Madman presenterar!

Jag fortsätter på mitt tema med udda dödsorsaker, det roar mig på något sätt. Nedan följer en lista på olika, oftast lustiga sätt att dö på.

1862 dog baseballspelaren Jim Creighton av att han svingade sitt baseballträ för hårt. Vad hände? Svingen gjorde att hans blåsa sprack, ruggigt.

1911 dog allas våran destillerare Jack Daniel på ett minst sagt konstigt sätt. Han gick upp en morgon, var förmodligen på lite dåligt humör, för att se efter vad han hade i sitt kassaskåp. Vad hände sen? Han fick inte upp låset, blev riktigt arg och sparkade på kassaskåpet. Resultat? Han dog av blodförgiftning som startade vid hans tå.

1926 dog legenden Harry Houdini. Enligt sägen kunde han ta hur hårda smällar som helst på kroppen, förutom huvudet. När en boxare ville prova så gick han med på detta, han var ju köng! Med tanke på att boxaren bara var amatörboxare tänkte han väl "det är nog rätt lugnt". Ett par dagar senare dör han av att hans blindtarm hade gått sönder, förmodligen av slaget i magen.

1930 dog fången Willian Kogut på San Quentin. Detta hade han planerat väldigt noga, han tog sitt liv med saker som han hade i sin cell; flera kortlekar, men bara de korten som innehöll rött bläck, då de på den tiden innehöll nitrocellulosa, som kunde ge en explosiv effekt när de var blöta, och var brandfarliga. Korten lade han i ett rör som han satte fast med en kvast (fattar inte riktigt hur). Andra änden av röret ställde han över ett sorts element och andra änden lade han vid sitt huvud. När röret blev varmt och vattnet blev ånga, blev trycket så stort att bitar av kortlekarna flög ut ur röret med så stor hastighet att de borrade sig igenom hans huvud, vilket orsakade hans död. Han hade skrivit ett självmordsbrev också, där det stod att han är den ende som kan straffa sig själv för sina brott.
Smaskens!

1941 dog författaren Sherwood Anderson på en fest när han lyckades svälja en tandpetare. Partytrick?

1943 kritikern Alexander Woollcott av en hjärtattack, live i TV under en hätsk diskussion om Adolf Hitler.

2005 dog Lee Seung Seop av svält, efter att ha spelat starcraft i 50 timmar på ett internetcafé, hardcore gamer.

2008 dog affärsmannen Gerald Mellin på ett riktigt snyggt sätt. Hans fru hade lämnat honom, så han kände att han inte hade så mycket kvar. Han band ett rep vid ett trä och band den andra änden runt sin nacke, sedan satte han sig i sin Aston Martin DB7 och körde i full fart, när repet tog slut föll hand huvud av. Pretty hardcore där.

2009 dog studenten Vladimir Likhonos av att han under ett experiment doppade ett hemmagjort tuggummi i explosiva ämnen, som han förmodligen trodde var syra. Detta skapade en reaktion, det blev en jävla smäll. Tuggummit exploderade och smällde av hans underkäke och det mesta av den undre delen av ansiktet.
EDIT: Han skulle doppa det hemmagjorda tuggummit i någon sorts citrussyra, för att ge smak. Fail.

Oj, det blev ett par. Nu ska jag plugga igen.

Till nästa gång:

Jag är Madman, it's what I do.

Kommentarer
Postat av: Shredder

Tyckte killen som svalde en tandpetare verkade skön, bjöd på en fail av rang. Lite synd att tuggummikillen inte offade sig själv med flit, det hade vart sjukt hardcore. Död genom sprängning är ju trots allt också mest ärofyllt.



Shredder out

2010-04-27 @ 12:53:25
Postat av: Madman

True dat. Jag gillar killen som sprängde loss huvudet med spelkort!

2010-04-27 @ 17:20:03
URL: http://trippelsparv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0