Att göra en god drink

Har kommer mitt fredagstips på en god drink. 

Du behöver minst: 
1 Highballglas 
1 Lime
6-7 Mynta-blad
Råsocker
Sodavatten
Ljusrom
Krossad Is

Mortla lime (du ska skära limen i bitar efter behag) och råsocker ordentligt till en brun härlig sörja
Släng i lite krossad is fyll på med Rom rör runt. 
Släng i mynta bladen rör runt
Fyll på med is hela vägen upp toppa med soda vatten

Och varsågod en Mojito

And remeber don´t  drink and drive when you can smoke and fly


iTunes levererar: 
Ring Ring - ABBA

/Malenurse


USAs presidentval 2012

Jag vet inte riktigt hur Obama kommer rocka sina fyra år, men om han mot förmodan gör bort sig lika mycket  W så kommer jag seriöst sticka tillbaka till USA, bli naturaliserad medborgare och rösta på Henry Rollins, han skulle vara bra för världen. Lyssna på honom. Black Flag var bra som fan, men hans spoken word och stand-up är epic. HENRY ROLLINS FOR PRESIDENT.


Någon som förmodligen får fler röster, eftersom det trots allt är Amerika vi pratar om, är ju såklart Paris Hilton. Det värsta är att jag trodde först att hon drev med sig själv, men jag vet inte riktigt...

I Spotify just nu:
Rollins Band
- Spazz mit Microphone
(Fellable:at av Spotify, det är ju Rollins helt ensam!)

Ninja

världens snyggaste fascist

idag har jag varit en smula bakfull,så jag minns inte exakt hur det hela gick till, och kommer därför inte att gå in på några detaljer. det jag kan berätta är att jag ,efter ett antal missöden som involverade ett par o-ingådda kängor, en olåst balkongdörr, reklamavbrotten på spotify, en öl, ett glas med jätteäcklig juice och en hink med vatten och citronextrakt, fann mig själv framför spegeln iklädd militärkängor, upprullade khakifärgade chinos, en uppknäppt grå hoodtröja på en bar överkropp och något som skulle kunna tas för en sidbena. hade ni varit här och sett det jag såg i spegeln hade ni inte kunnat göra annat än att hålla med mej, jag skulle fan bli världens snyggaste fascist!

//dekadent 


Jag tycker inte om Amy Winehouse

Jag tycker inte om Amy Winehouse.
1. Hon är ful.
2. Hon är en jävla tjackpundare.
3. Hennes musik är högst medioker.

Till råga på allt hävdar hon att Michael Jacksson spöke kom med en liten visit och en uppmaning om att sluta punda.
Hon kan förneka det hur mycket hon bara vill, men att hävda att hon inte var påverkad av något just nu är ju bara löjligt.

Ett klassiskt Fuck You hälsar jag.

I iTunes just nu:
Saosin
- Love Maker

Ninja

boktips


1. harry potter och de vises sten - jag gillar små pojkar som bor under trappan
2. harry potter och hemligheternas kammare - sjukt bra idé med en stor spindel, sjukt innovativt med namnet "aragog"
3. harry potter och fången från azkaban - jag gillar iden att det skulle finnas ett fängelse på en ö, sjukt innovativt med namnet "azkaban"
4. harry potter och den flammande bägaren - jag gillar tävlingar, och jag gillar att harry vinner, det va oväntat.
5. harry potter óch fenixorden - jag gillar att harry blir ihop med en asiat, viste inte att kvotering av minoriteter (läs typ halv jordens befolkning, då asiater förökar sig snabbare än kaniner) hade sträckt sig hela vägen till den fiktiva världen.
6. harry potter och halvblodsprinsen - jag gillar att ron och hermione börjar visa känslor för varandra, undrar om de blir tilsammans i slutet eller om rowling bara försöker lura mej.. skojigt med såna där lurerier.
7. harry potter och dödsrelikerna - gillar att harry klarar av alla utmaningar och att godheten segrar till sist, är så sjukt trött på alla andra fantsay-böcker som slutar olyckligt. sjukt originellt rowling (tumme upp)


// dekadent


Brist på vettig litteratur i min bokhylla.

Medan vissa sparvar dansar på båtar eller i sejdlar och försöker locka ut mig med löften om gratis öl och billiga förälskelser sitter jag hemma med mina goda vänner koffein, scrubs och chips och inser att jag har slut på böcker att läsa. Min bokhylla har bantat ned sig väldigt sedan renoveringen av mitt sovrum. Det är ledsamt. Jag behöver fler böcker. Ge mig boktips. Helst bra. Dåliga fungerar också, men jag läser gärna något jag faktiskt uppskattar än något jag tycker är praktskit. Nu får jag tröstläsa om Veronika bestämmer sig för att dö och Spelkortsmysteriet.

I iTunes just nu:
Adept
- Lets celebrate gorgeous! You know whose party this is (EP-version)

Ninja utan böcker.

Att inte orka göra något

Kom hem från Östersund igår, jag har kommit till några slutsatser; Åka natttåg suger, komma hem på morgonen och att vara så trött att man åker upp och handlar frukost, käkar frukosten, går och lägger sig och när man vaknar och öppnar kylskåpet och blir förvånad att det finns mat där är aids.
Nu sitter jag här framför datorn och tänker inte göra något för jag är fortfarande trött. Mest trött är jag på min granne som sågar i sten utanför mitt fönster när jag försöker sova, uschfyfan.

I öronen nu : WCradio.com; But wait there's lore!

Stinson.


Hemma igen

Har varit bortrest ett par dagar nu. Det har varit trevligt, men har självklart saknat mina kära sparvar. Nu är jag redigt sugen på fest, och med tanke på att det är onsdag är det väl båten som gäller eller?

Har iaf laddat, och jag vet att ni också är laddade. Ses ikväll!

I Winamp just nu:
Lily Allen
- Fuck You

//danwar

Karriärvalshjälp från Mr. Barnaby

Häromdagen satt jag och Shredder och betade genom lite DVDer med Morden i Midsomer. Vi kollade på det första avsnittet från 1996 och det sista vi såg var daterat 2005. För det första åldras sannerligen Detective Chief Inspector Tom Barnaby med värdighet och ser fortfarande ut som han gjorde i avsnitt ett. Grymt.

Något som är lite störande är dock hur jag och min gode vän Shredder planerat våra framtida jobbkarriärer. Ni förstår; Shredder skall börja studera juridik om ett par vekor och skall således bli jurist. Jursiterna och advokaterna i de avsnitt av Morden i Midsomer är sköna gubbar i stiliga kostymer som har trevliga kontor med mycket konst och således jävla gött ställt. Härligt för Fredder the Shredder! Jag, å andra sidan, planerar att studera till lärare. I seriens allra först avsnitt blir en lärare brutalt mördad. Fan. I ett annat avsnitt figurerar en lärare som är en högst medioker dramatiker, lönnfet, svettig, har ful mustasch, begynnande flint och sätter på sina femtonåriga elever. Fan.

I iTunes just nu:
Intohimo
- Avalanches part II - Immanu El

Ninja

Att köpa en Rocky-tidning man redan har.

Idag har jag varit hemma hos min gode vän Tobias.
Det var otroligt trevligt. Vi tittade på Brüno på biografen och blev lite besvikna men fnissade ändå med i skämten och hade det allmänt gemytligt med våra goda vänner Pripps. Sedan umgickvi lite med fröken Sofiero och slutligen beslöt vi oss för att besöka Rockbaren och slöa till tonerna av 80-talets NWOBHM och annan fantastisk musik. Jag tror vi blev stötta på av en flicka som var i storleksklass blåval. Dessutom var det två damer, och med damer menar jag inte flickor på det sättet som fräcka pojkar från Göteborgs mer fashionabla uteställen säger, utan damer som i äldre kvinnor, som lade in sina stötar på oss i förhoppning om att få lite sparvpenis samt lite fysisk kärlek för natten. Vi avböjde, och jag tror det var en bra idé för samtliga parter. Istället besökte jag 7-eleven för en nattmacka, en cola och lite kul läsning, och rycker åt mig en Rocky-tidning. På bussen hem upptäcker jag att detär ett gammalt nummer, som jag redan har. Ilskan är obeskrivlig. Just nu lyssnar jag på ett enmansband vid namn Paper kites som jag tycker är otroligt jävla skitbra. Det är en pojke som heter Joakim, om det är Joachim eller Joakim kommer jag inte ihåg, men det är en pojke som vet hur musiken skall tas, och det uppskattar jag sannerligen. Ni hittar detta musikaliska mästerverk på http://www.myspace.com/milktoothlabel och jag föreslår verkligen att ni lyssnar på A song for Persephone och min personliga favorit The uses of enchantment.

Ninja, signing off.
På MySpace just nu:
Paper kites - The uses of enchantment

Att få en utgång betald

Eftersom vi har varit så jävla duktiga på jobbet den senaste tiden bestämde företaget sig för att visa sin uppskattning genom att bjuda hela gänget på en utekväll. Det drogs in ölhink på ölhink på ölhink och de riktigt hala skorna togs på och det berättades rövarhistorier och intressanta anektdoter. Vi tappade några tappra till bussar och annat bjäfs och landade på Bishop's Arms där det flödade Guinness och Staropramen Granat och någon gick ut och drog en pizza i rännstenen för att sedan återansluta, lite gladare. Det planerades en efterfest och ett par ögonblick senare stod man på seveneleven med en påse full med folköl och chips och en korv i handen med mycket rostad lök. Det blev lite musik, någon försökte sig på att dansa, någon gick och kalvade ett slag och stämningen var således på topp. Det bästa av allt var att det i princip var gratis. Tack jobbet. Jag börjar om ett par timmar igen, och hade jag haft körkort så hade jag inte fått köra bil, that's for sure. Skål!

I Spotify just nu:
Smile Empty Soul
- Silhouettes

Kalasninja


Att göra slut

Vi träffades ganska försiktigt i början, vi var ju rätt så vana att umgås i korta perioder. Sedan när vi hade börjat umgås lite mera sådär i en vecka, då kände jag hur våran kontakt blivit stark och tät. Jag kände då att det var du och jag, för alltid, den bästa tiden var i mitten av Juli, sedan blev vårt förhållande mer och mer kaotiskt. 
Mina nära och kära börjar ifrågasätt om detta är rätt för mig, ifall detta gör mig lycklig och om jag inte kan få ha det bättre. Jag ville inte lyssna på dem, jag satt att vi var helt rätt för varandra. 
Men deras tjat hade påverkat mig jag började fundera, ville jag detta, är det rätt för mig, kan jag få bättre? Efter några sömnlösa nätter där jag legat vaken kom jag fram till vad jag skulle göra.  
Det var dags, det var dags "Att göra slut".  Så gick jag in i badrummet och rakade mig. 

Du kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta!

Spotify just nu:

Creedence Clearwater Revival - Cotton Fields

/Malenurse

Att jobba för mycket

Man vet  när man jobbar för mycket, det är när man kommer hem ifrån jobbet och inte vet vad man ska göra, detta för att man helt enkelt inte är van vid att vara hemma. 
En vanlig dag går man upp, man går till jobbet, man kommer hem, man går och lägger sig. Så när väl den lediga dagen dyker upp har man ingen aning om vad man ska hitta på, för man vet helt enkelt inte hur man gör. Ungefär där är jag just nu efter att ha jobbar 7 av de senaste 9 dagarna, en av dagarna helt gick åt till att sova (detta för att börja 6:45 på morgonen inte är humant), mängd fantasi är = nüll. 
Hände dock ganska mycket på jobbet idag fullt med folk och patienter och sånt måste man ju tycka om ifall man ska bli sjuksyster (AkA sjukbror). 

I Spotify just nu:
KINGS OF LEON - Sex On Fire

/Malenurse 


Ännu en anledning att hata Rap das Armas.

Jag hatar Rap das Armas, jag tycker det är en tråkig sång rent musikaliskt och något alla jättecoola killar i Partille lyssnar på eftersom de sett Tropa de Elite och tycker det vore skitcoolt att hänga i lite ghetton och få lite kills. Nu har jag lyckats komma över en översättning på texten till sagda musikaliska fjanteri. Ni kan hitta den här. Lite smakprov är bl.a. textraderna:

And there comes two bros holding 762 machine gun
They're shooting to the air, just to make a test
holding INA, INBRA, TEK, UZI pistol or Winchester
But these guys are the true bandits, and nobody can work
holding an AK47 in one hand and a machine gun in the other
I'm telling you, guys, this rap is really cool,
Look there, who are those guys with M16?

Sen har vi ju låtens signum: Barappapappa som är kulsprutesalvornas onomatopoesi.
Civiliserat.

Här kan ni också läsa en svensk översättning.

I Spotify just nu:
The Sound of Animals Fighting
- The Heraldic Beak of the Manufacturer's Medallion

Ninja, på väg till jobbet.

Cigaretter och sånt

Sen i fredags har jag sovit hemma en natt, det var mellan lördag och söndag. Den kvällen hade jag varit hos dekadent tillsammans med andra sparvar och spelat TV-spel och kollat Boondock Saints.
I fredags sov jag ju som bekant hemma hos Ninja, och de två övriga nätterna har spenderats hemma hos Mr. Pinks flickvän Karin. Vilket borde betyda att det är... tisdag? Fett.

I söndags var jag, dekadent, Malenurse och Mr. Pink på Queen. Fin kväll som vanligt, hade till och med finbesök ett tag när vår egen T-Rex tittade förbi. Det blev iaf lite sent och Mr. Pinks manligare halva erbjöd efterfest hemma hos henne. Det var faktiskt fest den natten, sen vet jag inte riktigt vad som hände. Men det var najs, och nu är jag hemma igen.

Vi kollade iaf på tre filmer igår, däribland Thank You For Smoking (asbra som vanligt) och Boy A. Boy A var ju helt sinnessjukt bra, och jag var inte ens full. Den hade det mesta som en bra film behöver, även om det var för lite naket och penetration för dekadents smak. Men till och med han uppskattade den.

Det som väckte mest tankar till liv var iaf TYFS. Kan bero på att jag var den enda av oss fem som var där som inte röker. Är inte det sjukt? Jag förstår mig inte så bra på rökning, jag förstår bara inte varför. Visst är det en kul social grej, men det kan man ju faktiskt vara utan att röka. Jag har fått i mig en hel del rök passivt, bara för att jag också vill vara med när de andra går ut och röker. Men jag röker ju inte för det. Antar att det är smällen man får ta när man uppskattar "friskt luft" och inte vill sitta ensam.
Äh, skitsamma. Men ni röker för mycket.

I Spotify just nu:
Rick Astley
- Never Gonna Give You Up

danwar

There and Back Again

Detta är ett riktigt sent inlägg, men jag har bara inte orkat tidigare.

I fredags bestämde iaf jag och Ninja oss för att vi skulle till Blomstermåla (lokal restaurang) och njuta av livet som brat för en kväll. Ninja och jag pratar under dagen, och båda är pepp som fan. Ninja lovar mig att han ska ha på sig en skjorta som inte är rutig och jag lyckas nästan övertala honom att raka bort det där som han kallar för skägg.

Jag gör mig iordning och beger mig hemåt Ninja. Självklart i Z3, man måste komma in i rollen så snabbt som möjligt. Väl där ser jag snabbt att Ninja in fact har en rutig skjorta och jag får veta att Skruf tänker ansluta, vilket knappast dämpar stämningen. Efter tio minuter eller något sånt där kommer en flämtande och väldans svettig Skruf på cykel. Vevigt.

Vi går den näpna biten till Blomstermåla, runt 5-6 km. Stämningen är fin, men allt eftersom skorna börjar slitas ut så undrar vi om vi kanske inte borde tagit oss dit på annat sätt. Hur som helst har de flesta vägar ett slut, och snart kunde vårt mål skönjas vid horisonten. Vi satte oss på uteserveringen och jag beställde in en flaska rosé, men inte förrän den stog i kylaren på bordet och första skålen hade utbringats kände jag mig verkligen hemma. Skruf gnällde dock över vinet och beställde snart in en öl.

Kvällen gled förbi, fler drycker passerade mitt svalg. Samtalen var av hög kvalitet, alla var nöjda. Till och med när det kom dit några fratboys och började skråla var vi glada, det var helt enkelt en bra kväll.
När baren var stängd och våra glas var tomma var det ändå dags att börja den, till synes, ändlösa vandringen hem. Det tog sin tid, men var väl mödan värt. I Castle Ninja väntade en fin film och en tillräckligt skön säng. Myspys.
Nästa dag kollade vi på Tintin och hade det bra, Ninja bjöd till och med, efter viss övertalning, på frukost. Sinnes.

Mer saker har hänt sen dess, men dessa kommer senare. Puss på er.

I Spotify just nu:
Mando Diao
- Dance With Somebody

danwar

Att skratta åt andras misslyckanden är den bästa medicinen för ens egna.

Idag mår jag sådär, jag har ju förmodligen svininfluaids. Mina halsmandlar är ungefär samma storlek som två pingsbollar och jag saliverar något så förskräckligt. Jag har slängt i mig ett gäng amerikanska antiinflamatoriska som egentligen för min rygg, men får fungera alldeles utmärkt nu. För att dämpa min ångest över att ha smärta och kanske snart sitta ihopkopplad till ett gäng slangar och andra respiratora oangelägenheter lyssnar jag på Boozabongs nya preproductions och tittar på folk som failar. För att skratta åt andras misslyckande är den bästa medicinen för ens egna!



I iTunes just nu:
Boozabong
- I've made my shit

partyninja

Att ha eller att inte ha... Svininfluensan.

Jag vaknar. Jag kan inte andas. Musklerna i min hals krampar, och när jag lyckas svälja smärtar det något ohyggligt.
Jag dricker vatten och sopar i mig halstablett efter halstablett, men ingen hjälper. Jag har ont i mina leder, och har en lätt feber. Jag blöder i munnen och spottar tjockt, senapsgult slem. Fan. Jag tror jag har svininfluensan. Jäkla oflyt.

I Spotify just nu:
Vintersorg
- Ödemarkens son

Svininja

Att somna på bussen

Det kan ju enkelt konstateras att somna på bussen på väg hem en söndag är dumt, speciellt när man missar hållplatsen.

/Malenurse

Malenurse




Har varit frikostig med paintfärgen igen. Den här gången var det ingen mindre än Malenurse som förärades en avbild.
Snäll kille det där. Vi gick i samma skola under låg- och mellanstadiet och jag minns att jag till en början var lite rädd för honom; han vär nämligen en av de största killarna i tvåan när jag började ettan.
Skruf (bjässen i rött) hävdade dock bestämt att det var en av hans polare, varefter min rädsla avtog.

Tror aldrig att jag egentligen pratade med honom förrän för nåt år sedan. Då var han vegetarian och på god väg att bli sjuksköterska - hur elak kan man vara då?

/Opooa (han som gömmer sig bakom Skruf)

Trippelsparv the movie.

Vi har sedan länge jobbat på ett manus till vår debut i filmbranschen. Detaljerna är inte klara, men det kommer bli en riktig blockbuster och vi kommer förmodligen hänga rätt mycket i USA på Oscar-galor och liknande i framtiden. Fredagen 25/7 kommer inspelningen att starta och behind the scenes-bilder och andra specialgrejer kommer säkerligen att poppa upp på bloggen och youtube. Skål!

I Spotify just nu:
Adept
- Caution! Boys night out

Ninja

Kvällens man: Hergé

Ja, vi har kollat på Tintin. Dårå?

Nej, men seriöst. Det var skitgrymt. Blev lite sent anordnat då Ninja tydligen inte svarar på SMS som han får under arbetstid. Han svarar inte ens efter han har slutat, så länge han får dem medans han jobbar. Alltså måste man skicka dem innan han börjar eller då han har rast. Eller när han har slutat då. Jobbig kille.

Iaf var det jag och dekadent som åkte hem till Castle Ninja (efter att jag hade åkt bil snabbt och hämtat dekadent) och njöt av först Kung Ottokars spira och därefter Krabban med guldklorna. Bra skit alltså, bra skit. Man kan få en hel del bra citat från Tintin, men de tänker jag inte nämna här. Kolla själv förfan!

Ninja la även upp en ny film idag, skitbra grejer. En slags sammanfattning av campet i Hultsfred, allt självklart med stämningsfull musik. Fint!
http://www.youtube.com/watch?v=2tGZ5tEPsWM

Det var nog allt jag hade att rapportera idag. Imorgon är det fredag, vilket troligtvis betyder fest. Med all sannolikhet betyder det iaf att det vankas dumheter. Se upp!

i Spotify just nu:
The Red Jumpsuit Apparatus
- You Better Pray

danwar

Bra början, fail slut

Jag pratar om gårdagen. Först var det jag, Ninja, dekadent och Stinson som åkte in till Kungsbacka (enda stället där det fanns biljetter kvar) och kollade Harry Potter. Vill för övrigt nämna att kassörskan där (hon satt vid godiset när vi var där) är sinnessjukt söt. Jag och Ninja uppskattade hennes utseende något enormt, hon förgyllde vår dag. Jag tyckte att den var bra, man fick ju liksom se magi och sånt där. Men dekadent ville ha något annat, och klagade över att det var för lite dialog. Kärring.
Fick dessutom rejsa in till Göteborg efter bion för att Ninja skulle hinna till sitt jobb. Men lugnt med mig, som de flesta vet gillar jag att dra på lite när jag kör Z3. Funkar.

Anywho, på kvällen åkte vi in till Queen där även Malenurse ärade oss med sin närvaro. Kvällen var finfin och ölet smakade bra, dock kunde inte "bartendern" (tror inte att han hade något vidare utbildning iaf) blanda till en vettig Rom/Cola. Och med vettig menar jag något som smakade vettigt, det var dock mer än vettigt med Rom i den, vilket kändes på mer än smaken. Så. Där är jag alltså, lagom "rund om fötterna" som det heter. Och dessutom fan så party. "Fan vad najs", tänker jag. "Ikväll kommer det bli ett jävla röj!". Men nej då, de andra sparvarna ville ta bussen hem. Och inte vilken buss som helst utan NÄST SISTA BUSSEN. Inte ens sista. Jag var illa tvungen att följa med, fick inte tag på någon annan. Och då höll jag dessutom på att missa bussen, bara för att jag var inne en sväng på BK.

Hur som helst. Jag kom alltså hem typ kvart över tolv, och var sugen på ungefär allt utom att sova. Jag kollade därför på en film jag har tänkt se ett tag, Cannibal Holocaust. Fy fan, har ni sett den filmen? Vet inte riktigt om man kan säga att den var bra, men den var rätt äcklig. Alltså, inte läskig utan bara äcklig. Det hände äckliga saker med människor, det hände äckliga saker med djur. Jag vet dessutom att det som händer med djuren inte är fejkat, djuren blev alltså verkligen skadade (dödade, in fact). Jag funderade på att gå att spy ett par gånger, men kollade till slut istället ett avsnitt HIMYM och somnade. Dög fint.

I Spotify just nu:
Bo Kaspers Orkester
- I samma bil

//danwar

Kö?

Det finns få saker som jag hatar så mycket som att köa. Köa för att ta ut pengar på hultsfred i värdens seriöst världens längsta kö. Det är saker man inte måste köa för utan man kan strunta i det.
MEN! när man måste köa som jag var tvungen att göra idag så är det ett helvete, speciellt när man vet att det man köar för kommer endast ta några minuter. 
Idag köade jag på vårdcentralen för att få allergimedicin utskriven, mår bättre av medicinen men tanken på att jag har slängt bort 1.5h så är jag inte lika säker.

Köer sucks.....

/Malenurse 



Trippelsparv expanderar!

Trippelsparv expanderar och tar ännu ett steg mot världsherravälde genom sin Youtube-kanal!
http://youtube.com/user/trippelsparv är adressen ni skall lägga på minnet, bevaka och kommentera.
Det ligger redan flera videor uppe med allmän dekadens, bakfylla och idioti. Välkomna!

I iTunes just nu:
Slagsmålsklubben
- Stora farliga rymdprojekt går åt pipan

Ninja

Sommarens jävligaste vecka: Gothia Cup...

Den här veckan suger. Det är Gothia Cup.
Jag är allt för kulturutbyte och att skapa nya relationer och sportmannaskap och allt det där fina.
Men vi glömmer vitala punkter:
1. 30 000 fler människor i en stad. 30 000 människor som redan är uppdelad i gäng.
2. Vi importerar svininfluensa
3. Trafficking ökar under Gothia-veckan
4. Alla Göteborgs(PARTILLES) värsta drägg letar sig upp ur sina hålor för att fräcka sig inför 20 000 nya rivaler och 10 000 nya potentiella ligg (haha, nej.)

Läste idag att en spelare har blivit diagnostiserad med svininfluensan och hålls i karantän i den skola han och hans lag bor. Grattis lagkamrater! Nu delar ni inte bara dusch och lagtröjor, även sjukdomar! Sjukt tråkigt. Sammankomster som dessa lär ju öka spridningen av influensan. Trist.

Jag tänker inte ens börja ranta om människosmugglingen och trafficking under gothiaveckan. Men många kvinnor "försvinner" under Gothia-veckan och tvingas sen leva som prostituerade i Sverige och andra länder. Fy.

Alla killar i dragonballfrilla, med snoddar kring benen försöker ragga på hårdsminkade 13åringar med servetter i BHn och svart stringtrosa. De försöker dessutom styla på stan, kanske slå någon ensam kille för att visa kvinnorna att jag grottman slå liten grottman, jag vinna kvinna, och männen att kom inte för nära eller ta mina babes, då jävlar åker du i gatan. Jag satt på bussen hem från en slitsam arbetsdag och blir slagen i ryggen av en av dessa 14åriga grottmänskillar i fula kläder och fula frisyrer. Jag avvärjde dock det hela utan våld genom att flyga upp ur bussätet, smäda dem verbalt samtidigt som jag spände mina indiepoparmar och stirrade med mina madeyes på dem - Liksom, bitch you going DOWN!

Ninja says no! Skärp er!

Ses på Gothia-discot!

I iTunes just nu:
BatAAr
- (Behind the Scenes of) Golgotha

Bitterninja

jag har inte nog med verbala obsceniteter...

idag händer massa kul, men också massa jävla fail.
jag fick feber, helt yr och så jävla ont i ryggen med medföljande panikångest, och nära totalvurpa påvägen till affären.
jag har aldrig haft så här ont i hela mitt liv jag kan inte resa mig ur den ställningen jag sitter i. jag kan inte stå, gå eller ligga. fyfan vad jag hatar det här.

ninja

Blogg från Hultsfred.

Står på biblioteket i downtown Hultsfred nu med danwar och dekadent.
Vi har varit här och kalajsat sen i måndags - ja inte på biblioteket, men på festivalen.
Vi har råkat ut för awesome monsunregn, fylleskruf gone wild samt lite lättklädda flickor och en ritkigt tight killerspelning.

Om fem timmar rockar vi på Adepts spelning på Rookie, som ni såklart inte får missa. Sång och dans och fylla.

Innan, och efter det skall vi göra vad vi gjort de tidigare festivaldagarna;
Öppna upp, häll upp, drick upp! No shirt, no shoes - NO MEMORIES!

Vi ses i Camp Trippelsparv, Camp Green, förbi Langosvagnen, ner till vänster om man går mot festivalområdet.
Leta efter Trippelsparvflaggan. Blått partytält, grön pressenning!

//Ninja, Danwar, Dekandent (i peruk)

Instämmer helt

vet inte vad ninja står och skriver just nu, men jag instämmer helt!

med kärlek från den skånska leran // dekadent


Trippelsparv goes Hultsfred + infiltrera lineupen

Vi drar till Hultsfred imorgon, och upptäckte att vår egna Dr. Dekadent, the man, the myth - the Jens - har blivit bokad att spela ^^!

http://rockparty.se/klara-artister/jensdekadens-%5Bs%5D.aspx


I Spotify just nu:
HIM
- Vampire Heart


Ninja


Att hitta oss på Hultsfred


Det är under den flaggan ni hittar oss.
Keep it sparv, bitches.

I iTunes just nu:
Saosin
- On my own

Ninja

Rollin' in Kullavik

Idag var jag och Danwar ute på lite halväventyr.
Vi tog en pizza, drack en läsk, köpte cola och begav oss ner mot hamnen för att ånjuta lite sommarbris, solsken och kanske en lättklädd tjej (tyvärr inte). När vi genar över Kullavikskolan blir vi omkörda av en rullstol. Vi är mitt uppe i en konversation, men det blir helt tyst. Jag fortsätter att gå, droppar lite lines från Limp Bizkit "Keep on rollin, rollin, rollin...". Jag upptäcker att ingen går bredvid mig, så jag tittar bakåt och möts av ett gapskratt från Danwar, som i stående fosterställning pekar och skrattar och mumlar något ohörbart. "Omkörda", "Vilken fart" och "Rollin' " är fraser som passerar. Jag tycker, fan vad Danwar är hemskt - Det tycker säkert du med. Men! Det var jävligt kul.

I Spotify just nu:
Henry Rollins
- I Wish Someone Had Told Me


Ninja


the benefits av stanning home on a fredagkväll... NOT

Okej. Okej, okej, okej.

Jag vill börja detta inlägg med att göra ett official statement:
dekadent suger.
true story.

Igår var det fredag, precis som det var samma tid förra veckan. Och veckan innan dess.
Hur som helst var det någon slags utförsäljning av kläder igår, med tillhörande fest. Jag har en erfarenhet av att denna typ av fester är ganska så bra, så självklart skulle jag dit. Med mig hade jag Tyrannosaurus Boork, han var också riktigt pepp.
Väl där upptäcker vi iaf att det inte är så bra. De har helt okej pris på öl (som vi för övrigt förväntade oss skulle vara gratis), men det är ganska äckligt där. Det var riktigt intressanta lokaler, men människorna var jobbiga och jättepretantiösa (som jag inet kan stava till). Vi tröttnade iaf ganska raskt och gick istället till Hello Monkey där vi beställde in en stor kanna mumsmums, dvs någon slags drinkblandning som innehöll iaf champagne och lime. Jag var faktiskt ganska full vid ungefär andra glaset, efter det tog jag fyra till. Mr B's syster kom dit och undrade om vi skulle med till ögat (på Nef). Jag tyckte att det lät som en riktigt bra idé då vi inte hade något särskilt för oss. Mr B var tveksam, hans syster tänkte nämligtvis få honom redlöst berusad och det tyckte inte Mr B var en rolig idé. Hur som helst beställde vi in en kanna till, ett par öl, någon shot. Sen gick vi till Nef.
Vi gick före kön, men när syster B såg att vi fick betala inträde blev hon ledsen på riktigt och lovade att göra upp för det. Det gjorde hon. Vi fick ca sju shots till, sen berättade hon för sin vän vad hon höll på med och vi fick ett par shots till. Sen drack vi ett par öl. Under tiden hade vi dansat, haft riktigt kul och mått bra (och mindre bra). Miss B kände bra dj's som var där, så vi var med dem. En av dem wingade till mig (hyfsat lyckat) och vi hade riktigt trevligt. Alldeles för tidigt stängde Nef och vi gick till en ganska lugn efterfest.
Runt halv sex kom vi hem till B's lägenhet och sov.

Det var iaf en sinnessjuk kväll. Sammanfattningsvis: jag har nog aldrig haft så mycket alkohol i min kropp, vi festade med Göteborgs dj-elit, kvällen var gratis och det var kul.
Tillbaka till varför dekadent skulle suga:
Vi försökte få med honom ut. Vi frågade inte, vi försökte verkligen. Men han trodde inte att det skulle bli så roligt och var allmänt grinig. Jag har precis läst hans inlägg om gårdagen och, trots att mina fötter säkert skulle behöva en hemmakväll eller två, så tycker jag att han drog det kortaste strået denna fredag.

Jag mår iaf faktiskt helt okej idag. Jag mår faktiskt bra, speciellt med tanke på att jag fick åka buss hem nu på morgonen. Tycker lite synd om dekadent bara.

I Spotify just nu:
David Bowie -
Queen Bitch

//en helnöjd danwar

the benefits av stanning home on a fredagkväll


för vetenskapens skull valde jag att stanna hemma denna vackra fredagkväll. eftersom ni förmodligen inte har en aning om hur det går till, så ska jag försöka förklara det i två enkla steg. steg 1: man kommer hem på fredag eftermiddag. steg 2: man stannar där man är. svårare än så är det inte. praxis för vad man skall göra medan man är hemma är egentligen inte fastställt, men jag gjorde några kvalificerade gissningar om hur det brukar gå till, och agerade därefter.

mina slutsatser blev följande:

1. jag har inte bränt några pengar
2. jag kommer inte att vara bakis imorgon
3. jag har i flera timmar kunnat ägna mej åt fotvård

att spara pengar en dag innebär dock oftast större konsumtion dagen därpå, vilket så gott som alltid mynnar ut i ngn form av illamående. att inte vara bakis låter väl säkert som en bra sak för de flesta, men vi som varit med ett tag vet att de roligaste dagarna ofta är de efter en stor och hård fylla. fotvård är väl egentligen det enda stabila argumenten för att stanna hemma en fredagkväll, men jonis säger att känner kände en kille som dog av "fotvårdsmissbruk", och jonis brukar tala sant. dr dekadent rekomenderar därför 3-5 hemmafredagar om året, beroende på hur dassiga fötter man har.

i need to take a piss // dekadent


Att ligga naken utanför Naturhistoriska.

Jag har blivit ombedd att inte avslöja några namn i det här inlägget, så då gör jag väl inte det.
Gårdagen började i varje fall med att jag slutade jobbet och drog upp till Göteborgs stolthet inom utelivet; PC.
Där drack jag och en viss fröken massa öl och sopade i oss en del lakritsshots (sex stycken till mig, enligt mitt kvitto) - Jag hade en budget på ungefär 100 kronor egentligen. När det bara var vi och ett annat par där joinade vi dem och snackade lite skit och blev övertalade att joina till sticky, efter att jag och mitt damsällskap utbytt information om platser runt om kring  Kaserntorget som är fördelaktiga för utomhussex. Då passade fröken på att kräkas lite också, det var ball. Sen dansade vi in på Sticky Fingers, sopade i oss alldeles för många öl där och jag tror vi hängde där nästan till de stängde - Då började vi marschera mot Slottskogen för att sova typ. Det gick halvbra, och slutade med att vi klättrade upp för ett berg, kom till Naturhistoriska och tog av oss kläderna. Helvärt, förutom lite grus i rumpan. Vi beslutade oss för att fixa lite käk och drog till 7-eleven på Järntorget och jag köpte nudelwok med kyckling för 75:-, ingen dricka för de hade ingen cola (WTF liksom?!). Första bussen tog vi hem till mig och då sitter min far och läser tidningen på baksidan samtidigt som vi dansar in bakvägen och slänger i Blades of glory på projektorn. Sen dansade vi the no pants slam dance, typ, och idag har jag rivsår på rygg, armar, ben och i ansiktet. Jag ser ut som en riktig hårding.

Som grand finale på det hela tog vi bussen in till stan vid ettiden och jag drog till jobbet, fick extra lön för att jag var bland de bästa säljarna sista passet (I'm so AWESOME) och nu sitter jag och VRÅLPUMPAR Tension in bloom-skivan med Far Above i min Guy Fawkes-mask samtidigt som jag rensar ut mitt rum och plockar in allt som legat i brorsans rum FÖR IMORRN KOMMER HAN HEM!

I stereon just nu:
Far Above
- Machinery

Ninja som fan.

Sparv-fail-kväll

Jag hade då tagit initiativet att dra ihop en sparvsamling ikväll. Ingen fancy, bara en go kväll på uteserveringen hos trogna gamla Queen. Kunde ha blivit hur bra som helst.

Blev till sist att vi skulle träffas där inne vid nio. Blev sedan att jag satt ensam i Kungsparken och väntade på de andra. Dekadent och Skruf skulle komma om 40 minuter, Ninja skulle ta en timma på sig och T-Rex blev kvar hemma hos sin flickvän. Tillslut kom iaf dekadens och en lite (sönder-) packad Skruf dit. Funkar, funkar.

Vi tog ett par öl, Skruf tog en halv innan han kom på att han mådde dåligt, och hade trevligt. Jag och dekadens hann ändå vara kvar där ett tag innan det var dags att ta sista bussen.

Tydligen har jag och Nillon en disput också, något jag inte visste om. Måste iaf lösas, sånt är inte tillåtet i sparvgänget.

Jag sjöng iaf Håkan på väg hem från bussen. Atm sitter jag på mitt badrum och har precis tvättat fötterna, najs. Sjukt nöjd med att jag inte derailade med cykeln hem från Snipen. Win. Är ganska nöjd trots att jag cyklade på en rot och mitt redan ömma kön (före-detta fru danwar var på besök idag) fick sig ytterliggare en stöt. Jag var också säker på att en katt skulle attackera mig. Hade den gjort det skulle jag iaf vunnit.

Nöjd torsdags-danwar signing out, peace.

I Spotify just nu:
Håkan Hellström -
Klubbland

RSS 2.0