. Var helt underbart väder och flickorna från Rudebeck gick förbi oss och bjöd på fin utsikt. Då Boork och hans flickvän firade 4 månader var han tvungen att dra iväg en stund, jag utnyttjade tiden och satte mig full och fin och läste statistik. Fan vad ball.

Boork kom tillbaka och efter ytterliggare ett par öl var det så dags att dra sig hemåt. Ville dock inte spendera hela kvällen själv, så kollade runt efter sällskap. Visade sig att Helena var i stan, så jag träffade henne, Edvin och Kajsa på Järntorget. Vi gick vidare till Social och drack öl. Blev nog ett par för mycket.

Klockan var ca 11 (alltså 23!) när vi fulla ragglade in hos Edvin där vi skulle sova. Jag sov dock kasst sen Helena hade skallat mig med en tandborste i ögat och Kajsa tagit upp hela madrassen vilket tvingade mig att sova på golvet. Åkte hem fett tidigt och har suttit och varit dassig hela dagen idag.

Sitter just nu och kollar på I Love You, Man. Den verkar ganska rolig, och jag har dragit på smilbanden ett par gånger. Det roligaste i hela filmen inträffade precis, fast man kanske inte riktigt ska säga att det ingår i filmen. I ett scenbyte blev skärmen mycket mörkare, så jag såg min egen spegelbild i den. Fyyy fan vad jag skrattade! Inte nog med att mitt skägg är åt helvete, jag har dessutom inte duschat sen igår och har fin frisyr. En orange Puma-tröja på det här och det är givet att man skrattar.

I VLC just nu:
I Love You, Man

//danwar


Umeå, U med ä och u med ö.

Jag är Madman. Glöm inte det. Ett flytande topic har ju varit om när man först upptäckte alkohol. Jag minns det som minnesluckorna från igår. Knappt alls helt enkelt.
Åter till ämnet, jag använde glade förut när jag sket OCH DET LUKTAR JU SJUKT GOTT! Nu sitter jag här naken och huttrar och böjer verbet att "glade:a". Min storhetstid har börjat; Madman Glade Madmanson har entrat det legendariska beroendets portar. Njutbart. Allt går så långsamt.
Nejnej, skämt åsido, jag var bara naken en stund. Klär nog av mig snart igen.

På tal om att börja gilla saker i sin vardag har jag otroligt nog börjat gilla vissa saker. Till exempel.


I spotify just nu:
Reklam


MadmanMadmanMadmanMadmanMadmanMadmanMadmanMadmanMadmanMadmanMadmanMadmanMadmanMadmanMadmanMadmanMadmanMadman

RSS 2.0