Peacock på en torsdag

Igår var det helt okej. Första gången jag drack på ca 3 veckor, men kändes inte direkt som att jag legat av mig. Det tråkiga var väl att folk gick hem tidigt. Sånt suger.
Peacock var inte särskilt imponerande igår, men ganska mysigt. Det fräckaste på hela stället var ju stämpeln, har alltid gillat den symbolen. Och man ska nog inte vara så jättenöjd om ens gäster har åsikten att stämpeln är det bästa. Men tänk er denna som stämpel liksom:
esf

När jag kom hem satt jag vid datorn en stund. Hörde lite tjoande utanför fönstret och så lät det som om någon var på min utemöbler. Jag drog på min hårdaste min och drog upp persiennen. Visst, där står fyra fulla puckon och pillar på mina stolar. "Jävla spanjorer, ge fan i att bli fulla och pilla på mina möbler", tänkte jag. En av dem fick syn på mig och knackade sina kompisar på axlarna och pekade på mig. Alla, utom en, såg plötsligt väldigt kontrollerade ut. De som sansat sig drog iväg sin kompis till andra sidan gatan, där de tydligen bor. Han som inte sansat sig gjorde lite provocerande gester, jag har ingen aning om varför. Ibland hatar jag verkligen utbytesstudenter.

För en stund sedan funderade jag över vad som händer idag. dekadent har tagit sig för att planera, vi får väl se hur det går. Efter denna tanke drack jag lite blåbärssoppa, rapade fish. Nu är det dags att dammsuga. Yay.

//danwar

Josef sexuellt trakasserande lampor på Peacock Dinner Club

Superfrankenkjellander eller superhjälte?

Madman presenterar!

Jag fortsätter på mitt tema med udda dödsorsaker, det roar mig på något sätt. Nedan följer en lista på olika, oftast lustiga sätt att dö på.

1862 dog baseballspelaren Jim Creighton av att han svingade sitt baseballträ för hårt. Vad hände? Svingen gjorde att hans blåsa sprack, ruggigt.

1911 dog allas våran destillerare Jack Daniel på ett minst sagt konstigt sätt. Han gick upp en morgon, var förmodligen på lite dåligt humör, för att se efter vad han hade i sitt kassaskåp. Vad hände sen? Han fick inte upp låset, blev riktigt arg och sparkade på kassaskåpet. Resultat? Han dog av blodförgiftning som startade vid hans tå.

1926 dog legenden Harry Houdini. Enligt sägen kunde han ta hur hårda smällar som helst på kroppen, förutom huvudet. När en boxare ville prova så gick han med på detta, han var ju köng! Med tanke på att boxaren bara var amatörboxare tänkte han väl "det är nog rätt lugnt". Ett par dagar senare dör han av att hans blindtarm hade gått sönder, förmodligen av slaget i magen.

1930 dog fången Willian Kogut på San Quentin. Detta hade han planerat väldigt noga, han tog sitt liv med saker som han hade i sin cell; flera kortlekar, men bara de korten som innehöll rött bläck, då de på den tiden innehöll nitrocellulosa, som kunde ge en explosiv effekt när de var blöta, och var brandfarliga. Korten lade han i ett rör som han satte fast med en kvast (fattar inte riktigt hur). Andra änden av röret ställde han över ett sorts element och andra änden lade han vid sitt huvud. När röret blev varmt och vattnet blev ånga, blev trycket så stort att bitar av kortlekarna flög ut ur röret med så stor hastighet att de borrade sig igenom hans huvud, vilket orsakade hans död. Han hade skrivit ett självmordsbrev också, där det stod att han är den ende som kan straffa sig själv för sina brott.
Smaskens!

1941 dog författaren Sherwood Anderson på en fest när han lyckades svälja en tandpetare. Partytrick?

1943 kritikern Alexander Woollcott av en hjärtattack, live i TV under en hätsk diskussion om Adolf Hitler.

2005 dog Lee Seung Seop av svält, efter att ha spelat starcraft i 50 timmar på ett internetcafé, hardcore gamer.

2008 dog affärsmannen Gerald Mellin på ett riktigt snyggt sätt. Hans fru hade lämnat honom, så han kände att han inte hade så mycket kvar. Han band ett rep vid ett trä och band den andra änden runt sin nacke, sedan satte han sig i sin Aston Martin DB7 och körde i full fart, när repet tog slut föll hand huvud av. Pretty hardcore där.

2009 dog studenten Vladimir Likhonos av att han under ett experiment doppade ett hemmagjort tuggummi i explosiva ämnen, som han förmodligen trodde var syra. Detta skapade en reaktion, det blev en jävla smäll. Tuggummit exploderade och smällde av hans underkäke och det mesta av den undre delen av ansiktet.
EDIT: Han skulle doppa det hemmagjorda tuggummit i någon sorts citrussyra, för att ge smak. Fail.

Oj, det blev ett par. Nu ska jag plugga igen.

Till nästa gång:

Jag är Madman, it's what I do.

för cancer!

till att börja med så måste jag visa vad jag fick för verifieringstext när jag skulle kommentera förrförra inlägget.
här är det:


förväntar mej inte att ngn annan än madman ska förstå, men å andra sidan så har jag väl lärt mej att inte förvänta mej så mkt av folk i allmänhet. gud va dumma ni är.


anywho så sprang jag cancermilen i går tillsammans med mr.pink och danwar och ett antal andra trevliga välgörare. det tog ca 2 timmar (för cancer). vi rökte ca 2 paket cigg (för cancer). vi hann svänga av och gå på systemet innan det stängde (typ 50m extra! för cancer). åt dessutom 2 cheeseburgare under loppet (för kolesterol?). mr.pink blev grov i mun och sa ngt i stil med att det inte längre är socialt accepterat att kidnappa barn efter hela Engla-grejjen (för cancer). dessutom kissade hunden hela tiden och jag va jättetörstig (det va inte för cacer utan bara kuriosa).

hur detta leder mej in på lesbiska är för de flesta ett mysterium, men eftersom de flesta dessutom saknar möjlighet att redigera i mina inlägg så får ni väl helt enkelt leva med det. sug på den!

grejjen med lesbiska är att de alltid kommer i sjukt udda par. att man aldrig får se de där supersnygga tjejerna som finns på film på internet är väl okej, men att man aldrig ser de stereotyp-feministiskt orakade träsktrollen tillsammans är ju bara skumt. istället så ser man en av varje.

den ena tjejen ser alltid relativt bra ut, typ som portia de rossi:


man tänker: shit hon ser ju helt okej ut, hon ska väl ändå inte ha så stora problem att hitta sej en karl. men vad gör hon? jo hon går och gifter sig med:

ellen degeneres!

här har man inte tid att tänka. man gör automatiskt korstecken och skricker "vik hädan träsktroll"


hur är detta möjligt? varför blir så udda typer ihop? det här är inte disney, skönheten blir inte ihop med odjuret bara för att han har sjungande möbler i den verkliga världen. det måste vara ngt annat som spelar in.

detta ngt annat är givetvis tvång.



om man tittar riktigt noga kan man tom se att hon har en pistol:



slutsatsen man kan dra är helt enkelt att det bara finns hälften så många lesbiska som man egentligen tror. den andra halvan blir bara tvingade. synd!

nu har jag mixtrat med bilder och nästan glömt vad allt jag skrev handlade om, men jag tror att jag kom fram till att lösningen på allt är att tvångsraka alla korta butchiga tjejer under armarna (för cancer).

om jag hinner ska jag lägga upp en fin översikt över lesbiska frisyrer, men nu frukost (för cancer)!

//dekadent



Hopprep.

Det finns många sätt att dö på. Många tråkiga. Att "somna in" är inte grejen, man behöver lite mer awesomeness när man dör.

Jag har kommit med ett exempel innan, som var det ultimata, men hör och häpna: Jag har fått nys om ett nytt och råcoolt sätt att dö på!
Det gäller bara att följa ett par enkla steg:
1. Ha ett hopprep i beredskap
2. Var i närheten av ett träd som ligger vid en cykelbana
3. Ät en kokt med mos, mycket senap och en skvätt ketchup
4. Bind fast ena änden av hopprepet (ett långt är att föredraga).
5. Svälj den andra änden av hopprepet
6. Göm dig i busken på andra sidan cykelbanan och vänta.

Vad kommer nu hända?
Det skall jag berätta. När det kommer en cyklist förbi i full fart så kommer din strupe och din magsäck hamna på cykelbanan, och om du siktar noga kommer den hamna bredvid den intet ont anande cyklisten.
Varför korv med mos undrar ni då? Jo, det är bara för att ge maginnehållet en riktigt jävlig färg.

Slutet awesome, allting awesome.

Madman

Madman is här.

Jah, schnell! Brukar det låta när jag går och lägger mig utomhus bakom den tyska korvfabriken, i mina innersta väsens drömmar.
Anywho, i awesomenästet där glada sparvar gäckar i norra Sverige har vi blivit lata. Ninja uppdaterar inte bloggen varje dag, Shredder är inte BK-monster riktigt än och jag själv är jävligt lat, in i helvetes jävla lat. Vad hände?
Förklaring följer inte, för jag vet inte.
Bloggen har tappat lite affektionsvärde tror jag. Blondinbella har använt sig av Jedi mind trick på Malenurse, Dekadens har stannat i växten, Opooa har gömt sig, Danwar solar sig någonstans, Kuma blev bannad från arenan och vad händer sen?! Jag får lite panik. Alltså vill jag att folk skall anstränga sig lite, så lovar jag att göra det också.

Med andra ord; skriv i bloggen lite mer, jag har ingen fritid/fantasi.
Igår såg jag en kille som lyssnade på Heavy Metal Farmer och sjöng med i den tysta salen, även kallad Röda Rummet i skolan. Han fick ett par tillsägningar av irriterade plugghästar, men jag bara skrattade. För det var kul, han kunde inte growla, han liksom kved.

Jag vill sända lite kärlek hem till Göteborg, ni är också rätt awesome.
Men i Umeå finns det heliga triumviratet, som i folkmun kallas Mad Shredding Ninja-man, så kom hit, ni blir mer awesome.


Nu åter till hemtentan.

I hövvet: Ordet sextant (nautiskt instrument) men också sex-tank, nauty instrument. Långsökt, jag vet. Men jag pluggar faktiskt.

Madman pissed of, out and about, twist and shout.

Knark.

Idag städade vi lite. Vi beslutade oss för att slänga ner lite väskor och lådor i vårt förråd, som fram till nu stått olåst och tomt. När vi kom ner hittade vi lite saker som inte var våra:

¤ Två haschbongar
¤ Tre haschpipeabrovinscher
¤ En tiolitershink med vatten
¤ En inlineskridsko

Vi gjorde som alla vettiga medborgare och flyttade sakerna till ett mörkt hörn, långt från vårt förråd.

Ninja out.


Sista anmälningsdagen för högskolan

Idag är det sista dagen för att söka kurser på högskolan till hösten. Det tycker jag är jobbigt. I min utopiska drömvärld går det till så här: Man söker till ett program, blir antagen, börjar på programmet och fem år senare är man utexaminerad lärare. Så fungerar det såklart inte i verkligheten, utan istället är det så här det fungerar: Man söker till ett program, får redan på en veckan efter kursstart att man varit antagen från början och får reda på att det är "den nya teknikens fel", man börjar på programmet utan någonstans att bo - man sover bakom en soffa på govlet (iofs win), institutionen programmet är vid försvinner och ersätts av... inget, bara förvirring, innan första året är slut måste man söka igen, till det programmet man redan är antagen vid, man blir alltid antagen igen - men man skall lik för jävla bannat söka varje läsår.



Så nu, efter två terminer i Umeå måste jag alltså söka till programmet jag redan är antagen till. Jag kommer bli antagen, man har nämligen förtur att bli antagen om man redan är antagen. För att krångla till det extra mycket får man en kod med massa bokstäver och siffror man skall söka på och sedan klicka på. När man söker på koden så står det "Hittade inget som motsvarade din sökning", men när alla din klasskamrater gör likadant går det utan några som helst problem. Man försöker på en miljon olika sätt, men studera.nu hittar fortfarande inget som motsvarar min sökning, och därför får man ställa sig i den kilometerlånga kön utanför studievägledaren tio minuter innan de stänger för att dö av en panikattack och sedan komma in och få reda på "...sånt händer, skriv ditt namn här så löser det sig ändå".

Suck.

I VLC just nu:
Bataar
- Lacerate the ties that bind (Seb-version)

 

Ninja out.


Coolaste inlägget på länge

Detta inlägg ska handla om två sake. Jag börjar, all logik till trots, med den andra:

Barndomsspel gör comeback
Jag vet inte hur det är vid de andra geografiska platser där sparvar är verksamma, men här i Göteborg har vi haft en comeback som många av oss länge har väntat på:
zsf

Ja, ni kan ju se själva. Hur dåligt ser det ut liksom? Som en sammanfattning av spelet kan jag säga ett ord; awesome! Den enda nackdelen är att det tar sjukt lång tid, speciellt om man spelar många. Jag, Opo och Kapten satt igår i flera timmar med ett enda spel. Sjukt värt var det när jag vann.


Därefter kommer den första saken:
Dylan Moran
Dylan Moran är råfet. Eller, inte bara det. Han är också cool, däven, sliten, rolig och en massa andra bra saker. Många av sparvarna har under lång tid varit fans till honom efter att några av oss (av en slump?) snubblade över en DVD-box med hans geniala serie Black Books. Han är ungefär lika cool live, och han ska uppträda på Konserthuset ikväll! Tidigare idag införskaffade jag biljetter till mig, T-Rex och N-dog. Taggar just nu som fan, kommer nog att bli riktigt bra. Här kommer ett fint klipp:


Awesome and out
danwar

Provocera?...

Idag vill jag provocera. Jag vaknade vid tolv, ganska exakt, och sopade i mig en halv flaska coca-cola och surfade runt på tidningssidorna. Såg att typ hela Polen dött i en flygkrasch. Skulle kunna skämta om det, något om "Polsk riksdag" kanske? På aftonbladets, vår kanske mest patetiska kvasijournalistiska kvällstidning hittar ajg en länk till en blogg. Bloggen heter "Stoppa Flashback" och under sidrubriken "Flashback - terrorister, knarklangare och övrigt kriminellt PACKS himmelrike!" försöker han få hemsidan nedlagd. Det lär jag kunna driva med rätt mycket. Han har ju trots allt tre inlägg på sin blogg. Men dags roligaste nyhet var om de två hungriga ryska gotharna som åt sin kompis för att hon var emo och serverade henne med potatis med motiveringen "vi var fulla och hungriga"

Vad skall jag skriva om, jag vill provocera. Äh. Fuck this, nu skall jag käka en gothare - The Revenge of the Emo.

I Spotify just nu:
Bullet for my valentine
- Spit you out

Ninja


Superskurk?



Superskurk?
Eller Ninja ensamt utklädd på Queen, Halloween 08?

I Spotify just nu:
Marilyn Manson
- Coma white

Ninja


10 veckor

Tjobaloa!

Nu börjar det närma sig på riktigt. Om 10 veckor så är det sommarlov och även slutet på min utbildning, ganska så nice alltså. Följande veckor kommer bli hårda, mycket hårda eller? Är inte så säker på det alltså. Nu skriver jag C-uppsats och det är jag gör, med andra ord har jag 10 veckor att planer hur fan jag vill bara uppsatsen blir klar, mycket mulligt mycket mulligt.
Hörde också förra veckan att vi är dålig på att uppdatera bloggen, som svar på det säger jag: jaha.
Och som förklaring säger jag som danwar sagt tidigare att de flesta sparvar är väldigt upptagna med studier och annat krims krams, vi pallar ju inte att bli någon blondinbella blogg som bara uppdaterar för att uppdatera och sedan fylla ut med massa bilder. Som ni såg i mitt tidigare inlägg funkade inte det alls.

Men som sagt typ 10 veckor kvar sedan så blir det Malenurse for real!
Don´t get sjuk;)

Som bonus eller som utfyllnad?

Stinson eller Hultsfredstjur?




/Malenurse

Träsktroll?




/Malenurse

flipp chilll

gosh darn. det händer titt som tätt att jag glömmer av vilken otrolig påverkan jag har på folk. och det händer därför titt som tätt att jag häver ur mej grejjor utan att tänka efter först.

för ett tag sen skrev jag att vi ville bli mer mainstream här på trippelsparv och börja skriva om mode, och tro fan om inte ironin går förlorad och plötsligt handlar vart och vartannat inlägg om mode och trams. tom blondinbella tittar fram på bloggen så fort jag vänder ryggen till.

tusans bananer. det funkar tydligen inte att vara så oseriös som jag är när jag samtidigt är en förebild och ledare för folket runt mej.

jag ska försöka ta till mej den här insikten och göra mitt bästa för att inte dupera mina kära medskribenter igen. jag kan dock inte lova ngt, ty jag är en okynnig person, och mina ord väger ofta på mina vänner med en tyngd som är oväntad även för mej.

jag misstänker att detta inlägg kommer att bemötas endera med ett tyst medhållande, eller ett gäng putslustiga kommentarer med syfte att förlöjliga mej eller på annat sätt sticka hål på det jag skrivit. jag ber eventuella läsare av sådana kommentarer om ursäkt och vädjar till er att förlåta dem på samma sätt som jag förlåter dem, ty de vet icke vad de gör. deras spydigheter härrör ur okunnighet, rädsla och avundsjuka. mången utav dem har ännu svårt att välkomna mig som sin frälsare, och några av dem är avundsjuka på mitt dominerande intellekt och dna.


puss och godnatt // dekadent




Om folket får välja...

Hejmatsnö!

Ganska så ofta funderar man. Idag har jag funderat på om jag skulle ta rosa eller gula strumpor. Jag tog svarta. De senaste dagarna har jag också funderat lite på varför så många människor läser “kändis-bloggar”. Dessa bloggar består till i mina ögon av 95% (100%) reklam. Jag har mycket svårt att förstå mig på detta. Men vi gör ett test och så ser vi om antalet läsare på denna bloggen ökar dramatiskt.

BLOGG-TEST:
Det senaste har jag blivit så grymt fäst vid 2 saker, det ena är mina grymt sköna byxor från Acne på Yapp i Skövde för 1200:-, det andra är min “nya” Jacka som jag köpt på second hand i Skövde för 250:-, jackan är av märket Velour och är jätte dyr annars har jag hör. Oj nu har jag skrivit för mycket här kommer inte alls några bilder för att fylla ut.


Skjorta från Bommerang, skärp Holmens, jeans Acne.

Foto taget med MacBook från Applestore

Klocka från Certina


orgnial (källa: Blondinbella):
Start på citat"

Jag har blivit kär i två grejer idag, eller det är inga grejer utan det första är Nadia på Bobbys (här ligger naturligtvis en länk i orginal inlägget) salong som gör mitt hår så fint varje vecka, hon är verkligen bäst! Och det andra är mina nya jeans som jag impuls-köpte på nya Åhléns vid Östermalmstorg idag när mina byxor sprack på väg till frisören ha ha (eller sprack och sprack hade en galge som stack ut ur väskan som rev upp mina latexleggings). De är ifrån Åhléns egna märke Att. och är svarta med skinndetaljer fram och bak, endast 399 kr, kap. Nu ska jag och Tyra lämna kontoret (de är bara vi här, påskledigt?) och gå till Le Café och skriva manus!

Skjorta från Boomerang, skärp Hermes, jeans Åhléns

Gummiband-klocka från ICE

Armband från SNÖ

" Slut på Citat

/ Malenurse


RSS 2.0