"Demokratiska" kampanjer

Jag röstade inte på SD.

Något som däremot är anmärkningsvärt, och som de flesta reagerat på, är att en relativt stor del av Sveriges befolkning gjorde det. Jag har länge påstått att det finns en risk med demokrati; man låter folket bestämma. Detta har de fått göra länge, och då majoriteten av folket (hädanefter kallat "pöbeln") är riktigt korkade så röstar de ju sällan rätt. "Och vad är då rätt?", undrar ni. Jo, det är ju precis tvärt emot vad pöbeln röstar, i många fall. Pöbeln har en förmåga att tänka egoistiskt, man framförallt att tänka kortsiktigt. "Hur ska jag få det bättre idag? Vad betyder mest för mig?" och liknande frågeställningar är ju helt irrelevanta. Saker som att Anders Borg har blivit prisad världen runt som en enastående ekonomisk ledare för sin hantering av den ekonomiska krisen är något som de flesta väljer att ignorera när de går och röstar på vänsterblocket. Varför? Jo, pöbeln vill ha lite mer bidrag. Pöbeln gillar inte att det fakiskt ska kollas upp att de behöver sitta hemma på sjukpenning. Pöbeln gillar inte att folk ska få det de förtjänar. Och de har ju faktiskt hört på nyheterna att det är svåra ekonomiska tider! Det måste ju bero på den blåa regeringen! Självklart.

Hur som helst, SD blev invalda i riskdagen. Detta ledde till att många andra helt hux flux började anse att demokrati inte är något för dem. Eller jo, de gillar ju demokrati, bara inte när folket bestämmer. Eller ja, folket ska ju få bestämma, men de väljer ju fel!

Idioter.

Det är okej så länge de röstar på något som inte är tabubelagt, men så fort de vill ändra något som är lite mer "hysch-hysch" så passar det inte längre att släppa in vilka partier som helst i riksdagen, trots att folket uppenbarligen vill det. Nej, det är klart som fan majoriteten av folket inte vill det, men majoriteten av folket ville inte ha in vänsterblocket i riksdagen heller. Ska de få noll mandat då? Är det mer rättvist? Att partierna som vinner får alla mandat? Bra plan. Det är inte bara politiker som väljer att frysa ut SD, många privatpersoner anser också att det är rätt. Det finns t.o.m. tidningar ("oberoende" röster) som stödjer det. Jag har startat en egen kampanj, den är mer vettig.


Kommentarer
Postat av: Charliestoteles

Mmm avskaffa demokratin folk kan inte rösta. Smart. Ska säga så nästa gång sossarna vinner. Iof lär ju inte hända så länge de har kvar Mona

2010-10-04 @ 16:20:08
Postat av: Murse

Det är tur att de har Mona, då kan de inte vinna.

2010-10-04 @ 17:05:02
Postat av: Kim Jong Il

Så JÄVLA äcklig människosyn. OKEJ att Sverige hade flest antal sjukskrivna i Europa, men det beror bara på att Sverige inte döljer sina sjuka genom att förtidspensionera dem!

Eller ja, OKEJ, Sverige hade iofs störst andel förtidspensionärer i världen, men det säger ju mer om de andra länderna än om Sverige. De andra tar liksom ersättningen från människor som inte kan jobba! Eller ja, OKEJ, de har inte lägre arbetslöshet för det.

Och OKEJ, sossarna tänkte också göra om reglerna, men de hade garanterat gjort det på ett snällare sätt. Nu står det bara att "allvarligt" sjuka inte ska arbeta. Kan ju tolkas hur som helst!

Förresten grundar jag hela min världsbild på snyftartiklar från aftonbladet, och där stod det om en tant som var allvarligt sjuk och ÄNDÅ inte fick ersättning. Det kan ju knappast vara handläggarens fel?

2010-10-04 @ 23:02:24
Postat av: Charlie

Som om Kim Jong Il skulle bekymra sig om att kritisera i en lång utläggning. Han skulle bara skratta och säga att alla som inte tycker som honom är kukhuvuden som kan suga hans lilla koreanska, ja ni förstår. För att sedan skratta högljutt och skjuta ihjäl några koreaner för att det är kul

2010-10-04 @ 23:49:02
Postat av: Kim Jong Il

Förtal. Nordkorea är en flerpartidemokrati som värnar yttrandefriheten. Står klart och tydligt på norkoreas internationella vänskapsorganisations hemsida. http://www.korea-dpr.com/kfa1.htm

2010-10-05 @ 00:10:17
Postat av: dekadent

jag gillar socialdemokraterna. de är som robin hood, tar från de rika och ger till de fattiga.

jag gillar inte moderaterna. de är som prins john, lever gott på statliga medel som de snott från den hårt överbeskattade arbetande befolkningen...



nämen vänta nu.. vafan?

2010-10-05 @ 09:31:03
Postat av: Bimbogirl92

Jag gillar också Danwar. ^^

2010-10-05 @ 14:40:29
Postat av: danwar

Bimbogirl? Jag tar faktiskt fortfarande hyfsad pride i att alla mina flickvänner varit smarta. Riktigt smarta alltså.

Det kanske dock inte innefattar den nuvarande...

Sen om bimbos gillar mig... najs.

2010-10-05 @ 16:53:45
Postat av: Murse

då kör hårt på bersådamen alltså?

2010-10-05 @ 21:34:44
Postat av: Anonym

Schaaaaaaaaaaaans Bliiiiiiiiiiiikschhhh

2010-10-06 @ 01:38:00
Postat av: max/ninja

roooonreeeeeee hai em sow roooooonreeeee

2010-10-06 @ 11:38:44
URL: http://trippelsparv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0