Camp Umeå Goes Tentamen

Madmans logg, 1830-01-12, 00:43.
Stormen börjar bedarra, men det är inte öfver än. På den fjortonde dagen i den första månaden på det tvåtusentionde året kommer alumner från slätterna i söder och från bergen i norr slagas i skräck! Det inväntas tentamen, man svettas om händer och beger sig sakta åstad denna ödets kammare: Östra Pafviljongens kvafva salar. Väl inne sätter sig alumnerne lydigt, och den indolente klarar sig nätt och jämt öfver dörrkarmen innan klockorna ringa till uppsamling och skrifvningens begynnande. Alla alumni sitter ansträngt och håller sin goda och väluppfostrade yta, de gör sina fäder stolta i ur och skur. Vad som pågår inuti dessa elevers hufvuden är svårt att fastställa; några öfverväga att kasta upp på landsmannen intill. Andra öfverväga att diffust svara på frågorna som ställes, med andra ord, att vanaktigt slösa dyrbart pergament. En sådan skam!
När väl klockarne ringa ut, syns det märkbart vilka som skola taga examen i ämnet, de skiner som om de aldrig känt solens varma strålar smeka deras gråtmilda anleten. Vissa tar äfven af sig hatten i gott mod och hälsar på tiggarpojkarna. De som inte klarat sin uppgift går ut bakvägen, dessa är syndens män som skamsna strosa hemåt. De gifves dock en andra chans, ja, dekanus är en filantrop. Utan hans nåd skola de vara likvärdiga tiggarpojkarna i gatan.
Hur som hafver vill jag uppmana er som inte vara till siöss i sina gutturala slaggprodukter, studera hårt och det skola belöna sig. Snart skola en ny dag gry, då skall undertecknad flitigt anteckna och studera som om inga bekymmer funnes i denna värld. Jag hoppas innerligt att ni åsidosätter era mänskliga behov och reflexioner, och endast hänger eder åt studierna.
Lev väl, och minnes detta: Repetitio Mater Studiorum Est.

Madman
Ljudande ur lutan i ögonblicket: Thåström - Karenina

Kommentarer
Postat av: max/ninja

fuck that shit. dekadens for life!

2010-01-12 @ 01:14:53
URL: http://trippelsparv.blogg.se/
Postat av: danwar

Hahaha, tiggarpojkar!



Och btw, träffade han kullaviksnegern efter pingisklubben idag, gav honom en tia. Fett värt med pingis, hade sällskap av T-Rex och Edvin. WIN

2010-01-12 @ 02:33:10
URL: http://trippelsparv.blogg.se/
Postat av: William

Jag är icke en kullaviksneger,

jag är en man med brist på mynt

och en mycket bakåtlutande gång.

2010-01-12 @ 05:19:20
Postat av: danwar

Hahaha, William!



Den är inte bara bakåtlutande, den har också en lustig rytm!

2010-01-12 @ 13:29:49
URL: http://trippelsparv.blogg.se/
Postat av: max/ninja

william går ju i baktakt typ

2010-01-12 @ 17:57:22
URL: http://trippelsparv.blogg.se/
Postat av: Calle

William du är skyldig mig en femma. Fint inlägg förresten

2010-01-12 @ 19:03:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0