Söndag

Bakfyllesöndag, bönesöndag, glassasöndag, kärt barn har många namn! Ett annat kärt barn med många namn är Joseffur.
Han föddes med en schkomps i handen för många herrarns år sedan. Den förstfödde sonen som aldrig skulle hitta sin like, vart än i galaxen han letade...

Sverigedemokraten som hade lite fel i växelkurser, ( och huvudet) var egentligen inte särskilt fel ute.. Josef är en sådan man att han alltid växlar till den kursen.

Josef skulle göra rollen som Optimus Prime (- Autobots ledare om ni Gud förbjude inte visste) men fick tyvärr inte ens gå på audition. Det var tydligen fel att ha en robot som hade legat med Megan Fox och kunde spöa alla elakingar själv... rollen gick senare till en lastbil, tydligen skulle de flesta som såg filmen efteråt begå självmord för att verkligheten blev så torftig när man fick en inblick i Jofesurs liv.

Josef har som tidigare nämnts simmat med rockstjärnor, byggt fräcka saker, dödat släkten, men det finns vissa små saker som jag vill nämna innan den här följetongen går i graven.


Jag som kåsör och tämjare av det mesta vill göra ett litet tillägg i detta bloggmonster, innan ni som läsare fortsätter att slåss med vardagsmysterier och orättvisor. Detta är: Trots att alla vi sparvar och hemliga skribenter alltid trånar efter Josef, NO HOMO, så skall ni läsare inte känna er utkonkurrerade utan om ni ser honom gå på stan, över vatten eller flyga runt bland molnen - Go Big, försök att kontakta denna titan bland människor, denne gigant, mannen myten legenden Josef. Mr. Pink. K.

Pojkar vill Josef kan



N

Kommentarer
Postat av: O

Ge fan i att begrava den här följetongen.

2011-02-20 @ 21:59:53
Postat av: dekadent

ska vi dra igång en wikipediasida åt josef?

2011-02-20 @ 22:29:30
Postat av: skärpning fa hilvide

helt jävla as seriöst, vad har hänt?!?

2011-02-22 @ 23:00:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0