Brinn bilar, brinn.



Ännu en så kallad "idiot"

Ninja

Tourettes



Opooa

Inbyggd kompass

 

Jag har en inbyggd kompass.

Ninja

Ännu en Trippelsparv

Trippelsparv-familjen har fått tillökning i form av en kille som går under det HIMYM-inspirerade smeknamnet B.Stinson .
I samband med detta är en ny header/banner i pre-production och det är vår tysta founder-sparv Skruf som står för de grafika prestationerna. Peace out och använd kondom.

Ninja

Westcoast Riot 09

Nu har WCR09 släppt sitt sex akter tunga förstasläpp. Sjukt oimponerande. Raised Fist verkar vara det enda vettiga än så länge. Peppar hellre Metaltown stenhårt.

Ninja

Graffitiwriters won't die.



You know graffiti won´t die, die, no
Because these walls don´t lie, lie, no
To all my people world wide, wide, yo'
All my writers survive

Ninja

Skolfotocensur



Ja men herregud, visst är det tragiskt. Vi är ju på väg mot ett totalitärt dystopisk korea-samhälle.
Suck. Dom borde censurerat killarna istället.

Ninja

Kronprinsessans förlovning

Nu har Kronprinsessan förlovat sig med en simpel obördig man från bygden.
Hjärtliga gratulationer från Trippelsparv. Jag har alltid haft ett gott öga till den framtida hertigen av Västergötland, främst för att har sportat ett par riktigt sjyssta svarta glasögon som jag varit avundsjuk på. Alla Partillekillar som pressar på gymmet och går ut i sina tighta svrta linnen med matchande truckerkeps ler just nu, nu vet de; Till och med de kan lyckas.

Bokrean 09

Imorgon drar bokrean igång, vilket är ett mecka för alla pseudointellektuella killar som vill ragga på lika pseudointellektuella flickor med svarta glasögonbågar som förmodligen läser konstvetenskap eller något annat lika indie. Själv tror jag att jag skall investera i ett par billiga Bukowski, en Guillou, en Lapidus och kanske en Ellis eller två. En salig blanding av gubbsjuk realism, egotripp, samhällsreportage och samhällssatir på det amerikanska kändisarna 90-tal. See you på Wettergrens, bitch.


Ninja

Idol-Kevin



Det där leendet kommer ta dig hur långt som helst.

Ninja

Ny mössa

Efter en hel dags jakt efter en ny, likadan mössa som jag hade i min ägo innan den blev bortrövad av ett fyllo på Valand har jag nu fått en persedel i min ägo som, även om den inte väger jämt med sin föregångare, sitter tämligen finemang på min långluggade knopp. Tack till H&M-tjejen som rotade genom lite gamla lådor i lagret och special-fixade min nya mössa.

Ninja

Oscar.

Eftersom förmodligen varena bloggare i hela Sverige kommer nämna Oscars-galan som pågick i natt, känner jag att jag måste göra det också; Heath Ledger är kung. Basta.


Ninja

Min borttappade mössa

Igår var det något svin som stal min mössa på Valand. Dålig stil. Jag fick frysa med blottade öron och såg inte alls cool ut på Jazzhuset sen. Jag vill ha tillbaka min mössa.


Ninja


From First to Last

Jag gillade aldrig From First to Last med deras tidigare sångare Sonny Moore, jag tyckte han verkade vara en dryg jävla fitta. Nu har jag däremot kommit över deras senaste platta, självbetitlade "From First to Last" från 08, där det visade sig att bandet klarar sig fenomenalt utan Mr. Moore bakom micken och Mike Good, gitarrist, gör ett fenomenalt arbete med sången på skivan.
 


Ninja

Någon hatar granar



Och den bilden jag får upp i huvudet är hur någon arm jäkel i stil med huvudkaraktären i Andreas Romans (övergrymma) bok Vigilante går loss på granar.

Ninja

CW/Weekday

Det här är ett trendblogginlägg! Gårdagen ägnades åt att i trendernas tecken ha sparvgille i Weekdaybutiken på Kungsgatan i Göteborg där Carin Wester presenterade de femton plagg som ingår i hennes samarbetskollektion med Weekday. Dessvärre var det endast ett av plaggen jag skulle kunna tänka mig att köpa, en grå oversize:ad cardigan som såg sjukt mysig ut som skulle gå grymt på min smala indiepopkropp. Resten av plaggen var, i min mening, ganska tråkiga. Fröken Wester själv däremot var en riktig pingla! Förutom ögongodis (flera söta flickor i tighta byxor) bjöds det också på grymma cupcakes, de rosa, och gratisdrinkar/-öl och slutade som en episk sparvnight to remember.

Ninja

SPINAL TAP!



Epic win!

Ninja

DRAGONBALL FÖRFAN



Det här är a dream come true.

Ninja

Hotad på LunarStorm









Jag älskar LunarStorm.


Ninja

Zombievarning!



Klart människor hade kunnat råka illa ut, har ni inte sett Dawn of the dead eller?

Ninja

Utan armar


King Arthur: [after Arthur's cut off both of the Black Knight's arms] Look, you stupid Bastard. You've got no arms left.
Black Knight: Yes I have.
King Arthur: *Look*!
Black Knight: It's just a flesh wound


Ninja


Kuk i ketchupen



Förvisso nästan fyra år gammal, men vad fan:

"FAN DEN HÄR KETCHUPEN SMAKAR JU KUK"

Ninja

(Eftersom det är old news är det väl lika bra att berätta fortsättningen; SKL kom fram till att det inte var någon snopp, utan förmodligen en svamp)

RSS 2.0