Den senaste tiden alltså...

...så tror jag helt klart att jag har jobbat för mycket, mest för att jag är ledig idag och det enda jag kan tänka på är jobbet. Finns ju helt klart bättre saker man kan göra på en lördag. Det ultimata livet skulle vara ett liv fritt från jobb men med goa pengar på fickan i alla fall och så länge jag inte vinner 50 000:-/månaden i 50år på Triss så får jag nog bestämt jobba vidare. Men säg att man var tvungen att jobba så skulle det perfekta jobbet vara arbetstid mellan 11 och 14 med lunch mellan 12-13, det skulle betyda sovmorgon varje dag och att man slutar tidigt men även det kan bli ganska svårt att lösa är jag rädd. Men hey jag har ett jobb så man får väl inte klaga och se de från den ljusa sidan istället, jag tjänar pengar och har ingen tid att bränna dem.

Ikväll är det tydligen fest någonstans får se om jag orkar släpa mig dit eller vad, fest är ju alltid trevligt säger dom.


Later bitches!
/Murse

Med reservation för eventuella felstafningar och sär skrivningar

sommarslöa sparvar.

vi kanske har fått the summer flu. eller fågelinfluensan. vad vet jag? hur som helst så är det sommar, och trippelsparvs inlägg blir väldigt få. för vissa av oss beror det på att vi har skaffat oss lite mer liv än vanligt: vi har jobb och annat vuxet som kräver tid. för vissa av oss beror det på att vi har lite mindre liv än vanligt: vi har absolut inget annat i huvudet än sommar, sol, öl och tjejer.
-
vi är dåliga människor. vi skäms förmodligen lite - men räds absolut inte! när fyllan släpps och jobbet slutat kommer vi tillbaka, som en gummiboll, lite coolare än innan. lite snyggare än innan.
-
ge inte upp och sånt.
-
-
På Myspace just nu:
Bemo - First time
-
alla jävla streck beror på att jag inte orkar öppna HTML-redigeraren.
ninja, ut.

RSS 2.0