Om man sitter hemma funderar man

Det är så sant som det är sagt. Man kan inte sitta hemma, själv, och lyckas att inte fundera. Det bara blir så.

 

Idag har iaf tankarna cirklat kring att lägga ner. Bara sluta med det man håller på med. Kanske inte allt då, men liksom kolla igenom alla aktiviteter man brukar sysselsätta sig med, sålla, och lägga ner med ett par av dem.

Jag blev t.ex. väldigt sugen på att gå ut mindre i fredags. Det var en ganska genomsnittlig utekväll för min del: börjar med vernissage och gratisdricka, träffar lite fler kompisar, dricker öl och snackar skit, går till något annat ställe och träffar andra, mindre bekanta, människor och sen... spårar det.

Jag tror egentligen inte att jag har ändrat inställning till mina utekvällar, det är bara det att de börjar bli väldigt slentrianmässiga. Jag uppskattar det liksom inte. I fredags hade jag uppskattat att sitta hemma med ett par kompisar och spela Supersmash bra mycket mer än att dansa med någon halvful tjej bara för att hon sa att hon kunde dansa bättre än vad jag kan. Vilket inte ens är sant (hon medgav att hon förlorade).

 

Nu är det ju iaf tre veckor tills jag träffar min kära dekadens igen, och utan honom blir nog helgerna ganska mycket lugnare. Precis lagom så att jag är sugen på aktiviteter i hans smak när han kommer hem igen.

 

Bjussar idag på en funderarlåt. Kanske inte just denna typen av funderande, jag var mycket mindre deppig än låten. Bra version iaf, håll till godo.

 

 

//danwar


helsike nästa

att medelålders homotroll alltid pratar sanning på fyllan är allmänt känt.

jag var, mest av misstag, på bögklubb en kort sväng i lördags. jag hade ingen egentlig anledning att vara där mer än för att utnyttja lokalens toalettanläggning. jag står således och småsjunger vid urinoaren när en medelålders, smått kalasfull, fruktkorg kommer fram till mej och lägger handen på min axel. det är i vanliga fall kutym att inte kommunicera med främling som står och kissar, och i vanliga fall hade det också krävts ngn sorts straff för att fruktkorgen bröt mot denna oskrivna regel. jag lät det dock gå ostraffat förbi, för det fruktkorgen hade att berätta var mäkta intressant.

fruktkorgen - hörrödu (lägger handen på min axel)

dekadent - que? (försöker verka oberörd trots den uppenbart läskiga situation jag befinner mej i)

fruktkorgen - vill du veta en sak?

dekadent - öh..

fruktkorgen - bra, dåså, de flesta tror ju att det finns himmel och helvete, eller hur?!

dekadent - typ ja?

fruktkorgen - precis! men det de inte vet är att det finns en tredje plats, Helsike!

dekadent - ...? 

fruktkorgen - en plats där man tar hand om småförbrytarna lixom!

dekadent - mhm... (*wtf lol vad händer här egentligen och varför händer det alltid mej??*)

fruktkorgen - det är där du hamnar om du bara gör några mindre brott eller så!

dekadent - ehm, hoppsan, ojdå?
(*rätt skön kille det här ändå, men varför känner han att jag behöver få reda på det här när jag står och kissar?*)

fruktkorgen - typ om du dricker utgången mjölk! (släpper min axel, vänder om och försvinner ut på dansgolvet)

dekadent - ....... HAHAHAHA (skönaste fruktkorgen ngnsin, va svårt att hålla strålen rak helt plötsligt.)

så där har ni det, gör ni smådumma saker som t.ex. att dricka utgången mjölk så kommer ni oundvikligen att tillbringa resten av evigheten i helsike.

ses där //dekadent

Avspänt och fint

Jag gillar när det är avspänt. Tolka mig inte fel - jag är ju trots allt en kille som gillar rejält uppstyrda middagar och finkläder mer än de flesta, men när det kommer till annat så ska det vara riktigt avspänt.

 

En tjej som jag träffade i somras och jag har det avspänt nu. När vi träffades då var det ganska spänt, bara för att vi båda trodde att det kanske kunde leda någonstans. Nu har hon sagt att hon inte är intresserad av att ha mig som pojkvän, och det anser jag att jag kan lita på. Detta tillsammans med mina egna, högst liknande, känslor skapar en avspänd atmosfär. När hon är här spelar jag töntiga spel som hon hatar. Hon kallar mig tönt. Jag svarar "jag är iaf inte töntigast här, bög" och puttar ner henne på golvet. Avspänt.

Jag kom medans jag skrev detta på massa roliga skämt om avspänt och påspänt. Alltså att spänna på någon. Lämnar dem iaf till er egen fantasi.

 

Något annat som var avspänt var yours truly igårkväll. Eller ja, bitvis var jag rejält uppskruvad på dansgolvet, men den suddigare delen av kvällen spenderades nästan i apati. Avspänt.

När mina vapendragare lämnat mig och jag var ensam kvar med en kompis från klassen var det riktigt lugnt. Förutom att allt snurrade då. Snacket gick runt mig, det kom tjejer och sa saker, tjejer gick. Någon pratade med mig om en trekant som involverade en annan kille. Jag tog detta hur? Avspänt.

Jag gick upp längs Avenyn, kollade läget. Tog en taxi hem, en avspänd taxi. Betalade för detta 42 avspända kronor. Helvärt.

 

Idag var jag full till ungefär klockan 16. Detta skulle också tagits avspänt, om inte dagen ifråga tillbringats med min släkt. Att sitta och förklara för sin farmor vad kursen industriell verksamhetsutveckling går ut på och brottas lite med sin bror är inte något som bör göras i berusat tillstånd dagen efter. Jobbigt.

 

//danwar


Dagens rätt(?)

Dagen börjar som oftas med att man vaknar, sedan går man upp och klär på sig.

Trippelsparv presenterar dagens kläder:




Stadium it is tydligen, måste köpa lite nya kläder. Johan är ju trots allt modeprofilen...

/Malenurse

höra fåglarna kvittra.

idag har varit en sån där hektisk dag. jag började skolan klockan ett, helt ofantligt tidigt så här i os-tider. jag vaknade halv två och bestämde mig i ett svagt ögonblick att inte gå till skolan. jag lallade runt lite hemma. jag skrev klart texten till låten behind the lies, så när som på två rader i refrängen som inte är klara än, sen stack jag och repade. det gick bra. riktigt bra faktiskt. kul. sen stack jag hem och åt några grilled cheese i shredders säng och pratade sommarminnen med mera. vid halv nop begav jag mig till vårt stammisvattenhål NH där jag skulle jobba lite. jag slängde öl och drinkar åt höger och vänster ett par timmar. till två. efter jobbet bestämde sig jag och mina jobbarkompisar för kvällen att kolla på lite hockey. det gjorde vi. vi kollade fram till sjutiden när sverige precis fått första målet i röven. då fick det vara nog och jag åkte hem. när jag gick till bussen var det alldeles ljust ute. solen sken. och jag hörde fåglarna kvittra.

På SVT2 just nu:
Sverige - Slovakien (2-3)

Ninja


En återblick.

Ibland blir man lite nostalgisk. Ser tillbaka på sitt liv och ler lite. Jag har hittat ett gammalt videoklipp från Danmark. Fredrikshavn för att vara exakt. Jag åkte dit över dagen med tio andra killar, mest killar från extremsportteamet Team Swit, en härlig aprildag när jag var sjutton. Precis vid hamnen finns det en liten park. Om man fortsätter över vägen finns det en stormarknad, och på den stormarknaden köpte vi sprit. I enorma kvantiteter. Vi somnade lite i parken och på grund av att solljuset bröts genom en glasflaska började mina byxor brinna. Det var ett sant äventyr. I klippet nedan sitter jag längst uppe på ett konstverk och har tydligen problem med kameran. Petter försöker springa upp men falerar redan i början. Kul. Svinkul. Och jag blir nostalgisk.



Ninja

Vanlig vecka

Efter helgens fantastiska äventyr (menar då mest pulkaåkning och inte Trädgårn) är det så dags för en vanlig vecka. Den började redan idag med att jag försov mig, därefter industriell verksamhets-plugg och föreläsningar i flervariabelanalys. Bra grejer. Vår föreläsare i matematiken anklagade oss för att vara vuxna när vi inte fattade "Så då kan vi alltså inte använda Greens formel. Och vad gör man när någon säger åt en att det är något man inte får göra?". Jag fattade ju direkt att man skulle använda Greens formel, men jag vill inte förstärka det intrycket av mig just nu.

Sen har jag varit och lånat en dammsugare av bostadsvärden, blandade nyss bob-saft i en amarettoflaska. Läser lite flashback. Sköna citat därifrån btw:

"Känner en polare som rökte cannabis och drack 7,2 varje dag i tre år.
Han är rätt sjuk.
Han spelar med i något black metal band och slänger grisblod på publiken."

"Annars så hör man folk ropa "häsch häsch" ibland och det är bara att följa ljudet"

I lördags när jag skulle hem från lakamies gick det inga bussar eller spårvagnar. Detta upptäckte jag när jag var vid Botaniska. Jag bor långt därifrån. Jag gick till Sahlgrenska (bara det är långt), sen sprang jag resten. Det var skitlångt.

 

Tänkte ta och steka lite köttbullar innan taekwon-don nu, man måste äta. Annars DÖR MAN!!

Bifogar också en mycket trevlig bild på en arg groda som jag knåpat ihop.

frogfan

 

//danwar


urinoar

idag har jag sprungit runt och haft en sjukt läskig känsla av att jag gjort ngt dumt som snart kommer komma fram. det är den där läskiga känslan som man fick när man va liten och ens lärare ringde hem för att prata med ens mamma om ngn incident där man råkat tejpa upp en tjej på väggen eller fyllt en frys med lera.

det hade helt okej att springa runt och känna så om jag verkligen hade gjort ngt dumt, men det har jag inte. eller jo fan visst har jag gjort en hel del dumma saker senaste tiden, men bara sånt som jag skulle vara stolt om folk ick reda på. jag tror snarare att känslan beror på att jag inte drack igår. jag hade nämligen samma känsla förra söndagen och då va jag inte heller bakis.

är det dåligt om man undermedvetet känner sig skyldig och dålig för att man inte va full kvällen innan? :P


anywho, här är ett piggsvin och en annanas.



//dekadent


Morf (alias Lill-Kuma) presenterar, i samarbete med Engångsföreteelser AB:


"Annonser som heter duga".

Min personliga favorit är den sista.



Aaaand... curtains.

Hockey och NG

Jag har planerat i veckan, alla andra har ingen koll alls. Jag löser biljetter, åt höger och vänster, till alla som vill med. Självklart ändrar folk sig i sista sekunden och vips ligger man fyra biljetter back.

 

Men det funkar bra ändå. Folk kommer hit, folk har trevligt, folk kollar hockey. Folk är fulla. Jag duschar, samtidigt som folk kissar bredvid. Det är lugnt, det är ingen stress.

 

Snart är det dags för Trädgårn. Lite för tidigt på året, kan folk tycka. Men ikväll är ingen vanlig kväll, ikväll är det Nöjesguiden som har kontrollen över Trädgårn. Därför man behöver biljetter.

 

Nu är kvällens blogginlägg slut, men kvällen har knappt börjat.

 

It's gonna be legen... wait for it.


//danwar


Madman presenterar!

DET ULTIMATA SJÄLVMORDET!
Här följer en enkel och snabb bruksanvisning i 6 steg om hur du på bästa och snyggaste sätt tar ditt liv.
Du behöver de tre S:en.

1. Ståltråd - Finns att köpa på många olika ställen, se till att den är tunn men hållbar.
2. Stol - Finns i många olika varianter, jag hade tagit en stor plyschfåtölj.
29. Superlim - Jag brukar välja Karlssons Kalasklister.

Nu kanske ni helt vanliga dödliga undrar varför i hela friden man bör ta sitt eget liv. Svaret är komplicerat för vissa, enklare för andra. Är man awesome, slipper man. Är man NOT awesome kanske man borde ha det i åtanke. Vissa ser även självmordet som en sista utväg, men vem vet vad som finns där ute? ETT LIV EFTER DETTA KANSKE?!!?!??!!?
Nå, skämt åsido. Att ta sitt liv kräver engagemang, och jag hade klurat länge innan det stod klart för mig: man måste göra det snyggt.
Alltså frågade jag runt om vad som kunde vara snyggt, och mitt andra jag svarade så pliktskyldigt och fint. Nu kommer alltså den lilla bildserien som är så enkel att följa att till och med suicida barn kan använda den, fast på ett snyggt sätt.

De tre S:en
Införskaffa de tre S:en


Knyt snaran i en krok i taket och ställ stolen under, ställ dig sedan på stolen.


Du smetar in kalasklistret på handflatorna och fäster sedan dessa på huvudet, väntar tills händerna sitter som berget.


Du står på stolen och är redo att hoppa, spännande!


Resultat: Du sitter på stolen med huvudet i knät.

Vi kan alltså dra lärdom av denna bruksanvisning. Så simpelt, så vackert. Vem som helst vill kunna slita av sitt eget huvud, och nu har du själv gjort det. Grattis!

Slutsats i ansiktet: Detta är det snyggaste självmordet någonsin.

Ljudandes i korridorerna på den slutna avdelningen: Chipsknaprande till OS - Shredder

Madman out.

en liten lägesrapport.

Såååå, Ninja dundrar in med slag och karatesparkar.
Jag har varit rätt dålig på att skriva på sistone. Vanligtvis klämmer jag ju ur mig någorlunda halvovettig fjantbloggerifasoner, men under den senaste tiden har jag inte funnit någon inspiration. Nu är dock nollningen över så jag kanske får tid över till lite vettigare saker, som att förstöra mitt sunda leverne med dekadens och nattsvart ångest? Känns som det var ett tag sedan Ågren var och hälsade på.

Saker jag gjort som ni kanske inte vet:
¤ Hoppat av skolan
¤ Börjat skolan igen, två dagar efter
¤ Varit "fadder" under en inspark
¤ Jobbat i baren på NH och gett beerpong-Axel barstopp en fredagkväll
¤ Inte jobbat i baren på NH och själv fått barstopp innan midnatt kvällen därpå
¤ Fått utmärkelsen "Svinigast" av en av mina nollor
¤ Spelat in en raplåt med Sokrathess och Agenten
¤ Blivit erbjuden en audition för platsen som sångare i ett melodiskt death metal-band från Umeå
¤ Förmodligen klarat en tenta (sweet, huh?)
¤ Börjat skriva på synopsisen till en riktigt schizo bok

Varför skriver jag det här? Varför klämmer jag ur mig en jävla punktlista som mitt comebackinlägg? Jag orkar helt enkelt inte skriva något riktigt. Men en serenad till Ellen kommer snart. Typ.

Dessutom vill jag göra en shout-out till min mamma, som är asgrym. Idag fick jag paket hemifrån. Det innehöll två chipspåsar, en lösgodispåse, två pingvinstänger och två rullar mentos, ett fyrpack batterier och en näshårstrimmer till mig, och en till Shredder. Jag tycker min mor borde få något slags nobelpris.

Nu skall jag stirra lite i taket, begrunda mitt liv och kanske slå till med en snus. Skål och godnatt, heja sverige i hockeyn.

I Spotify just nu:
As I Lay Dying
- Forever


Live long and prosper,
Ninja out.


Livet som Sparv

Att vara sparv innebär ett spännande liv som få får uppelva. Vardagen är fylld av äventyr och helgen av galenskap. Kort och gott vi är ganska så Awesome. Men med ett spännande liv följer vissa risker, jag har med detta inlägg listat vad jag tror är de högst sannolika dödsorsakerna för några av sparvarna.


Kuma: Killen kan helt klart dricka störst mängder alkohol av oss sparvar, jag säger Hultsfred 2009, ni som var där vet.
Summan av kardemumman: Alkoholförgiftning, dock först efter en 10-12 flaskor Amaretto.

Opooa: Killen vet hur man slåss i karate, min teori är dock att det är juridiken som får honom på fall. Någon gång kommer han helt klart jobba med något som har kopplingar till Maffian.
Summan av kardemumman: Giftpil i skinkan

Lakimies:
Den frivillige golfaren.... suck.
Summan av kardemumman: Golfboll i tinningen

Ninja: Pedagogik hit pedagogik dit. Ninja ses ofta på spelningar och där gärna i mitten av en moshpit. Ni som känner Ninja vet att han är lika smal och klen som ett dubbelvikt A4.
Summan av kardemumman: Ihjälklämd mellan två emo-kids.

Dekadent: Dekadent har just tagit körkort, fyllt 20 och han gillar att ta sig en cigg då och då. Just nu gör han sin grundträning inom det militära. Och om svenskarna fortsätter att dö i samma takt nere i Afghanistan så åker nog dekadent ner dit snart.
Summan av kardemumman: Ihjälsprängd av en granat.

Nillon: trippelsparvs egen mekaniker som även kör cross.
Summan av kardemumman: Bruten rygg i ett försök att hoppa 300 meter.

Danwar: Lördag upp lördag ner. Varje dag är lördag för danwar som inte säger nej till fest hela natten, kombinationen av fest och studier på Chalmers blir dock tuff.
Summan av kardemumman: Avlider pga sömnbrist.

Jag själv/Malenurse: Målet är ambulansen som arbetsplats, där kör man bil fort
Summan av kardemumman: Tror att jag jobbar, börjar köra på för fört, krockar och dör.

/ Malenurse

urinoar

woo shit strips. inatt hände skumma saker. seriöst skumma. helt-på-riktigt-nasdaq-faller-skumma. olyckligt nog så drack jag dock inget igår och är därför inte tillräckligt bakis idag för att berätta det hela. synd för er :P

anywho så har jag tröttnat på det bajskalla vädret och all snö överallt så jag tänkte göra ngt åt det. jag utropar därför nästa lördag till pulkalördagen. pulkalördagen är den dag då vi alla samlas ngnstans, tar med oss varm choklad och bullar och åker ut långt ut i skogen och hittar någon bra backe och åker och bygger hopp och har snöbollskrig och sitter runt lägerelden och berättar om de gamla goda tiderna när män var män, kvinnor va kvinnor och erik hade svart hår och smink. därefter super vi ner oss och berättar samma historier, bara lite sluddrigare. har ni tur så kanske jag tom berättar om natten till idag. det är smaskigt.

en förutsättning är givetvis att snön ligger kvar, men det verkar ju inte bli varmare, och risken att ngn bonde drar ut och skottar rent i varenda duglig backe runtom gbg är försumbar.

så på med snödräkter och fram med pulkor. borsta av era smutsiga skidglasögon och lägg er till med ert finaste söndags-smil, för nu jävlar.

i spotify: Etudes D'execution Transcendante - Franz Liszt (ja ni läste rätt. klassisk musik är dunder. sådeså)


//dekadent

Lakkarmes



Goa tider när Detroit vinner.

I spotify: Rise av Flobots

sleepyheadedly yours, Kuma


Awesome helg ahead?

På senare tid har jag känt att det är något som saknas, något finns inte där som fanns där förr. Det var först idag som jag kom på vad det var. Jag har helt enkelt inte varit awesome nog.

"Men danwar!", säger ni då. "Du är ju alldeles utomordentligt awesome! Säkerligen kan du inte mena det du säger!"

Men jo, jag menar det. Jag förstår att ni tycker att jag är awesome, men ni ligger ju på vanliga människors nivå. Jag kan sänka mig, sänka mig igen och sen sänka mig lite till och ändå skulle ni tycka att jag var awesome. Jag skulle kunna gå bakåt längs min awesome-utvecklings-kedja ända till den dag jag föddes, och ändå skulle ni tycka att jag var gudalik. Vad kan jag säga? Jag föddes awesome.

 

Så. Denna helgen ska jag höja mig. Efter lång tids frånvaro vill jag dock inte gå över min vanliga awesome-nivå (så länge läge inte yttrar sig under helgen) och jag nöjer mig helt enkelt med att ödmjukt vara bättre än alla andra. Jag tänker mig att kvällen börjar med ett kort besök på Queen (helst i flera andra sparvars sällskap) och därefter ska nya marker utforskas. Jag ska gå till platser där jag aldrig varit förr, jag känner en ingivelse att låta nya människor få sola i glansen av min awesomeness.

 

Om ni vill kunna titta på mig i helgen, ha med er glajjorna ut. Awesome-glorian runt mitt huvud är inte något som dödliga ögon klarar av.


Handsomely yours

danwar


Fula hockeyspelare

Idag diskuterade jag och Opooa hockey. "Har du tänkt på att alla hockeyspelare är fula", sa Opooa. Tanken hade aldrig slagit mig förut men visst är många av dem är fula (finns undantag t.ex. Lunkan och i viss mån Z). Så här nu i OS tider tänkte jag därför att det passar bra med en lista över de 5 fulaste hockeyspelarna genom alla tider


#5 Zdeno Chara
206 cm lång och 117 kg tung kan Chara betraktas som ett monster redan innan man sett hans ansikte.

#4 Nick fotiu 
Hade inte hört talas om killen förrän idag men när man ser honom så är han en självklarhet på denna lista.

#3 Börje Salming
Den svenske backgiganten som blivit sydd med mer stygn än ett par jeans platsar med lätthet bland top 3. Vad kan vara värre tänker ni? Vänta bara...

#2 Mike Ricci
Inte bara ful bildligt sätt utan även på isen. Att jämföra nr 2 på vår lista med ett troll är elakt mot trollen. Väldigt elakt.

#1 Kenny och Jörgen Jönsson
Att avgöra vem som är fulast av de båda bröderna Jönsson är som att välja mellan pest eller kolera. Första platsen är därför delad. Grattis säger vi till mamma Jönsson!!!!                                                               

Listan signerad: Lakimies


danwar och t-rex har hår

Vi har hår, som frisyrer liksom. I söndags blev vi kontaktade av en kille som heter Johan, han jobbar på American Crew. Han ville att vi skulle vara hårmodeller. Så vi körde på det, Edvin hängde också med.

 

Så igår blev jag och T-Rex klippta framför publik (ca 60 tjejer, ett par killar), sen fick vi gå och visa upp oss, sen tog de kort och tog på oss. Bra grejer.

 

Jag har ju då inte haft någon särskild frisyr på några månader, och gjorde mig inte av med skägget förrän i söndags, så jag tyckte att det var ett prima läge att visa upp sig. Så vi gick till SoHo och skulle ta vin. T-Rex var "sugen på något" och beställde in en pytteliten förrätt för ca 170 riksdaler. Vettigt köp. Jag tänkte mig här att vi skulle sitta kvar ett tag och ta det lugnt, men snart kom en kille från klassen och hans kompis. Vi drog så hem till vår klasskompis och bunkrade upp med öl, sen gick vi och tittade på några andra i klassen när de spelade inomhusfotboll. Alla var avundsjuka på våra frisyrer och vår öl.

 

Vettig tisdag.


//danwar


Måndag

Måndag är veckans första dag.

Det är på måndagar som man är sjukt opep på att gå till jobbet.
Det är på måndagar som måndags-ex blir till.
Det är på måndagar långt kvar till helgen.
Det är på måndagar man undrar varför man arbetar.
Det är på måndagar man pluggar typ.
Det är på måndagar man är bakis.
Det är på måndagar man går ut.
Det är på måndagar man slappar.
Det är på måndagar man får jobb typ.

Idag är det måndag

/Malenurse

urinoar

igår morse vaknade jag och visste inte var jag va. jag hade starka minnen av att jag gick hem med en söt blond liten sak, och jag befann mej uppenbarligen i ett tjejrum. det enda som fattades var tjejen. på kudden bredvid låg dock en lapp som förklarade att hon va tvungen att fly landet eller jobba lr ngt men inte ville väcka mej. snällt. så jag tog på mej och begav mej mot bussen. först pratade jag med hennes mamma. trevlig mamma. jag hittade bussen efter ett tag, jag var i munkebäck. så kan det gå. sen tog jag mej till daniel och kollade på tv och åt pizza tills jag va nykter nog att köra hem. sen åkte jag till josef och drack vin och vann pictu.. picto.. pizzona.. picturenary? skumt ord. idag vaknade jag hos daniel. han va kvar. inga lappar amongst sparvs inte. puss o hej =)

//dekadent


Här... Här! HÄR, TA!!!

Eftersom Malenurse skrev ner gårdagens händelseförlopp tänker jag inte upprepa något, utan istället försöka analysera lite i prydlig punktform.

- Fördärva Opooa: Först och främst vill de andra sparvarna se mig full. Riktigt full. Det börjar alltid trevande – det händer till och med, som igår, att jag serverar mig första omgången alkohol alldeles själv.

När jag tycker att jag är alldeles lagom redlös och hela världen börjar snurra (efter typ en hel öl) känner jag mig iakttagen. Ledigt brukar någon, som igår, traska ut till kylen och hämta ännu en dos till mig. ”Här…”, säger denne någon och trycker en öl i handen på mig.

”Vad snällt”, tänker jag och tar emot den trots att jag egentligen inte vill ha. Under tiden jag dricker kontrollerar någon regelbundet mängden alkohol jag har kvar, och så snart det tagit slut kommer någon annan – av en händelse – fram till mig med någon sliskig mjölkdrink som jag ska smaka på.

”Jaja, smaka kan jag ju göra. Oj, gott. Vad snäll han är”, tänker jag. Men denne någon kommer, som igår, plötsligt på att han inte är så sugen längre; så han kan ju ge mig den där drinken.

”Här…”, säger han.

”Nej, tack”, säger jag.

”Här!”, säger han.

”Tack”, säger jag.

Jag dricker, någon kollar, någon råkar komma fram med lite dyr sprit som han visst inte ville ha längre. Jag kan ju lika gärna få den.

”Här…”, säger han.

”Nä tackh”, säger jag.

”Här!”, säger han.

Näree branuu”, säger jag.

”HÄR, TA!!!”, säger han och trycker den dyra spriten i handen på mig.

”Tackh”, säger jag.

Som igår, till exempel.  Igår insåg jag dock att det var bäst att fly fältet och jag gick därför ut. Både sparvar och dödliga hängde där ute. Minns inte vad som sades, men plötsligt hade dekadent tryckt en cigarett i truten på mig. Min allra första under mitt 20-åriga liv. Varför ska de sabba mig?

Slutsats: Opooa blir full och får cancer helt gratis.

 

- Solglasögon: Igår var tydligen solen ovanligt jobbig. Framförallt efter mörkrets inbrott. Dekadent kom gåendes någon gång vid niotiden med sina Ray Bans i högsta hugg och såg allmänt avslappnad ut. Inte konstigt att han var sen. Måste ha gått vilse.

Men dekadent är dekadent och han gillar sina glajjer (se headern), dessutom kan få bära upp ett par Ray Bans med sådan värdighet som han.

Jag reflekterade därför inte mer över det just då, men när vi kom till klubben Bliss (efter att lakimies och Kuma slagit ner danwar ett par gånger) började jag undra vad fan det är för fel på folk egentligen.

Mitt på golvet stod två tjejer och vevade med armarna som två Tjernobylbarn. Den ena hade rosor i nävarna och båda pryddes av stora solglasögon. Solglasögon. Mitt i natten. Inomhus. Dumhuvuden – ni passade inte ens i dem.

 Och det såg inte bättre ut när ros-tjejen blev upphånglad av en liten kille i kostym. Glasögonen pressades tvärs över ansiktet, och med ett halvdussin blommor i händerna (placerade runt killens huvud) och en tunga nerkörd i truten såg hon mer än lovligt ovärdig ut.

Slutsats: Glasögon ska man ha i solen på sommaren.


- Fag-tjejer: Det här leder mig osökt in på det Malenurse nämnde om fag-tjejer.  Måttligt berusade Malenurse och omåttligt redlöse danwar bestämde sig för att ragga lite innan vi gick. Av någon anledning utgjordes måltavlan av Tjernobyltjej nr 2 och de båda omringade henne rutinerat. Malenurse uppehöll eventuella cockblockers samtidigt som danwar gick in för fullt. Tjejen visade sig dock vara ganska ointresserad (oklart om detta berodde på att hon i sina brillor inte kunde se hur snygg dawnar är, eller på att han ragglade och sluddrade) och han tvingades därför retirera.

När han satte sig vid bordet igen bad jag om en rapport.

”Nää, hon var faag”, konstaterade han.
”Sa hon det?”, undrade jag.
”… inte direkt, men eftersom hon inte var intresserad, så…”

Fag-misstankarna förstärktes ytterligare av att nästan like fulle lakimies – trots imponerande flexande med sina kanoner – åkte på nobben han med. Enligt honom vad det dock fröken glasöga som stirrade ut honom (oklart hur han kunde veta det) och han bara frågade om de kände varandra.

Slutsats: Nobbar du en full sparv är du fag.


Sablar, vad långt det blev nu. Jag som tänkte analysera varför dawar fick så mycket stryk. Får bli en annan gång.
 

/Opooa


Igår typ

Igår typ, hade danwar fest typ, jag var där typ, drack öl typ, träffade sparvar typ.

Igår hade danwar inflyttningsfest som sig bör när man flyttar till nytt ställe. Själv hade jag ingen aning om vart lägenheten låg så jag tog hjälp av kuma. Eller ja, mest tog jag hjälp av honom för danwars “gå längs den här gatan när du ser en reklampelare så ska du gå på en stig där och så hittar du”-beskrivning kändes fett osafe och orka missa festen.

I danwars lägenhet har vi det mycket mullig vi dricker öl och spelar super smash bros (N64). Opooa och kuma klagar på att spelet inte är lika bra som på cuben (konstigt? det är ju fan en äldre konsol). Eftersom att alla sparvar inte kan lira samtidigt byts tvspelandet snart ut mot youtube-klipp:

http://www.youtube.com/watch?v=xC03hmS1Brk
http://www.youtube.com/watch?v=WIf7_ZDGSHQ
http://www.youtube.com/watch?playnext=1&playnext_from=TL&videos=_VL23fqO3-A&v=WhwbxEfy7fg

Vi vevar runt till YMCA när dekadent och mr pink kommer. Danwars lägenhet var sjukt bra för att köra tåget i, det finns nämligen en del där man liksom kan gå runt i en cirkel typ eller något. Någonstans här så flumar vi ut för att ta lite luft jag karin och dekadent börjar prata lägenheter, detta är just nu ett ganska aktuellt ämne för alla sparvar, typ. Folk flyttar lite överallt hela tiden. Då slår det mig och dekadent att fan vi kanske ska slå ihop våra möbler i en lya någonstans, om detta var en idé vi kommer hålla oss till eller bara någon som flög ut våra munnar igår får tiden utvisa. Sen gå vi in och vevar lite mera till annan skön musik och folk bestämmer sig för att gå ut på stan och härja, tydligen.

Stan kan sammanfattas ganska kort såhär:
-Bliss
-En fag-tjej
-BK
-Nattbussen


Dekadent körde bil till festen...


Såhär roligt har vi tydligen


Nej såhär roligt hade vi;) Eller vad fan vet jag.AAAAA

//Murse

Grattis Bemo? GRATTIS BEMO?!

Nej nej nej, grattis MIG!

 

Jag fyller inte år, men det gör inget, jag får presenter ändå!!

 

haha, sug på den "Bemo". Jag fyller inte ens år, och jag får bättre skit än vad du får av Ninja, jävla sopa. hahaha, skrattar åt hur dåliga presenter du får. "Grattis."

 

//danwar


Grattis Bemo!

Grattis Bemo - idag fyller han hela 23 år. Eftersom jag är en pank student finns min present att lyssna på via min gamla feta myspace - http://myspace.com/ieatgravel

Skål och grattis!

Ninja out

Tio saker jag skulle göra om jag vann en miljon

10. Anlägga en tropisk ö med ett gigantiskt vattenfall någonstans i Skagerrak

9. Bygga en hemlig bas bakom vattenfallet med en massa agenter i kontrollrum. De ska skjuta ner inkräktare.

8. Köpa en jumbojet som man kan flyga in i den hemliga grottan.

7. Köpa en rymdfärja som man kan flyga ut från den hemliga grottan. Till månen.

6. Köpa månen.

5. Konvertera månen till ett stort osårbart klot i metall som kan förinta planeter.

4. Bygga ett spår i klotet och göra ett litet, litet hål i det. Skjuter man ner en missil där sprängs hela skiten.

3. Förbereda Jordens undergång med hjälp mitt klot.

2. Flyga i spåret med min rymdfärja och skjuta ner en missil i hålet precis innan Jorden förintas.

1. Hyllas som hjälte.


Bonus:

what's crackin' yo

Danwar som chillar lite i pojkrummet.

/Opooa


RSS 2.0