kvinnorna och det där! - del 3

Avdelning PENGAR.

I allmänhet får män mer betalt än kvinnor. De flesta människor finner detta orättvist, men låt oss granska det hela lite mer ingående. De flesta människor föredrar förmodligen också att spendera pengar istället för att tjäna ihop dem, och vilka är det som shoppar mest?

om du tror att män shoppar mest är du:

a) från Schweiz
b) efterbliven (snarlik "a")

Att kvinnor shoppar mest kan man enkelt konstatera genom att gå till vilket varuhus som helst och titta på vad de säljer. Om man är man finns det förmodligen två eller tre saker som man vill ha - en sladdlös borrmaskin, ett sexpack och den minderåriga flickan i kassan. Trots att det bara är ett fåtal saker som män köper så säljer varuhusen en massa andra saker. dom skulle inte sälja om ingen köpte, alltså är det ngn som köper allt som inte är borrmaskiner eller öl. 
Vilka kan det vara?
Barn har inga pengar och husdjur får inte följa med in i affären, alltså kan man med hjälp av uteslutningsmetoden dra slutsatsen att kvinnorna spenderar mest pengar. 

Om du kom från en annan planet och bara var medveten om två saker: 1) Män tjänar mest pengar, 2) Kvinnor spenderar mest pengar, vem skulle du då anta har ett fest grepp om den andres vad-de-nu-heter, och snurrar runt personen som vad-de-nu-heter sitter fast vid medan hon vrålar: "LYD MIN MINSTA VINK ANNARS KAN DU SÄGA AJÖSS TILL DINA VAD-DE-NU-HETER!"?

det var en retorisk fråga.

dekadent
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0