juldagsrapporten

dagen efter julafton kallas juldagen. det är en dag, och framför allt kväll då svenska folket dyngar ner sig ordentligt. man har fått stålar i julklapp, och jävlar vad fort de skall brännas på necessiteter som öl. efter en relativt lugn familjetillställning beslutade jag och shredder oss för att dra in till kära göteborg, och det var såklart svanen som var målet. vi var inställda på att det skulle vara kö, kö, kö, men vi hade fel och kom till jazzhuset innan de ens hade öppnat och var således först in när det öppnade. skum känsla, lite alkisvarning att hänga på låset liksom. hur som haver så bänkade vi oss rätt snabbt i baren där vi blev tvingade att hosta upp nästan 50 spänn för en halvdassig fatöl - vilket vi tyckte var helt okej just då. juletider och så. efter ungefär hundra stycken började bandet spela. de rev av julklassiker och jag och shredder blev väldigt bromantiska och skrålade högljutt med i "last christmas" samtidigt som vi omfamnade varandra högst homoerotiskt. eftersom jag hade tagit det vaga beslutet att raka av mig skägget innan vi gick trodde nog ändå alla att jag var en tjej, så det var nog rätt lungt.

vi fortsatte kvällen som man gör en kväll som denne och dansade de glada danserna rätt länge. en tjej stal min brillor och jag blev blind i rökmaskinens os och stroboskoplampans epileptiskt flackande sken. sen fick jag tillbaka dem och allt blev frid och fröjd igen. rätt rund i kängorna beslutade jag mig givetvis för att börja ragga. jag började prata med en tjej som såg ensam ut och freestylade fram något om en väldigt nonexistent 2½minutsregeln. den menade att om hon tidigare hade varit med flickor (det hade hon) så har dessa efter två och en halv minut inte alls gått och kissat som de sagt utan hittat någon mer intressant person att socialisera med - förmodligen en rätt snygg popkille. hade hon varit med pojkar av sexuellt intresse (det hade hon) så har dessa efter två och en halv minut inte alls gått till baren som de sagt utan förmodligen raggat upp någon billig brud på vägen. jag utvecklade teorin rätt mycket och hon tyckte det var skitkul. hon grät av skratt och hävdade ebstämt att jag var det roligaste som hänt hela veckan - hon hävdade också att jag hade helt rätt. in vino veritas, verkligen. det kom sen fram att hon bodde på hisingen, så jag tog hennes nummer och sprang ifatt shredder som hade valt att lämna för att mecka en pizza innan hemfärd. bra val.

när jag såg kön till pizzan, så nära men så långt bort, valde jag att tokspringa till burger king och istället lägga dryga 200 kronor på fettdrypande snabbmat som bland annat inkluderade en angus bacon&cheese meal med plusmeny, en påse chicken nuggets, en påse chili cheese och en galen blandning av såser (barbequesåsen drack jag upp. gott!) - dessutom hade jag fyllt fickorna med ketchuppåsar. jag slängde i mig allt på ungefär tre minuter och mådde lite småkasst. bussen var skitfull, och det var nog jag också så jag brontosaurusdäckade när jag fått sittplats (med shredder i knäet). eftersom jag var tämligen medvetslös har shredder fått fylla i vissa grejer, bland annat att busschauffören ringde polisen för att någon idiot längst bak tyckte det var stil och klass att röka på bussen. en idiot ur samma gäng som jag tydligen högljutt proklamerat skulle ha fett med stryk om de inte höll käften.

jag och shredder skiljdes åt runt femtiden utanför mina föräldrars hus och jag inbillade mig att jag minsann var jättepigg, så jag bunkrade upp med julmust och chips och slängde på OC säsong ett-boxen på projektorn. Jag kom ungefär till "Califo..." innan jag somnade. juldagen är fin, alltså.

På Youtube just nu:
BatAAr
- MORDECENTRAL (live in Västerås)

Ninjaskills

Kommentarer
Postat av: danwar

Det är sånt här som gör att jag vill vara hemma på juldagen.



Hoppas att du inte bränt alla stålar än, blir bra mycket mer (och fler) kalas innan du ska tillbaka till Umeå.

2009-12-27 @ 15:22:48
URL: http://trippelsparv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0