dekadent och mr.pink gör världen till en bättre plats.. igen!

ni läste rätt! samvetsprofilen dekadent är återigen i farten med att förbättra det samhälle vi alla lever i, och den här gången med hjälp av sin trogne vapendragare; mr.pink.
det är bara naturlich att mr.pink är med och hjälper världen, då killen har en medborgaransvarslevel på typ 75. sjua femma. otroligt!

i likhet med alla större positiva samhällsomvälvande ideer började den här med ett samtal om ivanhoe.
ivanhoe är, föga förvånande, den bästa filmen som ngnsin gjorts. ivanhoe är in fact så bra att makthavarna för länge sedan valde att lägga en av de större internationella helgdagarna precis före, bara för att försäkra sig om att så stor del av befolkningen som möjligt skulle befinna sig i ett tillstånd då tv är en självklarhet lagom till att filmen drar igång. 

efter att ha gjort den insikten förstår man snabbt att det är ngt riktigt mäktigt vi har att göra med här. ivanhoe har uppenbarligen makt utaöver det vanliga, makt som de flesta inte känner till, makt över den yttersta tidsangivelsen; året. 

i händerna på fel person kan makten användas till fruktansvärda saker, men i händerna på t.ex. dekadent the messiah kan den göra under.

ponera t.ex. att vi skulle skapa en uppföljare till ivanhoe som vi sänder mitt i sommaren, alternativt att vi bara sänder orginalet en gång till, inser ni vad det skulle innebära? 
det skulle ju för fanken innebära att ytterligare en nyårsafton skulle instiftas! ett år skulle helt plötsligt gå dubbelt så fort att avverka. 

tänk er de positiva effekter detta skulle ha på samtliga samhällsområden. en person med bara ett halvår kvar att leva skulle helt plötsligt få ett år, dvs en ökning med 100% för fan! barndödligheten skulle sjunka ngt otroligt. t.ex. så skulle svårt sjuka barn helt plötsligt få dubbelt så stor chans att fylla 18 och därigenom få uppleva sticky fingers en torsdag, eller varför inte bara få fylla 12 och uppleva danwar :)
medellivslängden skulle dubblas för barn som föds idag jämfört med de gamlingar som hinner segna ner innan ivanhoe2 blir verklighet. att bli 110 skulle kunna bli standard istället för en ovanlighet, och inte tack vare medicinska framsteg, utan tack vare dekadent och mr pink och ivanhoe.
helt. otroligt. 

dubbelt så många födelsedagar skulle dessutom stimulera marknaden på ett fördelaktigt sätt, för att inte tala om raketindustrins uppsving av 100% mer nyår per år. gaaaalet.

självklart skulle det nya årsräknandet även innebära en del problem i början, men jag är övertygad om att man kan lösa sånt över tiden. det viktiga är att ngn tar första steget mot en bättre värld, och kommer på iden.

det har vi nu gjort, så varsågod världen :)




//dekadent


Kommentarer
Postat av: Opo

Haha. Det här inlägget kvalificerade sig precis till sparv awards 2011.

2011-01-03 @ 15:42:07
Postat av: Murse

när börjar man filma? hinner de klart tills mitt i sommaren?

2011-01-03 @ 19:03:27
Postat av: max

mållös

2011-01-05 @ 15:26:21
URL: http://maxfrancois.blogg.se/
Postat av: Kapten

<3

2011-01-06 @ 17:01:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0