Äntligen

Nu kan jag dö lycklig.......



en liten rolig sak jag såg.

det är ett känt fenomen att dvärgar är roliga. jag tycker i varje fall det. om det är på grund av heroes 3-influerade minnen, tomtenissar eller barndomens fångarna på fortet-tittande låter jag vara osagt. roliga dvärgar:
.
något annat som är roligt är när folk ramlar, bailar eller på något annat sätt slår sig. man skulle kunna säga att fails är win. här är några av förra årets bästa fails:
.
.
häromdagen såg jag alltså något fenomenalt roligt. jag satt och åt på mcdonald's i umeå. jag hade precis kommit från en spelning och var lite hungrig på fettdrypande hamburgare. när jag sitter där i lungnan ro och äter min sista pommes ser jag den förmodligen bästa hybriden av ovan nämnda humorformer - det sitter ett gäng i femtonårsåldern och beter sig som idioter: skriker och gapar, är fula i mun och är förmodligen inte så bra på matte. om man skall kategorisera dem skulle de falla in i facket "gangster". medelklassungar i för stora kläder som lyssnar på eminem och tycker hooden är fet. respekt. helt plötsligt utan förvarning, som en tsunami i natten reser sig en av de mer överviktiga killarna med bakväng keps och fjunmustasch upp och nitar en dvärgbrud rakt på snoken! det såg ut ungefär såhär:
häromdagen såg jag alltså något fenomenalt roligt. jag satt och åt på mcdonald's i umeå. jag hade precis kommit från en spelning och var lite hungrig på fettdrypande hamburgare. när jag sitter där i lungnan ro och äter min sista pommes ser jag den förmodligen bästa hybriden av ovan nämnda humorformer - det sitter ett gäng i femtonårsåldern och beter sig som idioter: skriker och gapar, är fula i mun och är förmodligen inte så bra på matte. om man skall kategorisera dem skulle de falla in i facket "gangster". medelklassungar i för stora kläder som lyssnar på eminem och tycker hooden är fet. respekt. helt plötsligt utan förvarning, som en tsunami i natten reser sig en av de mer överviktiga killarna med bakväng keps och fjunmustasch upp och nitar en dvärgbrud rakt på snoken! det såg ut ungefär såhär:
.
.
ninja

Kul namn?

Läste någon artikel och scrollade ner lite. Ser något jidder om att folk stavar en killes namn fel. Sen ser jag en rolig sak.


Ja, vad ska man säga om det? Grattis?

//danwar

Söndag

Bakfyllesöndag, bönesöndag, glassasöndag, kärt barn har många namn! Ett annat kärt barn med många namn är Joseffur.
Han föddes med en schkomps i handen för många herrarns år sedan. Den förstfödde sonen som aldrig skulle hitta sin like, vart än i galaxen han letade...

Sverigedemokraten som hade lite fel i växelkurser, ( och huvudet) var egentligen inte särskilt fel ute.. Josef är en sådan man att han alltid växlar till den kursen.

Josef skulle göra rollen som Optimus Prime (- Autobots ledare om ni Gud förbjude inte visste) men fick tyvärr inte ens gå på audition. Det var tydligen fel att ha en robot som hade legat med Megan Fox och kunde spöa alla elakingar själv... rollen gick senare till en lastbil, tydligen skulle de flesta som såg filmen efteråt begå självmord för att verkligheten blev så torftig när man fick en inblick i Jofesurs liv.

Josef har som tidigare nämnts simmat med rockstjärnor, byggt fräcka saker, dödat släkten, men det finns vissa små saker som jag vill nämna innan den här följetongen går i graven.


Jag som kåsör och tämjare av det mesta vill göra ett litet tillägg i detta bloggmonster, innan ni som läsare fortsätter att slåss med vardagsmysterier och orättvisor. Detta är: Trots att alla vi sparvar och hemliga skribenter alltid trånar efter Josef, NO HOMO, så skall ni läsare inte känna er utkonkurrerade utan om ni ser honom gå på stan, över vatten eller flyga runt bland molnen - Go Big, försök att kontakta denna titan bland människor, denne gigant, mannen myten legenden Josef. Mr. Pink. K.

Pojkar vill Josef kan



N

Lördag

Kycklingfredag-dagen har varit, nu är det äntligen lördag

Många dricker och har roligt på lördagen, Josef är också rolig. Han polade ihop med några skäggiga rackare förr i tiden och drog en vits eller två... tyvärr hade inte dessa skäggon inte tillräckligt mycket mojo för att ta in detta utan de skrattade helt sonika ihjäl sig och détta var hur neanderthalarna försvann från Moder Jord.


Fredag

Äntligen Fredag, äntligen Kycklingfredag-dagen.

Kronfågel berättade för oss hur gött det är med kyckling, någon annan som är bra på att berätta saker är Josef, men det skall vi inte redogöra för idag, inte på en fredag.

När Jofes som barn skulle lära sig att använda papier-maché så blev han snabbt uttråkad, han började färga det han skapat och när han sedan gick hem från dagis så lämnade han sina skapelser kvar på bordet.

Det första han skapade var elden, det andra var pyramiderna och med den lilla pappersmassa som han hade kvar så smidde han härskarringen. Han hade trots allt en minut kvar på sin lektion och det var onödigt att vara inproduktiv.

Josef K - mannen, myten, tsaren

Torsdag

Allas vår favvis onsdag har nu precis passerat men vi sparvar lipar inte för detta utan fortsätter med den skiten vi höll på med, fett imponerade.

Någon annan som är imponerande är Yosef.

Det sägs att den första slangbellan han täljde till som barn var det som utrotade dinosaurierna.
Det sägs att han kan göra maoriers krigsdans samtidigt som han springer maraton...

Jag vet inte om detta är sant, det enda jag vet är att Youssuf är en hedersman. Så mycket hedersman att när han var pepparbagare gav han både snälla och stygga barn kakor.... Där Josef var pepparbagare fanns efter detta bara floder av choklad och barn men sockersöta leenden.

Mannen vars namn börjar på J (och inte slutar med ens, oel, ohan, eremiah eller något annat fånigt) är hemskt bra, fortsätt att följa bloggen så kommer nästa karamell troligtvis imorgon. Då är det Kycklingfredag-dagen enligt kronfågel

Onsdag

När t-forden började rulla ut på bandet var arbetarna först väldigt nöjda. Sedan blev de plötsligt tysta och undrande. Varannan bil på det rullande bandet var en Bugatti Veyron! Döm deras förvåning när de märkte att Josef ville förbättra deras produktion lite och själv skapade detta underverk på fyra hjul. Tyvärr fick inte fabriken de rätta tillstånden då alla vägar på den tiden var gjorda av lera och ben, så de 100 bilarna Josef byggde med händerna förvarades i en lada till en italienare en dag gick in där och gjorde sitt livs fynd... Josef var upptagen med att rädda drakar och dräpa kraken så han kände att italienaren kunde få sin stund i rampljuset.
Den där Josef.... en riktig hedersman

Tisdag

Tisdagarna är inte roliga.
Josef däremot är rolig, snäll, omtänksam och massor av andra bra saker.
Senaste gången Josef var nere i garaget snickrade han i några timmar. När han sedan kom upp efter en timma eller så och talade med folkmassorna hade han den första iphonen i handen. (detta var ett tag sen). Den var snickrad av svett, blod, siden och vilja och hade alla appar man kan tänka sig....
Tyvärr är Josef så god att han gav bort ritningarna till första bästa person han såg kvällen därpå... Detta var Steve Jobs och är ännu en anledning att ogilla Apple.
Jofes 4 president

ALL HAIL JOSEFUR

Som alla vet så har nu alla hjärtans dag gått förbi oss som en storm, hjärtan har blivit krossade, healade, uppgraderade och massor av sådana fräcka saker.
Men vi sparvar är ju som alla också vet kända för att veta mer om saker än andra.
Med detta så öppnar jag för denna veckans stora informationsblogg....
Josefs bravader och stordåd
MÅNDAG
Alla hjärtans dag skapades först av Gud, då han ville att alla skulle ge fina blommor och sån skit till herr Jofes. Dennes kamratskap och mod har varit fyren i det stormiga hav som vi andra vilsna fiskar har simmat runt i. Om inte han varit där kanske allas vår Opo fortfarande plaskat runt i den pölen där vi först hittade honom.
We owe you
N

Äkta vara

Nu är det slutmixtrat med skiten vi lägger upp. Från och med idag ska vi (eller i alla fall jag) bara lägga upp riktiga grejor.
Först ut en semesterbild från min och Charlies weekend i Stockhom i fjol. Vilka dagar (och nätter ;))!



Charlie träffar sin stora idol för första gången. Han ser lite arg ut på bilden, men det är bara blyghet. Han var så glad så glad! Var det enda han pratade om i en vecka efter det.

/Opo


Dagens lägerjurist:



Opo "Jag var ändå inte hungring" Szpilman

.

.

Dagens Lägerjurist!



Charlie "Överlöparen" Persson

dagens "hårt arbetande" allierade:



erik "gnome rogue" churchill      &      daniel "night elf mage" eisenhower

FOR THE ALLIANCE!

dagens vikarierande ockupationsområde:



joel "poland" wing


dagens juridiske smygnazi (en förrädare i leden):



christian "opo" åkesson


dagens nazi-ekonom:



Claes Barbie - "stackaren från Lyon"

Trippelsparv presenterar: Dagens lägerjurist!



Jens "Fläcktyfus" Dekadent
/opo

dagens nazi-ekonom:



"nils gunnar herman göring"

achtung!

dagens nazi-ekonom:



Mr."führer"-pink

RSS 2.0