dekadents guide till valet

vart fjärde år är det riksdagsval i sverige och i år råkar vara det vart fjärde året. ni kan inte ha undgått det. strax innan varje val fylls nämligen gator och torg av rent medeltida personer som står och predikar härsan tvärsan. "politiskt engagerad" är bara ett annat uttryck för "helt uppåt väggarna skogstokig person med täcka-folk-med-pins-och-broschyrer-tvångssyndrom".
.
hur ska man då rösta? reinfeldt ser ut som en bebis och sahlin är ju tjej. ingen ljus framtid för sverige där inte.
hur man än gör går allt åt pipsvängen. eller?
.
istället för att göra som alla andra och rösta på ett traditionellt sätt så är det kanske dags att ta saken i egna händer. varför inte valfuska lite? droppa någon miljon röster på dej själv i smyg. kan dom göra det i zimbabwe så kan väl du. skitenkelt.
.
när du sen är statsminister ligger landet fritt så att säga. du kan göra precis vad du känner för. låtsas att du är vänsterpartist och beskatta ngns filmjölk. pola ihop med kungen och gå på fasanjakt. för en hård utrikespolitik. you name it!
.
när folket till slut börjar klaga och utreda huruvida de verkligen va dig de röstade fram så får du hitta på ngn sorts avledningsmanöver. ena dom genom en gemensam fiende. starta krig mot ngt litet land. skicka horace engdahl till värmland och tvinga dem att lära sig prata som folk. vad vet jag.
.
//dekadent

Kommentarer
Postat av: danwar

bästa inlägget någonsin typ. synd att charlies bajsinlägg tryckte ner det på sidan.. keep up the god work!

2010-09-05 @ 17:34:34
Postat av: Opo

Har helt missat det här inlägget. Bra skit, som sades, men jag väntar fortfarande på inlägget där du skulle förklara hur man fejkar en naturkatastrof.

2010-09-08 @ 23:42:29
Postat av: dekadent

jag vet, charlies biafrabarn stal glansplatsen efter bara en kvart

2010-09-09 @ 12:22:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0