Att fira Nyår (31/12-09)

Jaha idag ska man tydligen fira något som man gör varje år det nya året. Känns konstigt att fira något som inte har hänt ännu, jag menar;
tänk om någon jag gillar dör,
eller om jag tappar ett ben,
eller om man inför totalt alkohol förbud i Sverige!

Men! Det kan ju faktiskt hända bra saker nästa år. Typ att:
Trippelsparv blir Sveriges största blogg (varför inte liksom)???
eller att alkoholskatten sänks?
eller att BlondinBella råkar ut för en “olycka”

Hur som så kommer det ny året att firas i goda sparvars sällskap.

Checklista:
-Fluga
-Kostym
-Champange


/Malenurse

Finkultur och... fånkultur?

idag har vi varit pretto. lite extra pretto faktiskt. jag och shredder gick upp skittidigt (innan gryningen typ) för att bege oss in till stan och sluta upp med ellen för lite kulturella aktiviteter. vi ville inte låta damen, såklart, men lyckades ändå ta en buss för sent och hinna stanna på burger king innan. hur som haver, det inhandlades saker på systembolaget, som vi drack lite av och sedan studsade in på konstmuséet. jag delgav lite av min kulturella kunskaper och alla blev sjukt imponerade. rödvinet flödade! konsten flödade! åh! larson, monet, van gogh! kollosalt, utomordentligt, storartat - som ivar arosenius sa.

efter detta blev vi lite hungriga och begav oss till någon thairestaurang (de hade precis stängt lunchbuffén men vi fick ändå) där vi satt och mumsade vållullar, och andra läckerbitar till att ägarna släckte ljuset och hintade att vi borde pysa. sagt och gjort. vi dumpade ellen på en buss och stack sedan ut för att vraka i mellandagsrean, precis som resten av västra götalands samlade befolkning. vi trängdes och svettades och köpte något klädesplagg var innan vi bestämde oss för att åka hem och kolla på film. vi var trötta och inte sugna att göra något annat.

vi bunkrade upp med varsin tvålitersflaska coca-cola och ville kolla på något lätt. temat blev japanskt. vi började nipponnighten med blood - the last vampire. eftersom den är relativt kort kickade vi igång lost in translation efter det men var ändå sugna på mer när den var över så vi tog ninja scrolls också. sist ut blev mästerverket och klassikern akira.

nu är jag hungrig igen och kommer osökt att tänka på de enroma vårrullarna som ligger i vår frys uppe i umeå. det hade inte varit fel att dem nu.

Ninja out

Plans

Jag menar inte det där albumet, av de dära Death Cab for Cutie, jag menar helt vanliga planer.

 

Eller i sparvars fall: ovanliga planer. Sparvar har en alldeles utmärkt förmåga att inte planera. Vi kan helt enkelt ta de flesta kvällar som de kommer och göra dem totalt awesome ändå, eller iaf ordna lite fylla och dekadens. Men nu närmar sig en kväll som de flesta tycker är något alldeles speciellt, och därmed vill även vi vara med och kalasa. Kvällen i fråga inträffar den 31:e december, i folkmun kallat nyårsafton.

 

Vi hade faktiskt planer denna gången. Vi skulle äta middag och dansa på båten. Alldeles utmärkt. Boork styrde.

 

Nu är planerna grusade. Det gick rykten om att det var cateringfirmans fel, men då Boork styrde vill jag ändå styra en stor del av skulden åt hans håll.

Vi har därmed ingenting att göra. Förslag har kommit om middag än här och än där, men inget verkligen attraherande har nått våra öron. Vi har kollat på diverse ställen i stan, men inte heller där verkar man få ut särskilt mycket krydda, den där extra Crème de lá Crème á lá Edgar, som vi vill ha.

 

Så. Någon som bjussar på fest?

 

//danwar

I Spotify just nu:
Dizzee Rascal & Armand van Helden
- Bonkers (Radio Edit - Instrumental)


Att inte sova i sin egen säng. (Fyllehybrisen)

Jag har varit hemma i lite drygt en och en halv vecka. Under dessa dagar har jag sovit i min egen säng vid endast ett tillfälle. Jag har sovit i garaget i pirncip varje dag. Varför? Har jag något slags S/M-förhållande till min redan sargade rygg? Nej - Jag lider av så kallad fyllehybris (den kommer då och då, ofta efter lagom konsumtion av alkohol. ej att förväxla med konstant klinisk hybris); Det skall alltid arrangeras något när jag kommer hem, mitt i natten. Är det inte American Pie-kväll med brorsan när vi snubblat hela vägen hem från julaftonsfirandet så är det chipsbuffé och chateau must-noël klockan fem på morgonen efter en 200kronors meny på Burger King. Min rygg älskar mina nya sömnvanor, tvärs över bord, som en kringla eller någon annan mysterisk form. Min rygg älskade också en två timmar fullkontaktskumite med min bror första dagen jag kom hem. Eftersom jag försökte knocka honom satsade jag i princip bara på mikazuki geri och kakato geri mot huvudet. Det älskade min stackars rygg. Min näsa älskade när min älskade bror nitade mig. Jag skulle bestämt vilja påstå att han vann. Min näsa och rygg torskade.

I Spotify just nu:
Girugämesh
- Kowareteiku sekai

Ninja

Juldagsrapporten II

Förlåt kära läsare  att jag inte skrivit på länge bla bla bla.... fuck den början...

...klockan ringer 7:15, det är juldagen och jag har ställt klockan för att gå upp?!?!?!
Målet är skövde, med Kuma som sällskap. Han sa åt mig att ringa honom när jag vaknade för han var sugen på att hänga med mig på roadtrippen, efter 5 misslyckades samtal ger jag upp och sätter mig i bilen, konstaterar där att GPS behövde en uppdatering och funkar inte, kuk! :/
Jag säger skövde då tänker ni säker herrejävlar “på juldagen?”. Så tänkte jag också först, men har man hittat en värd annons på blocket så har man.
Snabbspolning....
Åter i Göteborg med mina nya DJ-leksaker börjar jag förberedda mig för utgång med bröderna Marc och Michael. Efter förra årets misslyckande (vi försökte komma in någonstans, dock full everywhere) så var vi alla peppade.

Kvällen börjar på Victoria med lite gott käk, aldrig fel med sådant, samt några glas rosé + fanta (totalt 3 flaskor). Eftersom att juldagen är årets största gå-ut-dag(?) så var våra namnen på “alla” gästlistor i hela stan, jag menar varför vara på ett ställe om man kan vara på alla. Klockan tickar på och folk blir mer och mer pep på att ta sig vidare och tydligen står vi på listan på Peacock så ditt går våra fötter.

Peacock var nytt för mig så jag var lite peppad (jätte peppad) att testa på något nytt. Där inne blir jag inte besviken, det var en grymt skön lokal, även om vi var tvungna att ta oss ner två våningar i källaren, killen i baren visste minst sagt hur man blandade drinkar. Det var utan tvekan de mest välgjorda drinkarna jag någonsin druckit. Så från och med nu är det tveksam om man kan bli nöjd igen med en “drink”.
Vi har de allmänt gött tills det är dags att dra hemåt.
Det blev en dyr kväll för en fattig student, men så var det ju trots allt juldagen....

/Malenurse

juldagsrapporten

dagen efter julafton kallas juldagen. det är en dag, och framför allt kväll då svenska folket dyngar ner sig ordentligt. man har fått stålar i julklapp, och jävlar vad fort de skall brännas på necessiteter som öl. efter en relativt lugn familjetillställning beslutade jag och shredder oss för att dra in till kära göteborg, och det var såklart svanen som var målet. vi var inställda på att det skulle vara kö, kö, kö, men vi hade fel och kom till jazzhuset innan de ens hade öppnat och var således först in när det öppnade. skum känsla, lite alkisvarning att hänga på låset liksom. hur som haver så bänkade vi oss rätt snabbt i baren där vi blev tvingade att hosta upp nästan 50 spänn för en halvdassig fatöl - vilket vi tyckte var helt okej just då. juletider och så. efter ungefär hundra stycken började bandet spela. de rev av julklassiker och jag och shredder blev väldigt bromantiska och skrålade högljutt med i "last christmas" samtidigt som vi omfamnade varandra högst homoerotiskt. eftersom jag hade tagit det vaga beslutet att raka av mig skägget innan vi gick trodde nog ändå alla att jag var en tjej, så det var nog rätt lungt.

vi fortsatte kvällen som man gör en kväll som denne och dansade de glada danserna rätt länge. en tjej stal min brillor och jag blev blind i rökmaskinens os och stroboskoplampans epileptiskt flackande sken. sen fick jag tillbaka dem och allt blev frid och fröjd igen. rätt rund i kängorna beslutade jag mig givetvis för att börja ragga. jag började prata med en tjej som såg ensam ut och freestylade fram något om en väldigt nonexistent 2½minutsregeln. den menade att om hon tidigare hade varit med flickor (det hade hon) så har dessa efter två och en halv minut inte alls gått och kissat som de sagt utan hittat någon mer intressant person att socialisera med - förmodligen en rätt snygg popkille. hade hon varit med pojkar av sexuellt intresse (det hade hon) så har dessa efter två och en halv minut inte alls gått till baren som de sagt utan förmodligen raggat upp någon billig brud på vägen. jag utvecklade teorin rätt mycket och hon tyckte det var skitkul. hon grät av skratt och hävdade ebstämt att jag var det roligaste som hänt hela veckan - hon hävdade också att jag hade helt rätt. in vino veritas, verkligen. det kom sen fram att hon bodde på hisingen, så jag tog hennes nummer och sprang ifatt shredder som hade valt att lämna för att mecka en pizza innan hemfärd. bra val.

när jag såg kön till pizzan, så nära men så långt bort, valde jag att tokspringa till burger king och istället lägga dryga 200 kronor på fettdrypande snabbmat som bland annat inkluderade en angus bacon&cheese meal med plusmeny, en påse chicken nuggets, en påse chili cheese och en galen blandning av såser (barbequesåsen drack jag upp. gott!) - dessutom hade jag fyllt fickorna med ketchuppåsar. jag slängde i mig allt på ungefär tre minuter och mådde lite småkasst. bussen var skitfull, och det var nog jag också så jag brontosaurusdäckade när jag fått sittplats (med shredder i knäet). eftersom jag var tämligen medvetslös har shredder fått fylla i vissa grejer, bland annat att busschauffören ringde polisen för att någon idiot längst bak tyckte det var stil och klass att röka på bussen. en idiot ur samma gäng som jag tydligen högljutt proklamerat skulle ha fett med stryk om de inte höll käften.

jag och shredder skiljdes åt runt femtiden utanför mina föräldrars hus och jag inbillade mig att jag minsann var jättepigg, så jag bunkrade upp med julmust och chips och slängde på OC säsong ett-boxen på projektorn. Jag kom ungefär till "Califo..." innan jag somnade. juldagen är fin, alltså.

På Youtube just nu:
BatAAr
- MORDECENTRAL (live in Västerås)

Ninjaskills

GÖTEBORG

Göteborg är en söt plats, en fin plats. Jag har däremot spenderat hela veckan i Sälen.

 

Det började... sådär. Faktiskt redan kvällen innan avfärd.

Jag var på äventyr med sparvar inne i stan, och bestämde mig ganska snabbt för att inte köra dagen efter. Blev tyvärr övergiven ganska tidigt på kvällen, och fick därefter spendera tid med en tjej. Sådär stabilt.

Kvällen avslutades iaf ganska bra, trevliga aktiviteter hemma hos bruden. Hur som helst hände det grejer som gör att jag troligtvis aldrig kommer träffa henne igen, iaf inte frivilligt. Får se om det kommer en fullständigt utläggning om detta i framtiden. Jag blev iaf upplockad av min familj hemma hos henne runt tio nästa morgon. Nöjd.

 

Och så Sälen då. Jag har inte varit på skidresa utan sparvar på ett par år, och hoppas att jag inte kommer att vara det igen på längre tid än så. Sparvar är skitbra, sparvar är allt man behöver. Jag hade iaf inte med mig leg, och då min bror var det enda "partysällskapet" så kändes det helt enkelt ovärt att gå ut. Jag har därmed spenderat en vecka med skidåkning. Endast. Ganska kul, men.. lamt.

 

Kom hem tidigare idag, och snart börjar väl kalasandet. Det låter mycket bättre. Ska nog ta en extra julafton med rätt sällskap.

 

Hörde för övrigt en bra grej på Harry Potter nyss: "It's not our abilities that determine who we are, but our choices." Detta skulle en gång för alla flytta över mig i pundarkategorin. Tack för klargörandet, Rowling.

 

//danwar


sthlm

jag är i själ och hjärta göteborgare göteborg är utan tvekan den finaste och góaste staden i norden allt som andra städer har gör gör och har göteborg också fast bättre sthlm har dock de senaste dagarna visat sig övermäktigt på en punkt punkten tjejer visst har göteborg ett gäng fina flickor speciellt är utbudet av söta indie och pop tjejer bättre än ngn annanstans men när man vill ha en riktig känslolös barbiedocka med spacklat ansikte och studsande smultrontuttar är sthlm som en godisaffär thank god for spacklade barbiedockor

//dekadent

Trippelsparv önskar alla God Jul!


Från oss alla sparvar,
till er alla underbara människor och rullstolsbundna,
önskar vi en riktigt mysig Julafton!





Mannen med megafonen är Kuma
och i spotify rullar: The Nutcracker Suite Baz Kuts Breaks Mix


hockeykort

där är du ju skriker en rätt stor fullgubbe och rusar mot mej i samma sekund som jag är påväg att kliva på 58an på marklandsgatan igår kväll där är du ju ditt jävla hockeykort säger han och måttar ett slag jag som själv var ganska berusad efter den 6 timmar långa julölen med diverse sparvar hade vissa koncentrationssvårigheter och glömmer för stunden den direkta faran i form av en go högerkrok och lägger istället hela fokus på uttalandet hockeykort hockeykort ser jag verkligen ut som ett hockeykort dessa tankar virvlar runt i mitt huvud medan jag stiger på bussen betalar snabbt rycks jag dock tillbaks till verkligheten av busschauffören som säger att det allt va nära ögat där lodisen hade tydligen bara missat mej med ngn millimeter åhfan säger jag och fortsätter fundera på om jag verkligen ser ut som ett hockeykort gör jag det?

// dekadent

Head Like Orange - An Injection Of Sunshine

Musik är bra. Jag gillar musik. Bäst är musik som är bra, och dessutom helt gratis.
Ebbe Eriksson, mannen som satt en röst på ett av mina personliga favoritband Far Above - Mannen som lärt oss snurra på fingret som Rickard Cederfors, har teamat upp med hip hop-producenten Furious och kokat ihop projektet Head Like Orange som nu släppt sin trettonspåriga platta An Injection of Sunshine för gratis nedladdning via deras myspace http://myspace.com/headlikeorange

Som jag sagt innan, det går inte att inte tycka om musik som Ebbe sjunger till. Förutom Ebbe och Furious hörs också gästspel från Jocke Jensen (Chemical Vocation, Social Siberia) på låten Embers och Jonas Svendsen (Polar City, Far Above) på låten Twin Snakes, och jag tycker verkligen om hans bit i låten. Favoritspåren är Twin Snakes, Season of the Chemical Sunburn och avslutande Rain from the Sun. Jag hoppas att Head Like Orange inte slutar här utan kickar vidare och släpper fler låtar i samma kaliber.


(man kan klicka på bilden för att ladda ner plattan)

I iTunes just nu:
Head Like Orange
- Silver Lung

Ninja out.

Pulkaåkning och äggkastning

Idag har jag ägnat dagen åt en hel drös med nyttiga saker. Jag började med att besöka tandläkaren för att få reda på att jag inte har några hål, även om jag är så söt. Jag blev sedan medbjuden på lite pulkaåkning, vilket vi sysselsatte oss med kring femte tee på särö golfbana. Det blev faktiskt en hel del vurpor, vilket bara var roligt. Leo hade en flaska rom som vi värmde oss med lite, men den tappade han sen och offrade en halv flaska åt snögudarna. Trist. På vägen hem blev vi stoppade på min gata av två små barn i yngre tonåren. De kastade snöboll på bilen och var skittuffa. De hade dock inte räknat med att i bilen satt en rätt butter Ninja som gladeligen öppnade dörren, sprang efter ungjävlarna och efter att två av stråtrövarna ramlat satt över dem och growlade "NU HAR JAG ER", innan han reste sig upp, skrattade åt glinen och gick därifrån. Så kul. De skreks att man var feg, så jag bjöd med dem att följa med i bilen - vilket såklart ingen ville så vi åkte därifrån.

När Filip lämnat mig hemma och sedan åkt hemmåt hade han fått samma behandlign en gång till. Cirka sex minuter efter attack nummer två får jag ett telefonsamtal från Filip som berättar att han och Bannah har inhandlat ägg (från frigående höns, såklart). Jag förstår givetvis vinken och möter upp med dem och planerar vår counter strike. När vi har sett ligisterna från håll, bakifrån märker vi att det har stannat två bilar med arga vuxna människor, vilka asglinen skriker könsord och andra obsceniteter åt, vilket vi såklart inte finner acceptabelt. De har sett oss och pratar sinsemellan om att undersöka vilka det är som står där och lurar. De väljer att skicka fram en ledare som sedan är följd av en mindre armé småligister. Det är då vi tar vår chans och går till full attack. Tio stycken välplacerade äggprojektiler flyger mot dem i Matrix-slow motion och de skriker i smärta och förvåning och flyr sedan fältet. Vi beger oss mot Filips föräldrars hus för lite matlagning.

En dryg kvart senare ringer det på dörren som Filips mor öppnar. Det är en pluton arga barn som håller upp ett ägg. Ett ägg klarade sig. De frågar om hushåller använder sådanna ägg, sedan frågar de om det finns några barn i femtonårsåldern som bombaderat dem med ägg.

... femtonårsåldern? Missade de min stiliga mustasch eller? Filips mor försäkrar dock barnen att det bara bor snälla barn i huset och att alla är över tjugo år.

SEGER!

På Youtube just nu:
Vidas
- El Noy De La Mare
http://www.youtube.com/watch?v=0ajb-2K4Lnk


Mysteriet med lärare och Videoapparater.

På högstadiet brukade vi se på film typ varannan lektion detta helt klart för att lärarna var trötta på sitt jobb och ville hellre sitta och ta de lugnt med en kopp kaffe och rätt prov. Det tar dock inte bort den underbara känslan när läraren kom gåendes i korridoren med “videovagnen”. Något som jag däremot än idag funderar över är varför inte någon lärare på hela skolan kunde sätta på  videon? Denna vagn bestod av en tv och en video, senare i 9:an också en dvd. Hur som för att använda video och tv behövde man:

1: Koppla in el-sladden i väggen
2: Sätta på tv och video
3: Byta kanal på tv
4: Sätta i filmen trycka på play

När läraren försökt i ungefär 3 minuter med detta och misslyckats så vädjade hon till oss “tekniska” killar, som naturligtvis löste det på några sekunder.
Hur är detta möjligt att lärarna kunde vara så dåliga på denna simpla teknik?

iTunes kastar ur sig:
Mr. Brightside - The Killers

/Malenurse

superhjälte?



superhjälte? eller dekadent som har svårigheter med bordsskick?


//dekadent


Dagens Outfit

Denna iskalla, mysiga och helt värdelösa fredag har jag tagit befäl över min kropp och efter flera timmars hänsynslös garderobsplundring i sann tempelriddar-anda kommit fram till dagens outfite




I spotify just nu : Anton Kristiansson - Lilla London
Nillon out


Inlägget under mitt var f.ö mycket bra DekaJens :)


Rester

Jag ska precis sätta mig ner och avnjuta lite rester. Det är hemmagjord tacopizza från för ett par dagar sen. Bra grejer.

 

Andra rester finns det lite varstans, t.ex. hittade jag några på min telefon.

Det är rester från en annan tid, men inte alltför länge sen. En annan plats, men inte allför långt härifrån. Det är en saga om civilist Nillon.

 

Det var egentligen en helt vanlig dag, i alla fall till en början. Vi gick ut som vanligt, velade som vanligt om vart vi skulle gå. Vi drack lite, som vanligt, och sedan gjorde vi det vanliga och drack lite mer.

Vi bestämde oss för att gå mot Vasa, och då vi var på Hagabion betydde detta att vi skulle gå igenom Haga. Så där traskade vi. Vi pratar lite, har lite trevligt, när Nillon plötsligt utbrister:

"Om vi går in där så tar jag en COSMOPOLITAN!"

Ingen sa något, de övriga i sällskapet bara vände och gick in. Nillon gick fram till bartendern med ett vinnande leende:

"En cosmo, tack"

 

Åh, spännande :)

 

Mums, vad gott!


Nillon var riktigt nöjd med sin Cosmo, vi andra var troligtvis än mer nöjda. Bara en random kväll i våra liv.

 

För er som missade det vill jag också nämna att Mr Pink, efter att ha fått utstå extrautgifter under hemresan från Paris och därmed hade tomt konto, fick en schööön "extraavgift" på spårvagnen igår. Vi kommer med anledning av detta att starta en fond, som naturligtvis kommer att förbli tom. Grattis!

Vi har dock erbjudit oss att bjuda honom på mat och dryck på nyår, men detta förutsätter att kalaset är hos honom. Man måste passa på att yrka utpressning för festlokal när man kan.

 

Nu är pizzan micrad, mums!

 

//danwar


Sparvar... ASSEMBLE!!

Ja, jag är nöjd. Idag spenderade jag lite tid i skolan, därefter allt för lång tid hemma hos Skruf. Frun där ville tydligen laga löjligt mycket kola. Iaf är jag nöjd nu.

 

Vi gick till Queen. Och det var inte bara traditionsenliga sparvar där, det var även Boork och Edvin, fina grejer. Vi hade mycket trevligt, det var en bra kväll. Jag och Mr Pink smed planer om framtiden som kanske kan lösas och världen är bra.

 

På fredag har jag tenta, imorgon verkar det blir Park Lane för min del. Du är där, eller?

 

Världen är bra fin med sparvar.

 

//danwar


I Spotify just nu:

Phoenix - Fences (25Hrs A Day Remix)


Skyddsjakt av västtrafikkontrollanter

http://www.nyhetsverket.se/readNews.html?id=3680
Alla vi som någonsin suttit på trean till vasaplatsen för en svängom på jazzhuset utan giltligt färdbevis kan förstå den här mannen. Han kallar kontrollanterna skadedjur och det är helt fantastiskt roligt.
Ninja

Experiment: Skägg VS Systembolaget Del 2

Så var dagen här för den sista del i "Experiment: Skägg VS Systembolaget" den del då skägget är borta och det är mycket troligt att jag får visa leg.

Systembolaget i del 2 var samma som i första försöket, allt för göra en så "vetenskaplig" undersökning som möjligt.
Eftersom att det inte  var så länge sedan jag var där + att min minne är bra så hittade jag ännu snabbre till vin hyllan denna gången. Jag tog samma flaska vin som sist bara för saken skull, flumade runt och letade lite efter min systembloaget polare för dagen, vi kan kalla henne Pnjups. Pnjups skulle handla massa öl och cider och glögg.

Vi gick med korgarna fyllda (Pnjups korg) mot kassan. Valet stod här mellan den gamla erfarna kassörskan eller den lite yngre. Valet blev den lite äldre. Jag ställer upp flaskan på bandet och en påse att bära i. Tar fram 100:-lappen tittar kassörskan i ögonen helt förberedd på att få visa leg, men då händer det konstiga!!!! Jag slipper visa leg.

Systembolaget:1 vs Malenurse med/utan skägg:1
(1-0 i halvtid)

Kort och gott jag blev enorm förvånad roligt var desutom att Pnjups som handlade efter mig som dessutom är äldre än mig fick visa leg^^

/Malenurse

Jag känner mig smutsig

Så. Idag är det måndag. Eller igår, om man ska vara petig.

 

Huvudsaken är iaf att det finns en sak man behöver göra på måndagar; dricka öl. Och där kommer vi till varför jag känner mig smutsig.

 

Jag drack öl med några killar från Chalmers. Jag tror inte att ni förstår allvaret i detta. Det var alltså inte en endaste annan sparv närvarande. Jag drack öl utan sparvar. Inte okej.

Jag vet dock inte riktigt vad man annars ska göra. De andra sparvarna har mysko grejer för sig, flyr till Umeå och andra pajasplatser, vet inte vad som flugit i dem.

 

Jag gjorde iaf en intressant observation: om man går snabbt och med benen ganska tätt ihop och har manchesterbyxor på sig så låter det kul. Det låter jättebra. Mellan Hagakyrkan och Järntorget höll jag nästan på att börja dansa till ljudet, det lät som musik. Manchester. Täta ben. Bra.

 

En annan bra grej som man kan göra på en lagom gemytlig måndags-fylla: bit av den delen av tungan som i stort sett dött efter förra helgen eskapader. Detta var ett beslut som fattades hastigt, så här i efterhand kan det tyckas att det nästan var för hastigt. Resultatet blev iaf en tunga som känns som min tunga gjorde innan förra helgen, men den blöder betydligt mer. Detta kan tyckas negativt, men såhär på en måndagsfylla lägger man inte alltför mycket vikt vid saker och ting, det har säkert ordnat sig tills imorgon.

 

Jag fick för övrigt beröm för min stora blåsa ikväll.


//danwar


Årets kommentar och årets rubrik på GP.se

http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.268662--ett-helvetes-meck-att-ta-sig-till-hisingen-
Patrik Sjöberg må vara en kolasnortande föredetting, men jag tycker ändå att den här kommentaren och framförallt GPs geniala rubrik- och underrubriksättning borde nominera Sjöberg till bragdguldet eller något på nästa idrottsgala.
Ninja

Ett SMS från Madman

Nyss landade detta i min inkorg:

"Dagens: Människor har
instinkter, men vi står högre
med intelligens och sånt. Då
säger Ida, men judarna, dom
är djur!
Från: Madman
13:37 14-DEC-09 "


Here's your sign. Haha.
Priceless.


På Myspace just nu:
Eburnia - Running away
(Vann förövrigt Partillerocken i helgen; Grattis!)


Ninja

Freudianska felsägningar och dess näst intill fatala effekter.

Det är måndag förmiddag, denna hemska start på veckorna när ångesten från bakfyllorna och eventuella alkoholiserade snedsteg sakteligen börjat avta. Man är trött, lite tagen - Det är såklart dags att diskutera problem som kan uppstå vid implementering av policies. Man är näst intill apatisk när man sitter med sitt block och sin penna och liksom mekaniskt för ner någon annans tankar på papper. Det är då något magiskt kan hända, så nära ett religiöst ögonblick man kan komma - som när lärarinnan säger "Det är inte riktigt deras tea-bagging". En sekunds tystnad. Några fnissningar. För vissa är ögonblicket över lika snabbt som det kom, ungefär som en manlig orgasm, men för vissa - min gode vän Maths, exempelvis är händelsen nästan dödlig. Han verkar segna ner på bordet och det låter som han gråter. Flera minuter senare ligger han fortfarande där och försöker hålla tillbaka skrattens tårar. När lärarinnans föreläsningsstycke är över brister det för Maths, han reser sig upp och med ett skinande leende på ett knallrött ansiktet basunerar han ut "TEA-BAGGING!". Freud was right och det får en dödligt apatisk måndag att bli så underbart underbar. Fantastiskt!
I Spotify just nu:
Timo Räisänen - Fear no darkness, promised child

Ninjaskills, som tog en bra kvart på sig att skriva det här eftersom hans egen dator har flytt till de sälla jaktmarkerna och nu har piratat Shredders laptop som har ett väldigt annorlunda tangentbord.

Jag är en elak översittare

Jag ser ondskefull ut. Jag får ibland höra det ibland. Människor jag nyligen träffat konstaterar häpet för mig att jag minsann inte alls var lika dryg som jag såg ut. Folk på stan viker förfärat ned blicken när jag möter deras, eller kontrar – om de är mer krigiskt lagda – med en riktig ”muckar’u?”-uppsyn.

Till och med min egen mor kan apropå ingenting utbrista: ”Men är du arg på mig?”

Alldeles spak blir jag varje gång.

Medveten om det här brukar jag höja ögonbrynen (på det där snälla sättet; tänk McDonald’s) och flina som ett litet psykfall när jag möter folk som ännu inte känner mig.  Le Imbecill vill jag kalla posen.

 

Funkar nog helt okej, men det är alldeles för krävande för att jag ska orka bränna av den mot precis alla, och den är därför reserverad för pensionärer och ytligt bekanta tjejer. Kanske en smula paradoxalt i det senare fallet, med tanke på att le Imbecill faktiskt är mindre tilltalande än ”ondskefull” för det motsatta könet.

 

Oavsett vilket fick jag nyligen höra något som tvingar mig att revidera min taktik:

Det finns ett flickebarn i min nya klass (på 250 pers), vi kan kalla henne Stockholm, som jag på intet sätt kommunicerat med. Jag tror aldrig att vi har fått ögonkontakt och jag visste egentligen inte att Stockholm existerade innan jag hörde det här.

 

Den här tjejen har i alla fall på ett eller annat sätt kommit i vägen för min ofrivilliga vrede. Det som skiljde Stockholm från andra var att hon inte nöjde sig med att för konstatera ”Oj, han såg ju lite arg ut. Hans hund har kanske dött. Eller så blir han slagen hemma.”, utan den här tösen går så långt att hon tar upp ämnet med lakimies eftersom hon sett att jag brukar umgås med honom.

 Vad säger hon till honom då? Att jag ser arg ut? Farlig? Frågar hon varför? Nej, hon kallar mig elak översittare rakt av.

 

Elak. Översittare. Ser jag ut som en sådan? Utstrålar jag översitteri så till den milda grad att totala främlingar måste ta upp det med min vänner? Det vill jag ju inte göra, för jag är verkligen inte elak. Faktum är att man får leta efter en blödigare man än jag. Jag får för bövelen dåligt samvete efter att ha dissat dekadent när det var han som började (och jag ändrade precis ”helvete” till ”bövelen” eftersom jag inte gillar att svära).

 
Jag ska därför träna på att se snäll ut:

 

 qj

Där är utgångspunkten. Ser väl ut som en rätt trevlig trevlig kille? Jaja, har redan konstaterat att andra inte håller med.
Lakimies förslog att jag skulle le lite mer. Man ser nämligen alltid trevlig ut när man ler:

qjh

Ja, sedär, vilken skillnad. Det där är en kille jag utan bekymmer skulle lämna ensam med en hundvalp. NOT.
Ser ju helt livsfarlig ut. 

Nä, jag tänker bygga upp min mjölksyratolerans köra vidare på på en permanent le Imbecill:

aja


Och Stockholm, till dig har jag utvecklat en alldeles ny pose:
qah

 

Förlåt.

/Opooa


spett


igår skaffade jag mig ett fint litet köttsår på ryggen, som min far sedan fick sy ihop.
jag kom på att jag nog fan aldrig har tvingats sy ngt tidigare, och tycker det är dunderfräckt.
den som inte tycker att det är dunderfräckt är ett ollon och kan hålla det för sig själv. 
här kommer en bild.



ses på onsdag // dekadent 

skyll dej själv!

tjo fan! har varit bajsupptagen det senaste, så bloggen har fått klara sig utan mej ett tag.. tänkte iaf göra stark comeback idag med en bild på vad som händer om man låter mej leka med rakapparaten. skyll dej själv ditt våp!



kommer snart mer! / dekadent

Vilket skägg?

Som bekant pågår en liten skäggundersökning i detta nu och del 2 ska snart genomförs i "Skägg VS Systembolaget"
När skägget åkte av för denna gången så passade jag på att raka lite olika frisyrer på ansiktshåret fråga är bara vilken som blev bäst?
Skägg är ju mannens bästa vän. Men frågan som kvarstår är det min bästa vän?

Bild 1/2/3?




Blev fett sugen på den sista själv men vette fan alltså.

iTunes just nu
:
Some might say - Oasis

/Malenurse



Ninja kör spoken word.

Idag spelade jag in en ny spoken word-grej. Det är inte hiphop, för bövelen. Jag ber om ursäkt för det otroliga oljudet i början när det är myrornas krig. Sänk där, men höj när det är borta.



I iTunes just nu:
Max Francois
- En dystopi?

Ninja

Kvinnor kan inte alls.

Efter förra helgens nattliga eskapader skulle jag bestämt vilja proklamera; Kvinnor kan inte alls.
De är helt blanka, tabula rasa, noll koll, fett lost, out of focus när det gäller alla grabbars bäste vän - Kuken. Jag antar att detta har något att göra med att kvinnor faktiskt inte har egna kukar med undantag för möjligtvis de testosteroninjicerande kulstötarna från forna öst. Jag kan tänka mig att de flesta killar inte har någon koll bröst och klitoris heller (yours truly inte inkluderad, såklart) och slänger tuttar åt öst och väst och tror att g-punkt är en knapp man trycker på och sen är safe. Det är därför jag har valt att berätta följande för alla er frågande kvinnor där ute som inte har någon aning vad man skall göra när man är i kontakt med en vild penis.

1. Det är ingen joystick (jo, iofs...) - Ryck inte, snurra inte, tro inte att du är Tom Cruise och styr ett jetplan med den. Det gör ont som fan.

2. Släpp järngreppet! - Jag lovar, den kommer inte rymma om du inte klämmer ihjäl den. Ex. om man tänker att penis är en människa och du tar ett redigt grepp kring halsen, vad händer? Du stryper människan i frågan, och blir insydd för mord på minst tio år enligt 3 kap. 1 § brottsbalken . Så stryp den inte, det gör ont som fan.
Testa själv: ta ett grepp runt vårtgården på ena bröst och kläm allt vad du orkar. Var det skönt?

3. Öppna munnen! - Om penis av någon anledning befinner sig i kvinnans mun skall munnen vara ÖPPEN, käkarna så långt ifrån varandra som möjligt! Tänder är vassa och hård och kuken är känslig. Bort med tänderna - Det gör ont som fan.

Kuken är som en blomma, den behöver omvårdnad och ömhet för att växa. Vattnar du dina blommor? När blomman har vuxit sig ståtlig, slutar du vattna den och rycker av kronbladen? Nej! Fortsätt behandla penis med ömhet!

I iTunes just nu:
Pangaeans Lost
- Vetenskap


Bristol stool scale:
Type 3

Ninja, tydligen sexualkunskapsinströktur också.

Experiment: Skägg VS Systembolaget Del 1

Idag blev dagen för första delen i "Experiment: Skägg VS Systembolaget".

Det hela började med att jag tog mig till systembolaget. Gick in genom portarna efter att lyckosamt undvika 3- och Telenor-försäljare. Inne på systemet börjar jag titta runt och hittar snabbt till vinhyllan (den ligger direkt framför ingången). Vid den lagom billiga hyllan hittar jag en flaska som ser sådär lagom bra ut och jag tänker att jag tycker ju om vin sådär lagom bra, så den passar fint.

Jag vänder mig om från hyllan och börjar traska mot kassan, ungeför 7,5 meter så det är ingen lång sträcka. Det är i handlandets stund 2 kassor öppna. Jag väljer den vänstra och inte den högra, om detta var till mitt skäggs fördel eller ej lär jag inte få veta.

Hursom kastar upp flaskan på bandet och en påse därtill. Jag tittar som vanlig på hon i kassan (Nina om jag inte missminner mig), jag tar fram mitt kort och börjar dra det genom kortläsaren, då händer det, det som jag inte trodde skulle hända. Hon (Nina) ber om leg. Dooooo.....
Skägg: 0
Systembolag: 1

Om man bara ska gå på den första delen i experimenten hjälper tydligen inte skägg, men detta gör bara del 2 ännu mer intressant. Tänk om jag slipper visa leg då? Eller ja det är ju inte jätte intressant, men i alla fall.
Ber att få återkomma med del 2 i experimntet samt resultatet från forskningen som just i detta nu genomförs!!!

Tv6 just nu:
Simpson - vad annars?

/Malenurse

Söndag 2009-12-06, andra advent

Ett par övervintrande småfåglar samtalar sinsemellan med kvitter och sång på gräsmattan. De försöker hitta den lilla föda som finns kvar, men de verkar nästan njuta av dagen. Solen lyser svagt och kyligt genom den nästan krispiga luften. Det är ett par grader varmt, och det ser ut att bli en fin decemberdag. Klockan är elva.

 

Telefonen börjar ringa inne på danwars rum, han slår upp ögonen. Han tittar ner på golvet och får se detta:

 

 

Ni kanske inte kan se vad det är, men danwar känner igen det från kvällen innan. Det är servetter. Inte vilka servetter som helst heller, den välbekanta loggan med svarta, en aning snirkliga bokstäver, är bekant: Sticky Fingers

Men något på den knyckliga bunten med servetter är inte bekant, i alla fall inte till en början. Det är liksom rödbruna fläckar på den annars vita ytan. Sen förstår pojken vad det är. Blod.

 

En endaste tanke hinner gå igenom danwars huvud: "Måste ha varit en bra kväll igår, heh."

Sen förstår han, minnen från gårdagen smyger sig på. Eller inte smyger sig på direkt, det var klantigt uttryckt. De snarare tränger sig in i hans sinne, spränger fram som igenom en tjock port med en murbräcka.

Smärtan i munnen gör bilderna klarare, den liksom ger färg och betydelse till ett landskap som annars verkar nästan främmande.

 

danwar släpar sig upp. God morgon.


Experiment Skägg VS Systembolaget

Skägg har många bra funktioner det är snygg, det gör att man fryser mindre, man får andra killar att känna sig mindre manliga, MEN! slipper man undan med att visa leg på systemet om halva ansiktet är klätt med hår?
Följande experiment kommer inom den närmaste veckan att äga rum.
Del 1:
- Jag kommer gå till systembolaget ordentligt uppklädd med ett snygg och prydligt skägg.
- Roffa åt mig en flaska vin, noga ut vald (jag tycker inte om vin så jag går på pris och hur snygg flaskan är).
- Sväng min lite mindre håriga ben (än ansiktet) bort mot kassan.
- Inte visa mitt leg för att se om de ber om det eller ej.
Del 2:
- Gå hem raka av mig skägget och klä på mig vardags kläder
- Ta samma flaskan vin eller en annan vi får se.
- Hjula bort mot kassan
- Inte visa mitt leg för att se om de ber om det eller ej.
Resultat: ?
Ja frågan är nu hur detta kommer gå och jag har helt enkelt inte en aning. Känns dock som att jag kommer få visa leg båda gångerna för experimentet äger rum i Skövde och där finns bara ett systembolag:/
Spotify slänger ur sig:
Love Don´t Let Me Go - David Guetta
/Malenurse

Va fan, varför?

Frågan lyder

Varför kan inte gamla köra bil?
Varför kan inte asiater köra bil?
Varför kan folk med huvudbonad inte köra bil?
Varför kan Boork inte köra bil?

Varför är allt som har motorer roligt?
Varför är allt gott onyttigt?
Varför är alla som äter nyttigt mongon?
Varför är det roligare att umgås med idioter än vanligt folk?

Varför har Dekadensjens inte blivit ihjälslagen varje gång vi har varit ute?
Varför reagerar Joel fortfarande på Ey Darin?
Varför är inte trippelsparvbloggen störst i Sverige (ännu)?

Varför vill vissa åka hem när man helst vill smeka sin AK5?
Varför är crossåkare bättre människor än andra?
Varför fick dekadensjens en bil? (till)
Varför är Brosef i Frankrike?

Varför kan jag inte dricka sprit?
Varför kan dekadensjens dricka växtnäring?
Varför vill man hellre adoptera en tiger än en afrikan även om det är lite större chans att tigern äter upp en?
Varför tycker vissa (sämre) människor inte om Anchorman och Stepbrothers?

Fuck it
Nillon out

Nu händer det grejer

Efter att livet stått och matat ett par månader (känns det som) i tomgång så börjar det hända grejer igen. Tror faktiskt jag drar en lista!

  • Menig Nillon har muckat och nu blivit civilist Nillon. Kan tänka mig att det är något man är glad över, om man nu faktiskt har haft oturen att ha gjort lumpen. Han har ett tag varit inne i en rejäl svacka med snefyllor på ett par öl och andra stolligheter, dags att repa sig nu! Och vägen tillbaka börjar redan ikväll. Det skulle vara riktigt fett att ha Rocky-themen på när han dricker öl...
  • Riktigt mycket skola. Och alltså riktigt mycket skola. Har faktiskt gjort lite grejer denna läsperioden, t.ex. resulterade detta i att jag var i skolan 8.00-17.57 igår. Jobbigt. MEN! Ingen pina utan... vin-a? Någonting sånt iaf. Nästa fredag ska min grupp ha fest för att fira att arbetet är klart, och det ska bli en riktig pangfest. Minus: det är egentligen bara folk som har varit med och skrivit som ska vara med. Plus: dekadent har faktiskt skrivit en halv sida eller något (som självklart ströks) och är därmed berättigad att delta. Också mycket möjligt att denna regel, precis som många andra regler som provocerat mitt levnadssätt, kommer att brytas. Festen blir iaf hemma hos Boork, alla vet att det spårar bäst där.
  • I onsdags skulle jag och Boork göra skolgrejer. "Men what?", tänker ni, "den förra punkten handlade ju om skola, man får ju inte ha två punkter om skola?" Nej, det får man såklart inte. För denna punkten handlar de facto om Jehovas Vittnen. Två trevliga kvinnor avbröt mig och T-Rex i studerandet och jag hade istället en trevlig diskussion med dem. Jag berättade saker som att jag gärna lyssnar på vad de har att säga (intressant, och troligtvis roligt), men att jag faktiskt tror på vetenskap. Detta tyckte de var bra, sa att jag var en trevlig ung man och vi kom överens om att de ska komma förbi och dumpa av lite broschyrer. Mitt under samtalet satte Boork på någonting som lät som satanistiska verser inne i huset också, det var kul.

Tror faktiskt att det är det som händer, hittills då. Men jag misstänker att om man ritade upp aktiviteterna i en graf så skulle det bli någon slags exponentialkurva, vilket betyder att det kommer spåra rejält någon gång innan jul. Det finns säkra tecken som pekar mot detta, och jag är rätt pepp alltså..

 

Danwar out.


Ninja och Shredder prioriterar rätt.

Idag är det fredag. Jag gick upp klockan 9.15. I torsdags. För en timme sedan sov jag en halvtimme ungefär. Nu är klockan snart 20.30 på fredag kväll. Det krävs inte så mycket sömn för en människa skall fungera alltså. Idag hade jag seminarium, det var awesome - vi gjorde inte bort oss. Sånt är alltid populärt. För att fira att det gick bra utan fiasko hoppade jag och Shredder på våra cyklar mot Ersboda (Haschboda). Vi tog en tripp förbi myrorna utan någon vidare tur. Sen stack vi till jula och köpte nya köksknivar, väldigt mycket bättre än de vi hade innan. Vi bestämde oss också för att mysa till det ordentligt och köpte en bras-dvd. Win. Efter en snabbtripp till donken besökte vi vårt underbara systembolag.



(såhär glad blev jag när jag upptäckte att det såldes sprit)


Vi gick runt och plocka upp lite olika flaskor med godsaker. För en gångs skull föll vi inte ner i ölets eller vinets våta sköte utan gick direkt på starkspriten. Mest på grund av logistiska skäl. Nu har vi betat av en Star Trek-film och lite köttfärsås tillsammans med de här godingarna:


(whiskey, vodka och apple sourz)

Nu sitter vi och vältrar oss i buzz.bazooka och skall snart dra till NH och dansa de glada danserna ett tag. Det kommer bli glatt.

På Youtube just nu:
Brian Malow
- A virus walks in a bar


Ninja out


Julkalendern?

Jag undrar kort och gott vad SVT sysslar med.
På den gamla goda tiden var julkalendern bra, men va fan nu liksom?
Sunes Jul, Pelle Svanslös, Petsson och Findus, Anders och Måns (undantag), det var roliga saker.
Nu blir jag bara mörkrädd...
iTunes:
Get on the Floor - Sidney Samson & Tony Cha Cha
/Malenurse

Bilden med stort B

Corona funkar tydligen jävligt bra en decembertisdag när pengarna är slut.



Det ser ut som Shredder spydde ut hjärnan med vinet. Skills!
Nu blir det vårrullar.

I Spotify just nu:
Håkan Hellström
- Mitt Gullbergs kaj paradis

Ninja


Aids, fylla och kexchoklad.

Igår var det World AIDS Day. Det firade vi med rikligt med vin. Som sig bör. Sedan gick vi på en såndär förfest - ni vet när alla sitter i soffan typ. Anywho, efter att taxichauffören som såg ut som Hjalle&Heavy (ja båda) sa att vi inte fick åka i bagageluckan så bestämde sig Jag, Shredder och The Oz att gå. Det var skitkul, vi spelade fotboll med något som såg ut som ett gammal dammsugarmunstycke från 1960-talet hela vägen till universitetsområdet. Då tyckte Shredder att det var dags att vurpa lite, så han tar ordentligt med sats, hoppar och slajdar på en fin blank isfläck. Det säger pang och Shredder tappade en halv arm, typ.

Eftersom vi kom till Corona (förlåt) kvart över ett och allt i den här gudsförgätna hålan dom kallar stad stänger klockan två var det såklart givet att stressa på lite så The Oz tar första bästa Öl och ger till Shredder. Den här ölen tillhörde dock en mustaschprydd liten herre i fula kläder som kallade Shredder för luffare - Han ville dock inte slåss, pepp! Sen kom någon på den jävligt briljanta idén att sprit är kul. Då kom fisken, som jag förövrigt tycker är en god shot. Det skulle såklart Shredder förstöra och beställa in det värsta rävpisset i världshistorien. Det smakar snor och gamla yllesockar som legat i potatiskällaren för länge. Fernet branca. Vi var skitmanliga och skrek "SNOPPEN, BALLEN - RAMBERGSVALLEN - FITTA? KUK! FITTA? KUK!" en gammal snapsvisa från forna jugoslavien som jag snappade upp på en av mina meditationsresor back in the days. Sen var vi skitmanliga och gjorde riktigt karliga grimascher och spottade på golvet och ett par tomma shotglas. Efter detta hade jag en drink-off med The Oz. Hon vann. Två gånger. Men det var okay för sen dansade jag och Shredder som två epileptiska strippor. Och som vanligt var vi awesome.

Något jag har utelämnat är en bild från denna kväll. Jag försöker just nu hitta på någon skön eufemism för det, men det går tyvärr inte. Det var den stiligaste spya i mannaminne helt enkelt. Den låg i handfatet på Corona. Kommer givetvis posta den när jag får tag på den.

Just nu sitter jag utanför mitt klassrum, sal S311. Jag kom lite sent, eftersom bussjäveln brände förbi mig när jag väntade på hållplatsen i morse. Nu tröstar jag mig med  en kexchoklad och en pepsi och om fem minuter börjar jag.

I mp3-spelare just nu:
Saddle the horse
- The scarlet sentinel

ninja out


tisdag. alkohol.

jaha. tisdag. dags att fylla strupen med vin och sinnet med glädje. det är ju ändå tisdag. dekadensen flödar. det är tydligen corona som gäller ikväll. jag är inte direkt fond of det stället. mest douchebags à trädgår'n en onsdags på sommarklubben, men men, vem är jag att klaga som sitter i mjukisshorts med ett glas rosé och lyssnar på Drop Dead, Gorgeous? jo, JAG ÄR GUD ERA JÄVLA VÅP. Så fuck you nu skall jag snart dra på gamefacet och lösa det här

I Spotify just nu:
Drop dead, gorgeous
- Daniel, where's the boat?

ninja


Sparvar på systembolaget

I onsdags var vi på systembolaget. Tre sparvar gick in med två resväskor. Det är så man införskaffar alkohol. Take what you can, give nothing back. Idag är det tisdag, nästan precis en vecka senare och jag får ett telefonsamtal från Shredder som är på systembolaget för att fylla på reserverna. Vi skall ha lite vin. Det är ju ändå tisdag. Från två resväskor får jag frågan "Är hundra spänn för dyrt? Vi skall ju betala hyran."

Det är skillnaden en vecka gör när man är student.

I Spotify just nu:
HOFFMAESTRO
- Highway man
I iTunes just nu:
Bemo
- Violins

Bristol stool scale:
Type 2, stenhårt.

Ninja


Vardagsmysterier???

Vardagsmysterier är som det låter mysterier.
t.ex.
-Varför folk beställer redbull-vodka på krogen?
-Varför brunhåriga tjejer färgar håret så blont att när det växer ut 0,5 cm så ser det för jävligt ut?
-Varför folk köper och använder Intersport strumpor?
-Varför det alltid regnar när man ska göra någon aktivitet utomhus?
-Varför tjejer inte kan gå själva på toaletten?
-Varför det aldrig finns något att äta hemma när man är hungrig?
-Varför när man väl har sovmorgon så är det någon granne eller någon annan människa som bankar och för ett jävla liv?
-Varför dealern alltid får black jack när man själv har 20?
-Varför vakter på krogen alltid är idioter?
-Varför alla köper iPhone?
-Varför alla gammal säger att det var bättre för?
-Varför jag aldrig vinner 25000:- i månaden i 25 år på triss?
-Varför man ställer in tomma mjök, jucie och yoghurt i kylskåpet?
-Varför alla vill dansa till Lady Gaga och Katy Perry på dansgolvet?
-Varför folk läser bloggar skriva av t.ex. blondinbella?

iTunes just nu:
Just Dance - Lady Gaga
/Malenurse

Finns det folk som bor i Biblioteket?

Finns det folk som bor i Biblioteket?
Ibland undrar jag om det inte gör det alltså. Man kommer hit när det fortfarande mörkt ute dvs typ 08:03 (det öppnar 08:00) och det är "fullt med folk". Eller ja det är en hel del personer här i alla fall, på tok för många för att de ska kunna skylla på att de är morgonpigga. De som är här nu är inte heller asiater, vilket hade förklarat en del d.v.s. att de hade Ninjat (=klättrat in via ventilationssystemet) sig in vid sådär 05:30.
Min teori är nu alltså att folk måste sova på toaletterna eller något, jag vet verkligen inte varför man skulle vilja göra detta men det är den enda förklaringen.

Spotify spottar fram:

Pjanoo - Eric Prydz

/Malenurse

RSS 2.0