Vad alla killar gör men kanske inte borde göra.

Det finns vissa saker som varje människa som har fått privilegiet att erhålla kromosomuppsättningen XY gör. Ibland kanske man inte vill erkänna det, men alla pojkar, killar och män har gjort det och kommer förmodligen alltid göra det. För att alla våra kvinnliga läsare och fans skall få en liten inblick i hur det är att faktiskt vara man bifogar jag härmed en lista på saker som gör män till män.

1. Kissa i duschen - Alla gör det, man siktar på avloppsbrunnen och häller sen lite shampoo på golvet som man sprider ut med foten för att rengöra eventuellt "spill".
2. Använder samma rakhyvel för både ansikte och kön - Man äger en rakhyvel, den man fick hemskickad av Gelette när man fyllde 18 (Om man inte är äldre - vid 19 får man ännu en gratis rakhyvel) och den använder man till alla sina rakrelaterade aktioner. Skall moppemustaschen bort är det den rakhyveln man torr-rakar bort fjunsamlingen med, är det det pinsamma bockskägget som ryker är det den rakhyveln man skär bort Shaggy-stylen med, är det penismanen som får sätta livet till är det den rakhyveln man använder. En rakhyvel, fem blad - Oändliga möjligheter.
3. Lukta på pungsvetten - Man kliar sig på pungen eller "lägger i handbromsen" när man känner för att slappna av med en fisljummen folköl framför TVn, och när handen kommer upp odörinspekteras den direkt. Så är det bara.
4. Kamikaze-fisa under täcket - Ligger man under ett täcke och fiser, vilket man ofta gör dagen efter man har varit ute och dansat de glada danserna så förehåller det ju sig så som sådant att metanbomben är instängd under täcket. Har du en penis lyfter du täcket och släpper det så luftdraget åker över din kropp och smäller mot ansiktet och luktorganen som en blyslägga på skenbenet.
5. Kolla snorpappret - Många människor snyter sig. Kvinnor slänger förmodligen bort näsduken som blivit fläckad och besudlad av grön och gul ekoplasma men har du struphuvud och testiklar kommer du öppna pappret för att undersöka snorladdningen; Mägnd, tjocklek och färg är saker man ser över.
6. Kolla kablarna - Eftersom det är allmänt känt att kvinnor inte bajsar utan endast besöker toaletten och kommer ut och det luktar smultron är det kanske dags att förklara hur det går till för den resterande hälften av befolkningen; Efter att man låtit en såkallad "kabel" eller "bäver" plaska i vattnet tar man först ett djupt andetag för att återhämta sig, särar sedan på benen och begrundar sin efterbörd på ett liknande sett som med snoret; Storlek, färg och lukt är saker man reflekterar över och känner en viss stolthet om man åstadkommit något bra.

Det finns alltså många saker som alla killar gör men kanske inte borde göra. Snicksnack säger du, naiva jävla våp säger jag. Det är såhär det manliga könet fungerar. De flesta män tvättar inte händerna efter de onanerat, och du skakar hand med sex stycken sådana män per år. Det du. Å andra sidan skakar du också hand med elva kvinnor som inte heller gjort det. Cheers!

I iTunes just nu:
Enter Shikari
- Anything Can Happen In The Next Half Hour (Demo)

Ninja

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0